• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Her oturuma giriyorum ama hukuk, muhasebe, işletme, uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, maliye, istatistik bunları hatırlıyorumda diğer derslerin adı aklıma gelmiyor. Tabi bunlar da benim için sıfırın altı. :KK70::KK70:
Fakat stres yapmıyorum. Şuan için kendime ve sana güveniyorum.:KK19:

Güzel soru her oturumda 3 derse giriyorduk sanırım. 9 ders tabi yanlış hatırlamıyorsam. :KK70: :KK70:
O zaman hergun
ben 1 gy + 1 eb. Sende 1 gk+ 1 alan
ben bitirebildigim en kisa zamanda su aldigim egitim setini bitirmeye calisayim 1 kur. Sonra onda soru cozmeye başladığımda gk+ eb yaparim ne dersin? Araya paragraf yada mat koy ornegin 2 ders arasina bir gun mat 1 gun paragraf koyabilirsin

O zaman hergun
ben 1 gy + 1 eb. Sende 1 gk+ 1 alan
ben bitirebildigim en kisa zamanda su aldigim egitim setini bitirmeye calisayim 1 kur. Sonra onda soru cozmeye başladığımda gk+ eb yaparim ne dersin? Araya paragraf yada mat koy ornegin 2 ders arasina bir gun mat 1 gun paragraf koyabilirsin
Tamam olur böyle yapalım. Ben de bugün paragraf çözdüm bir testçik. 20 soruda 3 yanlış çıktı ama bence sorunun biri hatalıydı. Ben zaten soruyu okurken bile sıkıntıyı gördüm. Cevap anahtarı da kesin bu soru hatalı düşüncemi onayladı. :rapci:

Tamam olur böyle yapalım. Ben de bugün paragraf çözdüm bir testçik. 20 soruda 3 yanlış çıktı ama bence sorunun biri hatalıydı. Ben zaten soruyu okurken bile sıkıntıyı gördüm. Cevap anahtarı da kesin bu soru hatalı düşüncemi onayladı. :rapci:
İyi geceler canim. Görüşürüz yine 😘😍

Günaydın canım. Bugün verimli bir gün geçirmemiz dileğiyle.
Kızlar konu açtım program yaptım dün bütün dersleri içeren 1 aylık program gk-gy eğitim bilimleri içeriyor burdanda devam edebilirim sizin çalışmalar nasıl gidiyor ben matematik çalıştım şimdi kahvaltı yapicam yine devam ederim

Kızlar konu açtım program yaptım dün bütün dersleri içeren 1 aylık program gk-gy eğitim bilimleri içeriyor burdanda devam edebilirim sizin çalışmalar nasıl gidiyor ben matematik çalıştım şimdi kahvaltı yapicam yine devam ederim
Afiyet olsun. Bende kahvaltı yapıcam. Öğleden sonra ders çalışmaya başlıycam.

Sayfanın ziyaret ettim canım. Çok güzel ilerliyorsun. Çalıştığın konulardan soru yöneltmen güzel olmuş. :rapci:

marbling marbling iyi misin canım? Dün yazmadın merak ettim seni.:KK17:
Oy benim canim merakta biraktim kusura bakma😘😘 dün aksam eve geldim dustu virtti zirtti derken erken uyudum bugün işe geldim çünkü ve ben ise geldigimde cok erken kalkiyorum 05.30 da 😌 servis var 6.15 te. Bugun is yerinde de hic firsatim olmadi. Birazdan servise bineceğim geri. Buraya gelirken kitap defter getirdim birde ama imkan olmadi. Aksama artık nasipse 🤗🤗

Oy benim canim merakta biraktim kusura bakma😘😘 dün aksam eve geldim dustu virtti zirtti derken erken uyudum bugün işe geldim çünkü ve ben ise geldigimde cok erken kalkiyorum 05.30 da 😌 servis var 6.15 te. Bugun is yerinde de hic firsatim olmadi. Birazdan servise bineceğim geri. Buraya gelirken kitap defter getirdim birde ama imkan olmadi. Aksama artık nasipse 🤗🤗
Olsun sağlığın yerinde olsun gerisi önemli değil.
Dağıtanlarımız eksik olmasınlar 😌😊
Ay aynen ya bir annem bir babam ömrümü yediler. :KK70: :KK70:
Bir de geceleri kedim. :anne:

Selaaam bende girecegim 2021 kpssye. Bende temel ufaktan var ama ne olursa olsun 3 ay bile gecse unutuluyor ogrenilenler. Cok nankor bu dersler. Tekrarlara baslayacagim en bastan. 😊
Bende ara vermiştim. O yüzden bende sıfırdan başladım. Her şeye ilk konudan başladım. İnşallah başarılı oluruz. Şimdiden iyi çalışmalar. Hoşgeldin aramıza.

Back
X