- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Güzel soru her oturumda 3 derse giriyorduk sanırım. 9 ders tabi yanlış hatırlamıyorsam.A grubu dersin kac tane?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel soru her oturumda 3 derse giriyorduk sanırım. 9 ders tabi yanlış hatırlamıyorsam.A grubu dersin kac tane?
O zaman hergunGüzel soru her oturumda 3 derse giriyorduk sanırım. 9 ders tabi yanlış hatırlamıyorsam.
Tamam olur böyle yapalım. Ben de bugün paragraf çözdüm bir testçik. 20 soruda 3 yanlış çıktı ama bence sorunun biri hatalıydı. Ben zaten soruyu okurken bile sıkıntıyı gördüm. Cevap anahtarı da kesin bu soru hatalı düşüncemi onayladı.O zaman hergun
ben 1 gy + 1 eb. Sende 1 gk+ 1 alan
ben bitirebildigim en kisa zamanda su aldigim egitim setini bitirmeye calisayim 1 kur. Sonra onda soru cozmeye başladığımda gk+ eb yaparim ne dersin? Araya paragraf yada mat koy ornegin 2 ders arasina bir gun mat 1 gun paragraf koyabilirsin
İyi geceler canim. Görüşürüz yineTamam olur böyle yapalım. Ben de bugün paragraf çözdüm bir testçik. 20 soruda 3 yanlış çıktı ama bence sorunun biri hatalıydı. Ben zaten soruyu okurken bile sıkıntıyı gördüm. Cevap anahtarı da kesin bu soru hatalı düşüncemi onayladı.
Kızlar konu açtım program yaptım dün bütün dersleri içeren 1 aylık program gk-gy eğitim bilimleri içeriyor burdanda devam edebilirim sizin çalışmalar nasıl gidiyor ben matematik çalıştım şimdi kahvaltı yapicam yine devam ederimGünaydın canım. Bugün verimli bir gün geçirmemiz dileğiyle.
Afiyet olsun. Bende kahvaltı yapıcam. Öğleden sonra ders çalışmaya başlıycam.Kızlar konu açtım program yaptım dün bütün dersleri içeren 1 aylık program gk-gy eğitim bilimleri içeriyor burdanda devam edebilirim sizin çalışmalar nasıl gidiyor ben matematik çalıştım şimdi kahvaltı yapicam yine devam ederim
Sayfanın ziyaret ettim canım. Çok güzel ilerliyorsun. Çalıştığın konulardan soru yöneltmen güzel olmuş.Kızlar konu açtım program yaptım dün bütün dersleri içeren 1 aylık program gk-gy eğitim bilimleri içeriyor burdanda devam edebilirim sizin çalışmalar nasıl gidiyor ben matematik çalıştım şimdi kahvaltı yapicam yine devam ederim
Oy benim canim merakta biraktim kusura bakma dün aksam eve geldim dustu virtti zirtti derken erken uyudum bugün işe geldim çünkü ve ben ise geldigimde cok erken kalkiyorum 05.30 da servis var 6.15 te. Bugun is yerinde de hic firsatim olmadi. Birazdan servise bineceğim geri. Buraya gelirken kitap defter getirdim birde ama imkan olmadi. Aksama artık nasipsemarbling iyi misin canım? Dün yazmadın merak ettim seni.
Dağıtanlarımız eksik olmasınlarmarbling nasılsın canım? Bugünün nasıl geçti? Ben annemle konuştum biraz gene dağıldım. Bugün hiç ders çalışmadım.
Olsun sağlığın yerinde olsun gerisi önemli değil.Oy benim canim merakta biraktim kusura bakma dün aksam eve geldim dustu virtti zirtti derken erken uyudum bugün işe geldim çünkü ve ben ise geldigimde cok erken kalkiyorum 05.30 da servis var 6.15 te. Bugun is yerinde de hic firsatim olmadi. Birazdan servise bineceğim geri. Buraya gelirken kitap defter getirdim birde ama imkan olmadi. Aksama artık nasipse
Ay aynen ya bir annem bir babam ömrümü yediler.Dağıtanlarımız eksik olmasınlar
Bende ara vermiştim. O yüzden bende sıfırdan başladım. Her şeye ilk konudan başladım. İnşallah başarılı oluruz. Şimdiden iyi çalışmalar. Hoşgeldin aramıza.Selaaam bende girecegim 2021 kpssye. Bende temel ufaktan var ama ne olursa olsun 3 ay bile gecse unutuluyor ogrenilenler. Cok nankor bu dersler. Tekrarlara baslayacagim en bastan.
Uzulme canim yalniz degilsin hep ayniyizOlsun sağlığın yerinde olsun gerisi önemli değil.
Ay aynen ya bir annem bir babam ömrümü yediler.
Bir de geceleri kedim.
Hosgeldim canim. Alanin bransin ne?Selaaam bende girecegim 2021 kpssye. Bende temel ufaktan var ama ne olursa olsun 3 ay bile gecse unutuluyor ogrenilenler. Cok nankor bu dersler. Tekrarlara baslayacagim en bastan.
Insallah yaa emeklerin karsiligi atanmak olsun. Hosbulduk :)Bende ara vermiştim. O yüzden bende sıfırdan başladım. Her şeye ilk konudan başladım. İnşallah başarılı oluruz. Şimdiden iyi çalışmalar. Hoşgeldin aramıza.