Bu arada 13. Takimiz gelmek istersen buyur gel
Amacım bu ay içinde bir konu anlatım bir de yaprak test bitirmekti, gy gk derslerinden. İnşallah en sıkıntı dersi atlattım. Tarih ikinci sıkıntım. Düşünüyorum bugün geometri yoksa coğrafyaya mı başlasam.Gunaydin tatlim
Harikasin azmine hayranim ben yeni uyandim. Erken uyuyup erken uyanma isini oturtamiyorum. Olsun soru cozdukce duzelecek. Sen cok azimli, basarilisin sen halledersin
Amacım bu ay içinde bir konu anlatım bir de yaprak test bitirmekti, gy gk derslerinden. İnşallah en sıkıntı dersi atlattım. Tarih ikinci sıkıntım. Düşünüyorum bugün geometri yoksa coğrafyaya mı başlasam.
Bende sana güveniyorum ve inanıyorum. İlk alesten 90 ve üstü alacaksın sonra da kpss'den.
Aslında unutuyorum ama eski yıllara ait diye onları genel bir bakış gibi çalışıyorum. İlk okumada önemli gördüğüm yerleri zihnime kaydediyorum. Testlerde de en çok hangi kavramları sıkça soruyor onlara dikkat ediyorum. Aslında birinci sınıf bir öğrenci gibi ilk adım ikinci adım gibi basitten zora çıkmaya çalışıyorum.Canimsin insallah halledicez kazaninca sana hello Kitty li defter kalem alicam unutmadim sozumu .
Sen bilirsin ama bu sekilde sıkılmaz misin?? Birini biririp birine gecmek bana cok mantikli gelmiyor. Unutabilirsin. Tarihte ramazan yetkin hocayi tavsiye ederim. Asla tarih sevmiyordum. O kadar iyi anlatıyor ki hic sıkılmiyorum.
Unite unite git bari
Sabahtan beri bir suru birsey girdo araya oturamadim daha evde elektrikci var suan ggitein orurucam bende
Kesinlikle tum konu anlatim videoları YouTube da var. Cok keyif alacaksin bi bak.Ramazan yetgin işe yaradıysa bende ona mı başlasam. Ben çünkü gerçekten hiçbir şey bilmiyorum.
Tamam bakıcam canım. Şimdi dışarıdayız babamla eve dönünce bakıcam.Kesinlikle tum konu anlatim videoları YouTube da var. Cok keyif alacaksin bi bak.
Benim de bugun gunum yine bosa gecti sofben takilacakti topraklama yokmus elektrikci geldi yok yine sofben servis geldi is yeri ile ilgili problemler alisveris yemek derken gün bitti ya cokkk sinir oldumElektrik gitti. Biz eve döndük tam duşa girdim gitti. Ay çok sinir oldum.
Günaydın canım. Dün senin için de cidden çok zor geçmiş. Hallettiler ama dimi? İş yerinde zaten sorun olmaması imkansız. Cidden biz plan yapınca neden başımıza olumsuzluklar geliyor.Benim de bugun gunum yine bosa gecti sofben takilacakti topraklama yokmus elektrikci geldi yok yine sofben servis geldi is yeri ile ilgili problemler alisveris yemek derken gün bitti ya cokkk sinir oldumbasima agri girdi vallahi stres oldum ve lutfen mümkünse ben plan yapmayim yani
Olur deneyelim. Sen belirle strateji belirleme konusunda cok iyi değilim.İstersen beraber aynı konuları çalışalım beraber ilerleyelim yapamadığımız soruları birbirimize soralım dersen ona da varım. Fakat bunu bir ya da bir buçuk ay gibi programlayalım. Daha uzun vadeye yayarsak bir ay sonra ekstra ders ekleriz. Başarı stratejisine göre iki hafta deneyelim ne dersin. Tamam belki ayrı kaynakları kullanıyoruz ama emin ol. Zamanında ales için alıpta çözmeyi tamamlamadığım çok soru var elimde bende onları bitiririm.
Canım biraz geç gördüm kusura bakma. Önce senin gün içinde kaç saat ders çalışabileceğinde önemli. İki saat dersen hergün bir ders yaparız. Yoksa 4 saat dersen 2 ders yaparız. Bugünü es geçiyorum. Yarın başlayalım. Yarın ilk önce matematik temel konulardan başlayalım. Sayılar, rakamlar, doğal sayılar, tam sayılar falan bunlarla başlayalım. Bunlarla ilgili konuyu çalıştıktan sonra test çözelim. Kafanı karıştıran soruyu bana yolla. Bende farklı bir yöntemi olan soruları sana yollayayım. Sonra zamanım var dersen. Türkçe ilk konu sözcükte anlam falan konu çalışıp bunlarla ilgili test çözebiliriz. Türkçede zaten çalışma planını sana bırakıyorum. Ama ilk hafta en az hergün 50 soru şartı koyalım.Olur deneyelim. Sen belirle strateji belirleme konusunda cok iyi değilim.Nereden nasil baslayalim?
Her gün 2 ders koyabiliriz canim da kafam cok karisti dusunuyorumCanım biraz geç gördüm kusura bakma. Önce senin gün içinde kaç saat ders çalışabileceğinde önemli. İki saat dersen hergün bir ders yaparız. Yoksa 4 saat dersen 2 ders yaparız. Bugünü es geçiyorum. Yarın başlayalım. Yarın ilk önce matematik temel konulardan başlayalım. Sayılar, rakamlar, doğal sayılar, tam sayılar falan bunlarla başlayalım. Bunlarla ilgili konuyu çalıştıktan sonra test çözelim. Kafanı karıştıran soruyu bana yolla. Bende farklı bir yöntemi olan soruları sana yollayayım. Sonra zamanım var dersen. Türkçe ilk konu sözcükte anlam falan konu çalışıp bunlarla ilgili test çözebiliriz. Türkçede zaten çalışma planını sana bırakıyorum. Ama ilk hafta en az hergün 50 soru şartı koyalım.
Tamam canım. Önemli olan verimli ders çalışmakHer gün 2 ders koyabiliriz canim da kafam cok karisti dusunuyorum
Olur yapalım. Bana uyar canım. Bu arada gk olayı bizi bitiriyor.Cunku sen dersin birini bitirip digerine geciyorsun degil mi? Ornegin turkce bitirip mat sonra tarih.. sen mat. ta iyisin temel kavramlardan baslamak seni koreltir. Bende paragrafta ilerledim biraz. Tarih coğrafya vatandaslik ikimizde de yokha birde eğitim bilimleri var o şimdi bir dursun kenarda. Once ortak bir plan yapalim istersen butun derslerden oluşan hergun 2 ders şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?