Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪
- Konu Sahibi marbling
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Bende birazcık karışım problemi çözdüm şimdi tekrar sayı problemlerine döndüm.Taktik mi gözlükleri
Ogrenme psikolojisi calistim 100 paragraf birazdan mat. a geciyorum
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Şuan hangi kitabı okuyorsun canım.Kizlar ben mati yarina birakiyorum baslayamadim. yarin normalde dinlenme ve film gunum mat telafi edecegim. Simdi kitabimi okuyup okuma egzersizi yapacagim ve de uyuyacagim.
- 28 Temmuz 2017
- 2.687
- 6.739
- 158
- 27
Kızlar bir şey soracağım. Ben matematikte soru çözerken videoyu durdurarak not alıyorum . Yazma işlemleriyle birlikte çok fazla vaktimi alıyor. Herhangi bir yayının (aklımda hocawebde var çünkü onların videolarını izlemeye başladım) video ders notlarını alsam 5 ders şeklinde Direkt oradan okuyup küçük notlar alarak çalışsam mı? Soruyu bile yazmak zorunda kalıyorum böyle. Faydalı buldunuz mu? Alırsam önce video izleyeceğim sonra ders defterinden okuyacağım sonra da soru bankasına geçeceğim.
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Tabiki bunu yapabilirsin. Ben kitap üstünden çalışıyorum. Kitapta önemli yerleri çiziyorum. Sonra deftere konuyu bir yere soruları bir yere not ediyorum. Video izliyorsam şuan yaptığın gibi videoda bilmediğim yerleri not tutarak ilerliyorum. Tabi dediğin mantıklı takibin kolay olur.Kızlar bir şey soracağım. Ben matematikte soru çözerken videoyu durdurarak not alıyorum . Yazma işlemleriyle birlikte çok fazla vaktimi alıyor. Herhangi bir yayının (aklımda hocawebde var çünkü onların videolarını izlemeye başladım) video ders notlarını alsam 5 ders şeklinde Direkt oradan okuyup küçük notlar alarak çalışsam mı? Soruyu bile yazmak zorunda kalıyorum böyle. Faydalı buldunuz mu? Alırsam önce video izleyeceğim sonra ders defterinden okuyacağım sonra da soru bankasına geçeceğim.
- 28 Temmuz 2017
- 2.687
- 6.739
- 158
- 27
Aynen kolaylık olsun diye düşündüm. Kitaptan takip ettikten sonra tekrar not mu ediyorsunuz orada yazanları? Ben alıp video ile birlikte götüreyim dedim.Tabiki bunu yapabilirsin. Ben kitap üstünden çalışıyorum. Kitapta önemli yerleri çiziyorum. Sonra deftere konuyu bir yere soruları bir yere not ediyorum. Video izliyorsam şuan yaptığın gibi videoda bilmediğim yerleri not tutarak ilerliyorum. Tabi dediğin mantıklı takibin kolay olur.
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Ben yazarak daha iyi aklımda tutuyorum. Ama sen duyarak aklında kalıyorsa benim yaptığımı yapma o zaman boş zaman geçer. Bu vaktini ekstra soru çözerek değerlendirmeni tavsiye ederim. Ben dinlerken sanırım arada dalıyorum.Aynen kolaylık olsun diye düşündüm. Kitaptan takip ettikten sonra tekrar not mu ediyorsunuz orada yazanları? Ben alıp video ile birlikte götüreyim dedim.
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Ben benim için zor olan soruları veya daha sonra tekrar etmek isteyeceğim şeyleri not alıyorum matematiği öyle hallediyorum bugün hedefim oran orantı konusunu çalışıp not almakKızlar bir şey soracağım. Ben matematikte soru çözerken videoyu durdurarak not alıyorum . Yazma işlemleriyle birlikte çok fazla vaktimi alıyor. Herhangi bir yayının (aklımda hocawebde var çünkü onların videolarını izlemeye başladım) video ders notlarını alsam 5 ders şeklinde Direkt oradan okuyup küçük notlar alarak çalışsam mı? Soruyu bile yazmak zorunda kalıyorum böyle. Faydalı buldunuz mu? Alırsam önce video izleyeceğim sonra ders defterinden okuyacağım sonra da soru bankasına geçeceğim.
- 28 Temmuz 2017
- 2.687
- 6.739
- 158
- 27
Anladım teşekkür ederim cevapladığınız için :) Ben de elimin altında hazır not bulunsun istedim. Videodan not alınca çok vaktim gidiyor. Böylece video defterden not alırım iki kez üstünden geçilmiş olur.Ben benim için zor olan soruları veya daha sonra tekrar etmek isteyeceğim şeyleri not alıyorum matematiği öyle hallediyorum bugün hedefim oran orantı konusunu çalışıp not almak
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Ben yatıyorum uykum geldi iyi çalışmalar sana canım benim ...yarın ki hedefim sayı problemleri benimde :)Bende sayı problemlerini bitirdim. Şimdi kesir problemlerine geçtim. Uyuyana kadar konu çalışıcam uykum gelmezse soru çözüp not tutucam.
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Ben yatıcam canım. Çok kötü karnım ağrıyor. Konu anlatımını bitirdim. Soru bankasından yarın soru çözücem. Yapamadığım soruları yarın not edicem.Ben yatıyorum uykum geldi iyi çalışmalar sana canım benim ...yarın ki hedefim sayı problemleri benimde :)
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Ben bu ay çok yavaş ilerledim. Hiç planıma uyumadım. Annem geleceği için bu hafta dip köşe temizliği yapmam lazım. Halıları halı yıkamaya yollamam lazım. Virüs yüzünden korkuyorum da verip vermeme konusunda. Mutfağı komple temizlicem. Bu yüzden bu haftamda ölür. İyi hoş babam annen fikrini değiştirir gelmez dedi. Babamın telefonuna bile cevap vermedi. Bilmiyorum kafam çok karışık.
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
- 28 Temmuz 2017
- 2.687
- 6.739
- 158
- 27
Tabi sorabilirsin, hocawebde kanalını takip ediyorum canım. Video ders notlarını da dün sipariş ettim.Sena616 canım sana şey soracaktım. Sen benim hocamı takip ediyordun dimi?