• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS 2021 e henüz başlamamış olanlar ve sıfırdan başlayacaklar... Başlayalım ve bitirelim hadi💪

Bende bugün çarpanlara ayırma konusunu çalıştım test çözdüm not çıkardım birazdan geçen ay matematikten çıkardığım notları tekrar etmeye devam edeceğim bebeklerimize uyutmam lazım o zaman daha rahat olur benim için

Kızlar bir şey soracağım. Ben matematikte soru çözerken videoyu durdurarak not alıyorum . Yazma işlemleriyle birlikte çok fazla vaktimi alıyor. Herhangi bir yayının (aklımda hocawebde var çünkü onların videolarını izlemeye başladım) video ders notlarını alsam 5 ders şeklinde Direkt oradan okuyup küçük notlar alarak çalışsam mı? Soruyu bile yazmak zorunda kalıyorum böyle. Faydalı buldunuz mu? Alırsam önce video izleyeceğim sonra ders defterinden okuyacağım sonra da soru bankasına geçeceğim.

Kızlar bir şey soracağım. Ben matematikte soru çözerken videoyu durdurarak not alıyorum . Yazma işlemleriyle birlikte çok fazla vaktimi alıyor. Herhangi bir yayının (aklımda hocawebde var çünkü onların videolarını izlemeye başladım) video ders notlarını alsam 5 ders şeklinde Direkt oradan okuyup küçük notlar alarak çalışsam mı? Soruyu bile yazmak zorunda kalıyorum böyle. Faydalı buldunuz mu? Alırsam önce video izleyeceğim sonra ders defterinden okuyacağım sonra da soru bankasına geçeceğim.
Tabiki bunu yapabilirsin. Ben kitap üstünden çalışıyorum. Kitapta önemli yerleri çiziyorum. Sonra deftere konuyu bir yere soruları bir yere not ediyorum. Video izliyorsam şuan yaptığın gibi videoda bilmediğim yerleri not tutarak ilerliyorum. Tabi dediğin mantıklı takibin kolay olur.

Tabiki bunu yapabilirsin. Ben kitap üstünden çalışıyorum. Kitapta önemli yerleri çiziyorum. Sonra deftere konuyu bir yere soruları bir yere not ediyorum. Video izliyorsam şuan yaptığın gibi videoda bilmediğim yerleri not tutarak ilerliyorum. Tabi dediğin mantıklı takibin kolay olur.
Aynen kolaylık olsun diye düşündüm. Kitaptan takip ettikten sonra tekrar not mu ediyorsunuz orada yazanları? Ben alıp video ile birlikte götüreyim dedim.

Aynen kolaylık olsun diye düşündüm. Kitaptan takip ettikten sonra tekrar not mu ediyorsunuz orada yazanları? Ben alıp video ile birlikte götüreyim dedim.
Ben yazarak daha iyi aklımda tutuyorum. Ama sen duyarak aklında kalıyorsa benim yaptığımı yapma o zaman boş zaman geçer. Bu vaktini ekstra soru çözerek değerlendirmeni tavsiye ederim. Ben dinlerken sanırım arada dalıyorum. :KK70: :KK70:

Ben benim için zor olan soruları veya daha sonra tekrar etmek isteyeceğim şeyleri not alıyorum matematiği öyle hallediyorum bugün hedefim oran orantı konusunu çalışıp not almak

Ben benim için zor olan soruları veya daha sonra tekrar etmek isteyeceğim şeyleri not alıyorum matematiği öyle hallediyorum bugün hedefim oran orantı konusunu çalışıp not almak
Anladım teşekkür ederim cevapladığınız için :) Ben de elimin altında hazır not bulunsun istedim. Videodan not alınca çok vaktim gidiyor. Böylece video defterden not alırım iki kez üstünden geçilmiş olur.

Kızlar neler yaptık benim hedefim oran orantiydi çalışmakti sadece, not alma kısmı kaldı onuda yatmadan bitiricem inşallah

Bende sayı problemlerini bitirdim. Şimdi kesir problemlerine geçtim. Uyuyana kadar konu çalışıcam uykum gelmezse soru çözüp not tutucam.
Ben yatıyorum uykum geldi iyi çalışmalar sana canım benim ...yarın ki hedefim sayı problemleri benimde :)

Ben bu ay çok yavaş ilerledim. Hiç planıma uyumadım. Annem geleceği için bu hafta dip köşe temizliği yapmam lazım. Halıları halı yıkamaya yollamam lazım. Virüs yüzünden korkuyorum da verip vermeme konusunda. Mutfağı komple temizlicem. Bu yüzden bu haftamda ölür. İyi hoş babam annen fikrini değiştirir gelmez dedi. Babamın telefonuna bile cevap vermedi. Bilmiyorum kafam çok karışık.

Back
X