Kpss 2020 yas siniri onlisans nedir ?

ayugrasamam

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.208
1.356
Merhaba kızlar
3.kez gireceğim sanırım ama 1985 doğumluyum.
Yas siniri varmıdır? Herkes kurumdan kuruma değişir diyor ama yine de kafam karışık.!
Ahh kafam zamanında koşturmadım öyle pişmanım ki!

Bende girmeyi düşünüyorum inşallah ama yaş sınırı hiç duymamıştım.

Bende cok pismanim . Bolumun nedir ? Alimlarda puan durumu nasil?

Benim 3001 den oluyor . Alim az puan yuksek diye ugrasmak istemiyorum . Yeni bir universite okusam aciktan? Aradim bulamadim .

Yuksekten kastim 90 üstü olmasi . O kadar cabala sonra alim az olsun vs . Sehir disi durumum yok çünkü.

Soruna cevap verememisim . Aynen bende bolume gore degistigini biliyorum sartlarin. Ama cok yas siniri yok saniyorum . Bir tanidigimiz 40 yasinda memur oldu

Bende dün öğrendim bi arkadaşım araştırdı sağolsun.
Bölüm önemli arkadaşlar lütfen yerel yönetim e de kadro diye tag açıcam inşallah faydası olur.

Bende dün öğrendim bi arkadaşım araştırdı sağolsun.
Bölüm önemli arkadaşlar lütfen yerel yönetim e de kadro diye tag açıcam inşallah faydası olur.
İnsallah olur . Keske cok eskiden oldugu gibi alimlar çok olsa . Oylesine girmeyi dusunuyorum aslinda . O da bosuna oluyor gibi . Yinede calismaya calisicagim bakalim . Kismet

kızlar merhaba benım bır sorum olcaktı sıze :)
ben Sivil hava ulaştırma işletmeciliği son sınıfım.. Önlisans
DHMİ için kpss kasıcam ama atanamazsam eger 3001 ile farklı bır kurumada yönlenebilirmiyim?

Ben biro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum 85 dogumluyum ve suan ozel.sektorse adi kirimsal bi sirkette calisyorum hftasonum ozel gunler yok haftada bir vardiya degisimi ve hangingun tatil verirlerse o zaman cikarsin haftada bir . Bende dua ve fikir istiyorum cok uzun sure oldu calismayali çünkü nerelerden baslamaliyim

Bende buro yonetimine yeni kayit oldum . Kpss deki yaş sinirini biliyor musun? Bazi bolumlerde 35 yas siniri oluyormus. Bende bilmiyorum. Okusam mi ,okumasam mi kararsizim.
Ben sizin yerinizde olsam zorlandigim dersten baslarim. Hizli bir sekilde konu tekrarlarini bitirip ,bol bol soru cozerim. Son 2 ayi sadece denemeye ayiririm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…