• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS 2020 B grubu-çalışma sürecim-hedef 90+

Yatili misafir ustune misafirrrrr dersler uctu gitti uzakta oturmanin dezavantaji seneye yatili misafir almayi dusunmuyorum cunku ders calismak imkansiz oluyor.bugun misafirlerimi gonderdim bu aksam guzel bi plan yapip ders calismaya kaldigim yerden devam etmeyi planliyorum.hem de cok sıkı bi plan yapmam lazim arayi kapatmak icin saka maka 2 yil diyordum zaman daraliyor resmen yetismeyecek diye panik haline gidrdim bile

Yatili misafir ustune misafirrrrr dersler uctu gitti uzakta oturmanin dezavantaji seneye yatili misafir almayi dusunmuyorum cunku ders calismak imkansiz oluyor.bugun misafirlerimi gonderdim bu aksam guzel bi plan yapip ders calismaya kaldigim yerden devam etmeyi planliyorum.hem de cok sıkı bi plan yapmam lazim arayi kapatmak icin saka maka 2 yil diyordum zaman daraliyor resmen yetismeyecek diye panik haline gidrdim bile

olsun hocam vakit var henüz paniklemek için erken bir an önce başlayın iyi çalışmalar:)

Bundan sonra daha programlı olur inşallah canım.
Canım geçen 2018 doğru yanlışlarima baktı. 16 tane gk de var.
Çok oldum.
20 netim.ordan gitmiş sadece.
Ben Mart ayında memlekete gideceğim yaklaşık bir aylığına. Ondan sonra Nisan gibi başlamayı düşünüyorum inşallah.

olsun hocam vakit var henüz paniklemek için erken bir an önce başlayın iyi çalışmalar:)
Eksik cok olunca malesef :( amacimin bu sene konulari bitirip seneye sadece soru deneme ve tekrari birakmak o yuzden bu sene bitirmem lazim konulari enine boyuna

Bundan sonra daha programlı olur inşallah canım.
Canım geçen 2018 doğru yanlışlarima baktı. 16 tane gk de var.
Çok oldum.
20 netim.ordan gitmiş sadece.
Ben Mart ayında memlekete gideceğim yaklaşık bir aylığına. Ondan sonra Nisan gibi başlamayı düşünüyorum inşallah.
Benim de en cok yanlisim malesef tarihte yani onlari yanlis yapmayıp boa biraksaydim 85i bile gorebilirdim :(

allah yardımcımız olsun bende 2020 kpss için çalışmaya başladım.. özel sektörde çalışıyorum ayriyeten.. asla pes etmek yok allahin izni ile atnaacağız inşallah

Back