- 28 Eylül 2018
- 494
- 547
- 18
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah çok iyi.Benim calismalar gayet iyi gidiyor
Tarih osmanli kultur medeniyete geldim
Matematikten asal carpanlardayim
Geometri daha yavas gidiyor
Bi kac hafta daha geçsin cografya konu calismaya ve turkce soru cozmeye de baslamayi dusunuyorum bi yandan da yds icin calisiyorum
Ben de gecen sene hazirlandim 9. 10. Ay gibi basladim bu sure benim icin yeterli gemedi ozellikle tarihle matematigi ancak hallederim sinava kadarMaşallah çok iyi.
Ben geçen sene hazirlandigimda bir dersten 5 er soru bankası bitirmistim.
Ama başarılı olamadım.75 aldım.
Demek çok soru çözmek değilmiş benim çalışma kapasitem
Bunda nasıl bir yol çizeceğim hala karar vermedim.
Ama çok bunaldım, yakın zamanda baslamayacagim ders çalışmaya, 2019 da 9-10. Ay gibi başlayacağım.
Sen çok.iyi ediyorsun canımBen de gecen sene hazirlandim 9. 10. Ay gibi basladim bu sure benim icin yeterli gemedi ozellikle tarihle matematigi ancak hallederim sinava kadar
O da iyi fikir canim bu sene konulari bastan bi alsan seneye sadece soru cozmeyi biraksan senin icin daha iyi olur aslinda cok sıkmadan yavas yavas calisabilirsin bu sene.bos gecirme benceSen çok.iyi ediyorsun canım
Tarih notları bile çıkarmak aylar alıyor.
Yavaş yavaş not cikartirsin, sonra full tekrar + soruyla devam edersin.
Bende bunda acaba uzaktan eğitim mı alsam diyorum. Araştırma asamasindayim
Merhaba hos geldin nasil gidiyor calismalar ne asamadasin
Kolay gelsin.Hocam Merhaba,
daha yeni başladım tüm dersleri aynı anda bitirip seneye sırf deneme çözme hedefindeyim.
inşallah.daha tüm dersler için ilk konuylardayım.
ama daha çok matematik üzerine düşüyorum. çünkü matematiğim çok zayif
Kolay gelsin.
Matematik.zayifsa başlamakla çok iyi etmisiniz.
Ayni dertten muzdaribim malesef gecen sene 12 net yaptim sadece matematiktenHocam Merhaba,
daha yeni başladım tüm dersleri aynı anda bitirip seneye sırf deneme çözme hedefindeyim.
inşallah.daha tüm dersler için ilk konuylardayım.
ama daha çok matematik üzerine düşüyorum. çünkü matematiğim çok zayif
Merhaba hos geldin nasil gidiyor calismalar ne asamadasin