Merhaba bayanlar ben meslek lisesi mezunu. Önlisans bankadan mezunum. Kpss hakkında. Bi bilgim yok. Daha dogrusu derslerin alt yapısı 0. Sizde matematik nasıl ilerlemeliyim. Günde kaç saat calışmak lazım.
Ayni bolumdeniz ben mezun olali cok oldu ama:)video izlesen birde alistirma kitaplari var mat icin onlara baksan anlarsin bence bankacilik bitiren birinin matematigi sifir olamaz vardr biseyler temelde
Merhaba bende çalışıyorum Allah nasip ederse giricem bu sene, lisans düzeyine, matematiktwn soruları yapamadıklarımızı birbirimize sorsak mı nasıl olur?
Merhaba bende çalışıyorum Allah nasip ederse giricem bu sene, lisans düzeyine, matematiktwn soruları yapamadıklarımızı birbirimize sorsak mı nasıl olur?
Ayni bolumdeniz ben mezun olali cok oldu ama:)video izlesen birde alistirma kitaplari var mat icin onlara baksan anlarsin bence bankacilik bitiren birinin matematigi sifir olamaz vardr biseyler temelde
En iyi 16 net yapmistim ama su sozelleri bitiripte bir baslayabilsem olmayacak sey degil matematik kolay unutulmaz sozeller gibi nankor degil biraz ustunden gecince hatirlanir yapilir canm
Mebde 5 senedir matematik öğretmenliği yapıyorum. On senedir de özel ders tecrübem var.
*Her seviyede TEOG,YGS,LYS,KPSS,DGS,ALES sınavlarına hazırlık
* ilköğretim ve lise öğrencilerine; derslerine ve performans ödevlerine yardımcı, dönem içersindeki sınavlarına hazırlık
MATEMATİK ve GEOMETRİ dersleri veriyorum.öğrenci ile uyumlu güleryüzlü ve anlayışlıyımdır.