- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
-
- Konu Sahibi halacocuksun
canım nasılsın bugün sana yine dua ettim kolay doğum yapman içinBitirdiğim konular:
1_ilk türk devletleri
2_ilk türk islam devletleri
3_osmanlı devleti kuruluş ve yükselme dönemi
4_osmanlı devletinde kültürve medeniyet
5_osmanlı devleti duraklama donemi ve 17. Yy. Yenileşme hareketleri
6_osmanlı devleti gerileme dönemi ve 18. Yy. Yenileşme hareketleri
7_avrupa tarihi
8_ 19. Yy. Osmanlı devleti dağılma dönemi
Yarin hedefim son 4 konunun toplamiyla ilgili 200 soruyu çözmek bugün ancak 8. Konumu bitirebildim konu biraz uzun ve bende tembeldim ...
Birde 20. Yy. Osmanlı devletini bitirip üstüne soru çözersem super olur
geriye 7 konu kaldı sayılır hadi gayret bi bitirsem sonra bide tekrar sonunda matematik çalışmaya geçicem ama onu nasıl çalışacağıma karar veremedim düşünsem iyi olur
haber et canım ben yine dua edeceğim sana canım ALLAH kolaylık versin sana doğumunda ikinizde sağlıcakla kurtulursunuz inş kucağına bebişini al kokla hayırlarla bana da dua etAynaa allah razi olsun bugün hastaneye gidicem bakalım ne diyecekler
dua ediyorum canım olur mu aklımdasın hep bugün yine dualarımda olacaksın canım doğum erken mi olacak öyle mi gözüküyorBugün sadece 200.soru çözebildim yarınki hedefim 9. Konum 20. Yüzyılda osmanlı devleti bitirip soru çözmek...
Aynaa durum.pek. iç açıcı değil.dua ediyorum.sana inşallah .. sende bana dua etmeye devam et çok ihtiyacım var...
Aman aman ağrı olacak sağlıcakla ikinizde kurtulunda erken doğum olursa da artık erkenden bebişini eline almış olursun sezeryan olursa biraz kendine gelmen birkaç hafta daha fazla sürer ama üzülme hiç belli olmaz dur bakalım ben ALLAH nasip ederse bugün yine Kuran okuyacağım sana dua ederim yine son 3-4 gündür dularımdasın canım burada bir çok arkadaşıma dua ediyorum yanında kendime de ...Evet öyle görünüyor bide başka sıkıntı çıktı normal doğum yapamayabilirim çok ağrı çekiyorum hani diyolar ya 48 saat şancı çektim ancak doğurdum felan 2 haftadır kivraniyorum isyan etmek istemiyorum bebeğim.sağlıklı olsun yeterki ama hic boyle hayal etmemiştim yapacağım çoğu şeyi yapamadim onlar maddi.şeyler gerçi sonra diyorum kendime sacmalama bebegin sağlıklı olsun yeter çok şükür allah sana evlat verdi az şükret diyorum insanoğlu nankör işte allah affetsin
belim ağrıyor bugün çamaşırı zor astım sabah belim ağrıdı yatakta çok hem de resmen belim yanıyordu ya anlam veremedimBelin agriyormu benim iki gebeliğim dede daha hamile oldugumu bilmiyordum belim ağrımıştı bel fıtığı oldum sanmıştm hatta
hayırlısı canım pazartesine kadar adet olmazsam pazartesi kan tahlili yaptıracağımBenimde çok ağrımışti bakalım hayirlisi