kpss 2016 tarih programım .. [lisans] buyrun beraber çalışalım

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
26.07.15_27.07.15_28.07.15
9. Sınıf tarih 1._2._3. Ünite ses kaydını dinle
Hakan dedenin ilk türk devletleri video seyret
İhtiyaç yayınlarınin 24 saatte tarih kitabını oku islamiyet öncesi türk tarihi
İnternetteki özet tarihin bu konusunu word de renklendir
Data yayınlarından soru bankası 1. Bölümü bitir.
29.07.15_30.07.15_31.07.15
9. Sınıf tarih 5. Ve 6. Ünite ses kaydını dinle
Hakan dedenin ilk türk islam devletlerini video seyret
İhtiyaç yayınları 24 saatte tarih
İnternet özet tarih
Data yayınları 2. Ve 3. Bölüm soru bankası
01.08.15_02.08.15_03.08.15
10. Sınıf tarih 1. Ve 2. Ünite dinle
Hakan dedenin o konusunu dinle
24 saatte ihtiyaç oku
İnternet özet tarih
Data soru bankası
04.08.15_05.08.15_06.08.15
07.08.15_08.08.15_09.08.15
10.08.15_11.08.15_12.08.15
13.08.15_14.08.15_15.08.15
16.08.15_17.08.15_18.08.15
19.08.15_20.08.15_21.08.15
22.08.15_23.08.15_24.08.15
25.08.15_26.08.15_27.08.15
28.08.15_29.08.15_30.08.15
31.08.15_01.09.15_02.09.15
03.09.15_04.09.15_05.09.15
06.09.15_07.09.15_08.09.15
09.09.15_10.09.15_11.09.15

Selam arkadaşlar hemşirelik lisans mezunuyum formasyon aldım ve öğretmen olarak atanmak istiyorum buraya üye oldum gaza gelmek ve gaz vermek için kpss yoldaşları arıyorum bahane yok devamlılık önemli... lise kitaplarını hızlıca okudum sesimi kaydettim programimda ses kaydı dinle dediğim o dur neyse kayinvalidemdeyim gitmem gerek görüşürüz ... :)

11.09.15 inşallah tarih bitmiş olacak sonrası Allah kerim :)

28.07.15 olan kadarki hedefimi bitirdim ..yani tarihin ilk konusu ilk türk devletleri bitti yaklaşık 180 soru çözdüm yarın bu konuyla ilgili okumalara devam edeceğim çünkü bu konu için yarını da ayirmistim...
içim yanıyor ama çalışmam gerek rabbim yardımcımiz olsun dua edin ...

28.07.15 olan kadarki hedefimi bitirdim ..yani tarihin ilk konusu ilk türk devletleri bitti yaklaşık 180 soru çözdüm yarın bu konuyla ilgili okumalara devam edeceğim çünkü bu konu için yarını da ayirmistim...
içim yanıyor ama çalışmam gerek rabbim yardımcımiz olsun dua edin ...

Bugün misafir geldi fazla bir şey yapamadim fakat hedefimi bitirdim... ilk konumla ilgili notlarımı düzene koydum hazırladım bir kere hızlıca okudum şimdi ise yarınki hedefime başlıyorum şimdiden başlamam gerek sonra vaktim olmayabilir... yatana kadar en azından ses kayitlarimi dinlemek hatta olursa hakan dede videosunu bitirmek olsun hedefim iyi geceler herkese yatarkende son kez çıkardığım notlara göz atarım

Malesef evli olunca işler bitmiyor zorunlu misafirlikteyim kayinvalidemle birlikte ama sabah kalkıp ilk türk islam devletlerinin ses kaydını dinledim notlarımı aldım düzenledim eve bi gidebilirsem işlerimi halledip hakan dedenin videosunu bitirmek hedefim sonra ihtiyaç yayınlarının tarih kitabını okurum aldığım notları bir.kere daha okuyup data yayınlarının soru bankasına başlarım inşallah... ödemim çok arttı.hamileleikten ötürü zor yürüyorum allah yardımcımız olsun

Evet 2. Hedefim olan ilk türk islam devletlerinin konu kısmını çalışmış bulunmaktayim simdi soru bankası kısmına geçtim yaklaşık en az 350 soru var ayin 31.07.15 e kadar hed ef im onu bitirip çıkardığım notlarımı bir kere daha okursam hedefimi tamamlamis olucam malum hamileleikten uyayamiyorum biraz kafa dinleyip belki test çözer yatarım iyi geceler herkese iyi çalışmalar :)

Selam herkese hastanedeyim çok şancı çekiyorum bebeğim daha çok küçük dua edin

Selam herkese hastanedeyim çok şancı çekiyorum bebeğim daha çok küçük dua edin
selam canım geçmiş olsun çok çok. inşallah bebeğin iyidir ve sağlıkla dünyaya gelir
çalışma programına baktım da uzun, ayrıntılı ve de yorucu kafanı karıştıracak bir program olmuş
sana önerim ramazan yetgin hocanın ücretsiz sınıf ortamına hd olarak çektiği videoları seyretmen
evveliyat.com adresi ona ait videoları da orada
tarihi ve çağdaş türk tarihini baştan sonra anlatıyor. çoğu kişi onunla hazırlanıyor ve tarihi hallettiklerini söylüyorlar izlersen zaten anlarsın. bende o videoları ve tarihin pusulasını bitirmiştim öyle aman aman yanlısım çıkmamıstı ama bölüm atamam olmadığı ve genel kadrolar çok yüksek olduğu için kaldım. hemşireliğe yöneldim
Allah yardımcın olsun. bende seneye tekrar gireceğim çalışmalara başladığım zaman katılırım

Yeni açılan grubumuzda Bir idari hakim,Bir Sayıştay denetçi yardımcısı,Bir il göç uzman yardımcısı bulunmaktadır.Kısa zaman içerisinde meslekten diğer arkadaşlarımızda gruplarımıza üye olacaklar.Dilerseniz gruplarımıza üye olabilirsiniz.Makul sayıya ulaştığımızda çekilişlerimiz olacaktır.

linki hazırlanan arkadaşlarınızada ulaştırırsanız müteşekkir olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah razı olsun. Bade hastaneden çıkınca bakarım inşallah çok.karışık gorunsede iyi oturuyor kafama en son çıkardığım notlar güzel oluyor ... bebeğim erken olduğu için ertelemeye çalışıyolar doğumu bi.Çok sıkıntı var rabbim isterse iyi olur inşallah... beraber çalışırızburaya katılmani isterim bende notlarımı paylaşırım istersen çalışmaya basladiginda... hergun buraya yazmayı düşünüyorum böylece çalıştığımı calismadigimi görmek iyi oluyor

Bugün sancim yokken 4o soru data dan.çözdüm hedefte 300 den fazla vardı bide son tekrar bitiremedim elimden geleni yapicam kendimi iyi hisettikce

Uzun suredir yazamıyorum programım aksadı sebebi ise hastanede yatıyordum erken doğum riskim artik yürüyemiyorum bile ... sancim olmadığı zamanlarda çalışıyorum yaklaşık 450 soru çözdüm bu sure zarfında 2
Hedefimi daha yeni bitirmiş bulunuyorum yani İlk Türk islam devletleri konusunu bitirmiş bulunmaktayim notlarımı çıkardım hep inşallah sırada 3. Hedefim var ona geçiyorum artik

3. Hedefimden.. 10. Sınıf tarih kitabının 1. Ünitesini dinledim .. yarın 2. Üniteyi dinleyip hakan dededen de video yu izlemeyi planlıyorum

Bugün 3. Hedefim olan osmanlı devletinin kuruluş ve yükselişiyle ilgili her şeyi yaptım notlarımı çıkardım sadece 80 sorum kaldı onuda yarin cozucem inşallah o zaman 3. Hedefimi bitirmiş olucam... daha sonrada 4. Hedefime geçicem hadi bakalım ... bu arada matematigi hangi kaynaktan ve nasıl calisacagimi düşünsem iyi olacak tarih bitince sırada matematik var çünkü

3. Hedefimi bitirdim yani osmanlı devleti kuruluş ve yükselme donemi bitmiş oldu.
Şimdiye kadar not çıkarıp bitirdigim tarih konuların:
1_ilk türk devletleri
2_ilk türk islam devletleri
3_osmanlı devleti kuruluş ve yükselme dönemi

Bugün 4. Hedefime geçiyorum rahatsızlığım dolayısıyla programım aksadı onu yakalamaya çalışıyorum bakalım

4. Hedefim olan osmanlı devletinde kültür ve medeniyet konusu baya uzunmuş notlarımı cikardim lise kitabi ses kaydimi dinledim hakan dedenin videosunun 1 saatlik kismini dinleyip not aldım geriye 1 buçuk saati kaldı yarin ... bu yarim kalani tamamlayıp yaklaşık 300 soru çözmeyi planliyorum bu konu hakkında o zaman 4. Hedefimi bitirmiş bulunucam inşallah... ve matematik için hangi kaynaktan calisacagimi buldum beyaz kalemin 2016 fasikülün cikmasini bekliyorum ben tarihi birbirine kadar çıkar sanırım sipariş edicem daha sonra.. iyi geceler

Evet 4. Hedefimi an itibariyle bitirmiş bulunmaktayim.yaklaşık 320.soru çözdüm ... artik 5. Hedefim olan osmanlı devleti duraklama dönemi ve 17. Yy. Yenileşme hareketlerine geçebilirim...
Bitirdiğim konular:
1_ilk türk devletleri
4_osmanlı devletinde kültür ve medeniyet

Toplamda 16 hedef var bitermi bu tarih :KK43:

5. Hedefimi eğer bugün 200 soru çözebilirsem bitirmiş olucam inşallah ... bu arada eğer 6. Hedefimi de bitirisem bugün programima yetisicem sonunda fakat yapamam sanırım hastaneye gidicem hayırlısı...
Bitirdiğim konular:
1_ilk türk devletleri
4_osmanlı devletinde kültür ve medeniyet
5_osmanlı devleti duraklama donemi ve 17. Yy. Yenileşme hareketleri

2 konu bitirdim ama test çözmedim çünkü çözebilmek için 2 konu daha bitirmem gerekiyor 200 soru içinde hepsi karışık varmış tarihten toplamda 6 konu bitirmiş oldum sıradaki hedefim avrupa tarihi hadi bakalım resmen programımı yakaladım hatta geçebilirim
Bitirdiğim konular:
1_ilk türk devletleri
4_osmanlı devletinde kültürve medeniyet
6_osmanlı devleti gerileme dönemi ve 18. Yy. Yenileşme hareketleri

Bitirdiğim konular:
1_ilk türk devletleri
4_osmanlı devletinde kültürve medeniyet
6_osmanlı devleti gerileme dönemi ve 18. Yy. Yenileşme hareketleri
7_avrupa tarihi

Yarınki hedefim 19. Yy. Osmanlı devleti dağılma dönemini bitirip 200.soru çözmek son çalıştığım 3 konu havada kaldı gibi soru çöZemedim bu konuyuda çalışınca ortak test cozucem...

Programimi.geçtim mecburen daha erken bitirmeliyim sebebi malum bebek gelecek hadi gayret kendim :)

X