seval021 hayat seninle güzel Kayıtlı Üye 30 Kasım 2009 379 2 118 Diyarbakır 12 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sedulu #41 şırnak sgk ya atandım bende hepimize hayırlı olsun inş.
seval021 hayat seninle güzel Kayıtlı Üye 30 Kasım 2009 379 2 118 Diyarbakır 12 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sedulu #42 atanan arkadaşlar evraklarınızı gönderdiniz mi. kargo ile göndersek olurmu acaba fikri olan varsa yazsın lütfen :)
atanan arkadaşlar evraklarınızı gönderdiniz mi. kargo ile göndersek olurmu acaba fikri olan varsa yazsın lütfen :)
Gunlukguneslik Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2012 1.015 1 66 Aydın 12 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sedulu #43 seval021 .!.: şırnak sgk ya atandım bende hepimize hayırlı olsun inş. Genişletmek için tıkla... canım hayırlı olsun neredesin peki şu anda Şırnağa havaalanı yapılıyormuş öyle bir haber vardı bugün. seval021 .!.: atanan arkadaşlar evraklarınızı gönderdiniz mi. kargo ile göndersek olurmu acaba fikri olan varsa yazsın lütfen :) Genişletmek için tıkla... canım ben iadeli taahhütlü gönderim Ankaraya. kargoylada gönderen olmuş teslim edildi diye mesaj gelmiş hatta sen bilirsin.
seval021 .!.: şırnak sgk ya atandım bende hepimize hayırlı olsun inş. Genişletmek için tıkla... canım hayırlı olsun neredesin peki şu anda Şırnağa havaalanı yapılıyormuş öyle bir haber vardı bugün. seval021 .!.: atanan arkadaşlar evraklarınızı gönderdiniz mi. kargo ile göndersek olurmu acaba fikri olan varsa yazsın lütfen :) Genişletmek için tıkla... canım ben iadeli taahhütlü gönderim Ankaraya. kargoylada gönderen olmuş teslim edildi diye mesaj gelmiş hatta sen bilirsin.
seval021 hayat seninle güzel Kayıtlı Üye 30 Kasım 2009 379 2 118 Diyarbakır 13 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sedulu #44 Gunlukguneslik .!.: canım hayırlı olsun neredesin peki şu anda Şırnağa havaalanı yapılıyormuş öyle bir haber vardı bugün. canım ben iadeli taahhütlü gönderim Ankaraya. kargoylada gönderen olmuş teslim edildi diye mesaj gelmiş hatta sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... diyarbakırdayım zaten havaalanına gerek yok benim için 5 saat falanmış şırnak.... bende kargo ile göndereyim o zaman teşekkür ederim canım...
Gunlukguneslik .!.: canım hayırlı olsun neredesin peki şu anda Şırnağa havaalanı yapılıyormuş öyle bir haber vardı bugün. canım ben iadeli taahhütlü gönderim Ankaraya. kargoylada gönderen olmuş teslim edildi diye mesaj gelmiş hatta sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... diyarbakırdayım zaten havaalanına gerek yok benim için 5 saat falanmış şırnak.... bende kargo ile göndereyim o zaman teşekkür ederim canım...
A aysem0909 Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2013 18 0 6 Aydın 14 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sedulu #45 merhaba kızlar ben de 82 puanla atanamadım kaldık kasıma bakalım neler olacak. atananlara hayırlı olsun Allah utandırmasın
merhaba kızlar ben de 82 puanla atanamadım kaldık kasıma bakalım neler olacak. atananlara hayırlı olsun Allah utandırmasın