• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpss 2013-1 sonuçlar

kızlar bende denizli tapu kadastro müdürlüğüne bilgisayar işletmenliğine atandım. rabbime şükür darısı atanamayanların başına. çok güzel duygu anlatamam

hoşgeldin benim kuruma arkadaşım meslektaşım umarım pişman olmazsın ben çok pişman oldum 2aydır çalışıyorum daha allah yardımcın olsun bizim kurum zor kurum inş tapu müdürlüğüne verilmezsin kadastroda olursun

hoşgeldin benim kuruma arkadaşım meslektaşım umarım pişman olmazsın ben çok pişman oldum 2aydır çalışıyorum daha allah yardımcın olsun bizim kurum zor kurum inş tapu müdürlüğüne verilmezsin kadastroda olursun
tşk ederim pişman olacak ne var yani ne gibi zorluklar sen nerde görev yapıyorsun vallahi hep olumsuzluklar duyuyorum korkmaya başladım

tşk ederim pişman olacak ne var yani ne gibi zorluklar sen nerde görev yapıyorsun vallahi hep olumsuzluklar duyuyorum korkmaya başladım

sakin ol ama kendini karşına çıkabilcek iş zorluklarına ve değişik insanlara hazırla çok riskli kurum ve iş yoğunluğu ve riski çok olan kurum büyükşehirde görev yapmak daha zor tabiki küçüğe göre istersen birbirimizi facede ekleyelim devamlı iletişimde oluruz nedersin ben ist tapu müdürlüğündeyim buarada

sakin ol ama kendini karşına çıkabilcek iş zorluklarına ve değişik insanlara hazırla çok riskli kurum ve iş yoğunluğu ve riski çok olan kurum büyükşehirde görev yapmak daha zor tabiki küçüğe göre istersen birbirimizi facede ekleyelim devamlı iletişimde oluruz nedersin ben ist tapu müdürlüğündeyim buarada
sağol cnm tecrübenden yararlanacağım. facebook kullanmıyorum ben. denizli küçük şehir belki istanbul kadar yoğun olmaz gibi geliyor birde ilçesi olacak. canım ayıp olmazsa ne kadar maaş alıyorsun

selam kızlar,
bende eskişehir tapu kadastroya atandım.
valla hep bende olumsuz şeyler duyuyorum iyice tırstım. hiç bilmiyordum böyle olduğunu ne açıdan zor anlatır mısınız?

selam kızlar,
bende eskişehir tapu kadastroya atandım.
valla hep bende olumsuz şeyler duyuyorum iyice tırstım. hiç bilmiyordum böyle olduğunu ne açıdan zor anlatır mısınız?
bende denizliye yerleştim tapuya. bence büyüksehirlerde yoğunluk olur ama küçük şehirlerde sorun olmaz. ben sorun etmiyorum rabbim bize iş verdi devlet kapısında artık her zorluğa katlanacağız

çok zor cnm :( ama katiplik için şansını dene derim ve diğer açıktan atamaları takip et.

katiplikte de pek şansım olacağını sanmıyorum.. :/
açık atamalar ne oluyor? pek bilmiyorum bu kpss olaylarını araştırmam lazım.

galiba tekrar hazırlanacağım mecbur, bu sefer ciddi bir şekilde çalışarak...

bende denizliye yerleştim tapuya. bence büyüksehirlerde yoğunluk olur ama küçük şehirlerde sorun olmaz. ben sorun etmiyorum rabbim bize iş verdi devlet kapısında artık her zorluğa katlanacağız

ne bileyim kafam çok karışık benim yaa.
tapuda çalışan bi tanıdığım var oda zor dedi. ben şu an özeldeyim özelden gidene kolay gelir mi acaba diyorum onlar diğer kurumlarla kıyasla diyolardır belki.
asıl benim kafama mesai konusu çok takılıyo. sürekli mesai olurmu yaa

74 le beni hangi kurum alı önlisans :( hiçbirzaman atanamıyacam galiba iki çocukla çalışılmıyoki neyse moalinizi bozmayım kazananlaı tebrik ediyorum darısı başımızaaaaaaaaaa

ne bileyim kafam çok karışık benim yaa.
tapuda çalışan bi tanıdığım var oda zor dedi. ben şu an özeldeyim özelden gidene kolay gelir mi acaba diyorum onlar diğer kurumlarla kıyasla diyolardır belki.
asıl benim kafama mesai konusu çok takılıyo. sürekli mesai olurmu yaa

mesaiyi kafana takma isteyen kalıyor zorluğuna gelince işler çok yoğun ve riskli dikkat isteyen işler bir yanlışın başını ağrıtır yani ben 2aydır çalışıyorum hayat burnumdan geliyor resmen kötü düşünme ben büyükşehirdeyim ondan çok zor sizinki bizimki kadar yoğun olmaz risk gene aynıda önemli olan şey tapuda çalışrken sağlam kafa sağlam vücut olmak ve öğrenmeye açık olmak bunları yaparsan zorlanmazsın inş arkadaşım allahım yardımcın olsun

sağol cnm tecrübenden yararlanacağım. facebook kullanmıyorum ben. denizli küçük şehir belki istanbul kadar yoğun olmaz gibi geliyor birde ilçesi olacak. canım ayıp olmazsa ne kadar maaş alıyorsun

1.800 alıyorum evt siz oyönden şanslısınız küçük şehr olduğu için risk gene var yoğunluk az olur tek yapman gereken işe gidince sağlam kafa sağlam vücüt olman öğrenmeye açık olman allah yardımcın osun seninde cnm

1.800 alıyorum evt siz oyönden şanslısınız küçük şehr olduğu için risk gene var yoğunluk az olur tek yapman gereken işe gidince sağlam kafa sağlam vücüt olman öğrenmeye açık olman allah yardımcın osun seninde cnm
elimden geleni yapacağım inş sorunlarla karşılaşmam. senin branş ne sözleşmeli misin lisans mezunu musun maaş az geldi bana. ama olsun buna da şükür

elimden geleni yapacağım inş sorunlarla karşılaşmam. senin branş ne sözleşmeli misin lisans mezunu musun maaş az geldi bana. ama olsun buna da şükür

1800 sana az mı geldi?
ben 4 yıldır özelde çalışıyorum, daha bu ay maaşım 950 tl oldu hesap et artık....

Ücret konusunda nette her yerde farklı bişetler yazıyor. net bir bilgi yok.
bu arada işin içeriği konusunda bize biraz bilgi verebilir misin? neler yapıyorsun mesela?

Back