Kpss 2013-1 sonuçlar

sedulu

Hey seksi lady
Pro Üye
Anneler Kulübü
7 Haziran 2011
21.762
33.183
798
Evet kızlar sonuçlar açıklandı
Var mı güzel haberi olanlar ?

Ünvanı MÜHENDİS (RİZE Taşra)

Çok şükür rabbime bu dertte bitti

Atandımmmmm

Son düzenleme:
yıllardır bu günün bekledim..
atacağım çığlığı, mutlulugumu hayal ettim..
rabbim banada nasip etti çok şükür..
sakarya meb birinci tercihim oldu.. bilgisayar tek. ve programlama mezunuyum puanım 82

Canımm atanmıssın cok sevındımmmm bak Allah gonlune gore verdı hemde marmara olmus ohh tadından yenmezzzAllah utandırmasın darısı diğer arkadaslarımızın başına

Atanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
Atanamayan arkadaşlarıma, hayırlısını diliyorum.
Tabiki atananlara da diliyorum.
Azıcık karışık oldu, darısı başımıza.

Canımm atanmıssın cok sevındımmmm bak Allah gonlune gore verdı hemde marmara olmus ohh tadından yenmezzzAllah utandırmasın darısı diğer arkadaslarımızın başına

saol okyanus çok saol..
rabbim emek verip ihtiyacı olan herkese bu mutluluğu yaşatır inş

saol okyanus çok saol..
rabbim emek verip ihtiyacı olan herkese bu mutluluğu yaşatır inş

Allah emeklerımıızı boşa cıkarmaz elbet bır kapı açar canım darısı dıger arkadaslarımızın basına inş. Allah herkesın gonlune gore versın

Sakarya sana nekadar uzaklıkta?

Allah emeklerımıızı boşa cıkarmaz elbet bır kapı açar canım darısı dıger arkadaslarımızın basına inş. Allah herkesın gonlune gore versın

Sakarya sana nekadar uzaklıkta?

izmit merkeze 1saat.. benm kendi evime 1bçuk 1.40 dk falan..
sakarya merkezemi verilirim ilçeyemi verilirim bilmiyorum.
ilçe olursa 45dk daha yolum uzar muhtemelen

kızlar bende denizli tapu kadastro müdürlüğüne bilgisayar işletmenliğine atandım. rabbime şükür darısı atanamayanların başına. çok güzel duygu anlatamam

kızlar haberlerinize kendim kazanmışım gibi sevindim
Rabbim atama bekleyen biz gibi mezunlara da bu sevinci yaşatsın.
yarınki sınav da iyi puanlar alalım ve sonra da atanalım inşallah:18::18::18:

bende 3249 dan Edirne meb e atandım kızlar. darısı tüm bekleyenlerin başına

kızlar bende denizli tapu kadastro müdürlüğüne bilgisayar işletmenliğine atandım. rabbime şükür darısı atanamayanların başına. çok güzel duygu anlatamam

Canım yeni işin hayırlı ve bereketli olsun. Allah bize de nasip eder inşallah.
Bende atandığın bölümü istiyorum ,ayıp olacak ama puanın kaç, matematikte kaç netin vardı?
Benim matematiğim çok zayıf yok denecek kadar az! bu bölüm için kaç mat çözmem lazım öğrenmeye çalışıyorum.
Diğer dersleri iyi yaparım biliyorum ama mat beni çok korkutuyor

Atanan arkadaşları görünce çok mutlu oldum..

İnşallah bizde seneye böyle sevinç çığlıkları atabiliriz..

merhaba canım sağol allah razı olsun. darısı senin ve tüm isteyenlerin başına. şükürler olsun çok mutluyum ben işletme mezunuyum puanım 84,93177 idi. matematiğim benim iyiydi. genel yetenekten 45 net yaptım ama türkçem iyi değildi benimde. genel kültürde 44 net idi toplam 89 net. bende hala inanamııyorum çok şaşkınımım. sizleride çok iii anlıyorum inanın. eğer kpss hakkında varsa öğrenmek istediğin birsey varsa yardımcı olabillirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…