• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss 1 ay kala ne alemdesiniz gençler:)

bayanmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
98
1
46
Sakarya
kızlar meraba,malum 1 ay kadar kaldı sınava artık.benim hala bitiremediğim derslerim var,gerci coğrafyadan az bi yer kaldı diğerleri bitti ama tarih vatandaşlıkta tekrar etmeyince unutuluyo anam:emir_bebek:konumu tekrar edeyim hiç elimi sürmediğim soru bankalarımamı bakayım yoksa deneme mi çözmeye başlamak lazım çok şık arasında kaldım:49:sizler neler yapıyorsunuz merak ettim.bu arada Allah hepimizin yardımcısı olsun başarılar

malesef kpss ye çalışmaya başlamak dahi zor geliyor son 1 ay kaldığını düşündükçe strese giriyor bu sefer kaygıdan hiçbişey yapamaıyorum..dediğin gibi tarih çabuk unutuluyor en çok çalıştığım ders tarih oluyor dolayısıyla..ben yine özel sektörde kariyer yapmaya bakıcam bu gidişle:(

malesef kpss ye çalışmaya başlamak dahi zor geliyor son 1 ay kaldığını düşündükçe strese giriyor bu sefer kaygıdan hiçbişey yapamaıyorum..dediğin gibi tarih çabuk unutuluyor en çok çalıştığım ders tarih oluyor dolayısıyla..ben yine özel sektörde kariyer yapmaya bakıcam bu gidişle:(

özel sektörü hiç düşünme sınava 1 ay kala canım,unutuyoruz ama küçük tekrarlarla hatırlanıyor çok şükür.morali yüksek tutmak lazım,pes etmemek lazım:21:

Back