• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kpek Dileri damakta gml kalpta onu yaptran var m ?

ben liseye giderken yaptırıcaktım şimdi çoktan bitmiş olucaktı ama ozamanlar okulda dalga geçerler diye yaptırmamıştım saçmalığa bak :D şimdiki aklım olsa kesinlikle yaptırırdım

ben liseye giderken yaptırıcaktım şimdi çoktan bitmiş olucaktı ama ozamanlar okulda dalga geçerler diye yaptırmamıştım saçmalığa bak :D şimdiki aklım olsa kesinlikle yaptırırdım
gömülü köpek diş ameliyatından sonra diş ne kadar sürede yerine geldi ameliyat olan arkdas varsa cvp verebilrmi.

bu konudan bende muzdaribim kızlar senlerce dişlerimle ugraştım ve yarın süt dişim çekilecek okadar işlemden sonra çok korkuyorum açıkcası.LLAH YARDIMCI OLSUN DİŞ AGRISI OPERASYONU GEÇİREN VE GEÇİRECEK HERKESE. . .

peki sen ameliyatı oldun mu, dişini sürdürebildin mi?:18:

ben ameliyat olduğum için cevap vermek istedim. 2 köpek dişim gömülüydü süt dişlerim çekildi ve köpek dişlerim yerine alınmaya başlandı. görüntü olarak kötü gözükeceğinden korkmuştum am sorun olmadı(tel var kapadı boşluğu biraz).
ne kadar sürede yerine geldi şuan tam olarak bilmiyorum ama 6 aydan fazla sürmüştür sanırım.:55:

bende 2 gün önce gömülü köpek dişi ameliyatı oldum.. köpek süt dişlerim düşmediği için gömülü kalmıştı dişlerim. 20 gün önce süt dişlerimi ve çenemde yer açılsın diye en küçük azı dişlerimi çektirmiştim. yani önde 4 dişimi çektirdim. 2 gün öncede damağımı yarıp ordaki dişlere zincir taktılar. dikişleri açtıktan sonra da tel takacaklarr.... ameliyat çok olmasa da ağrılı geçti. dikiş atarken uyuşukluğun etkisi biraz geçince canım acıdı tabii..

off offf bende bu konuda çok sıkıntıdayım. üst damagımda solköpek dişim gömülü. acaba sürec ve maliyet ne kadar lütfen yardımcı olur musunuz?

benimde2 tane süt dişim çekildi ve gömülü kalan köpek dişlerimden ameliyat oldm, 6 ay oldu ve dişlerim henüz inmedi diş kontrolüme kadar bir gelşme olmassa sanırm gömülü dişlerim çekilecek. bölebidurum yaşayn varmı?

ben ameliyat olduğum için cevap vermek istedim. 2 köpek dişim gömülüydü süt dişlerim çekildi ve köpek dişlerim yerine alınmaya başlandı. görüntü olarak kötü gözükeceğinden korkmuştum am sorun olmadı(tel var kapadı boşluğu biraz).
ne kadar sürede yerine geldi şuan tam olarak bilmiyorum ama 6 aydan fazla sürmüştür sanırım.:55:

kızlar merhaba konu başlığı epey eski ama şuan bende o ameliyatı olcağım sol üst köpek dişim damakda gömülü önce tel tedavisi gördüm iyice yer açıldı şuan doktorum operasyonla dişini damakdan çıkaracağız dedi. Açıkçası çok endişeliyim öğrenciyim ve tedaviye okuduğum şehirde başladığım için ailemin yanında bu operasyonu gerçekleştiremiyorum. Operasyon sonrası kişi kendi bakımını giderbiliyor mu ? Yanımda birinin olması gerek mi? ve ayrıca diş yerine oturduğunda güzel duruyor mu lütfen beni bilgilendirirmisiniz... Korkmaya başladım iyice :43:

kızlar merhaba konu başlığı epey eski ama şuan bende o ameliyatı olcağım sol üst köpek dişim damakda gömülü önce tel tedavisi gördüm iyice yer açıldı şuan doktorum operasyonla dişini damakdan çıkaracağız dedi. Açıkçası çok endişeliyim öğrenciyim ve tedaviye okuduğum şehirde başladığım için ailemin yanında bu operasyonu gerçekleştiremiyorum. Operasyon sonrası kişi kendi bakımını giderbiliyor mu ? Yanımda birinin olması gerek mi? ve ayrıca diş yerine oturduğunda güzel duruyor mu lütfen beni bilgilendirirmisiniz... Korkmaya başladım iyice :43:

merhaba operasyon sonrası evinize gidene kadar yanınızda bir arkadaşınız bulunması iyi olur sizin için biraz sersemletiyo insanı uyuşturucudan sanırım:27:
uyuşturucunun etkisi geçmeden ağrı kesiciyi almanızda iyi olur ağrı başlamadan,sonrada eve gidip uyuyun uyanınca geçecek ağrınız. bir kaç günede toparlarsınız korkmayın :)
ben önceden koymuştum burayada ekleyeyim köpek dişlerimin yerleştikten sonra ki hali:16:

$IMAG1447_1.jpg

Hic korkma ya benim kuzenim 12 yasinda ust damaginda 2 tane gomulu dis vardi bi tanesini aldilar birinide telle geri aldilar. Hic bissy olmadi agzinda 10 dikis vardi aksama yemek yedi onemli olan anyibiyotik ve agri kesiciyi iyi alman.

merhaba operasyon sonrası evinize gidene kadar yanınızda bir arkadaşınız bulunması iyi olur sizin için biraz sersemletiyo insanı uyuşturucudan sanırım:27:
uyuşturucunun etkisi geçmeden ağrı kesiciyi almanızda iyi olur ağrı başlamadan,sonrada eve gidip uyuyun uyanınca geçecek ağrınız. bir kaç günede toparlarsınız korkmayın :)
ben önceden koymuştum burayada ekleyeyim köpek dişlerimin yerleştikten sonra ki hali:16:

Eki Görüntüle 1190816

çook teşekkür ederim ya çok güzel görünüyorlar umarım benimde öyle olur :) İçimi rahatlattınız içimi :))

Hic korkma ya benim kuzenim 12 yasinda ust damaginda 2 tane gomulu dis vardi bi tanesini aldilar birinide telle geri aldilar. Hic bissy olmadi agzinda 10 dikis vardi aksama yemek yedi onemli olan anyibiyotik ve agri kesiciyi iyi alman.

Teşekkür ederim :) Yemek yeme olayı değilde ağrı olayı beni tedirgin ediyor. Sayenizde o konuda biraz rahatladım bakalım umarım değer

Sonunda ameliyatımı oldum 1 ay oldu gerçekten de dediğiniz gibi korkulacak bi tarafı yokmuş :) Bakalım heycanla bekliorum ne zaman çıkar diye. Umarım biran nce yerine otururda mezuniyetimi telli dişlerimle geçirmem :)

Back