KPDS'ye evde hazırlanabilir miyim?

İngilizceniz iyi bir seviyedeyse tabi ki hazırlanabilirsiniz.
Ben geçen ayki sınava hiç çalışmadan girmiştim, 90 almışım. Test çözmeyeli 7-8 sene oldu neredeyse, biraz test çözsem demek 100 ü kaparmışım :)

Daha önce sınava girdin mi? İngilizce durumun nasıl?

Ben 2 yıl önce üds den 52 aldım. Bu son kpds den 62 aldım. Çalışmadım ama yüksek lisans yaptığım için ing literatür taramaları yapıyordum. Az biraz puanım arttı.
Bence evde çalışarak hazırlanabilirsin.

Eğer sınav puanı sana kısa süre sonra lazımsa kursa gitsen iyi olur. Ama evde çok çalışarak da yapılabilir diye düşünüyorum. Çıkmış soruları mutlaka çöz seviyeni gör.
Dediğin gibi kurslar çook pahalı

önce seviyeni belirlemelisin.
intermediate isen düzenli çalışarak yapabilirsin. okuma anlamaya dayalı bir sınav. o yüzden Reading skill'in iyi olmalı ve de Vocabulary.
yanlışların doğruları götürmemesi çok avantajlı

Ben hiç kursa gitmeden çalıştım çalışmalara başlamadan geçmiş yılların sınavlarından birini kendim süre tutarak çözdüm puanımı da hesapladım 65 aldım. Daha sonra evde 5 ay düzenli çalışarak hazırlandım ve gerçek sınavda 85 aldım. Biraz gramer temeliniz varsa evde çalışarak ve bol bol kelime ezberleyerek çok rahat yapabilirsiniz.

ben de yukarıdaki arkadaşlar gibi düşünüyorum. eğer ingilizceniz sıfırsa kendi kendinize biraz zor olur, ama belli bir seviyede (pre-intermediate) ingilizceniz varsa, yeterli derecede hazırlanabilirsiniz, bana mail atarsanız size kaynaklar yollarım...
xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Upper ı bitirdm ama bilgilerim eskidi malesef. kursa yazıldım.
sadece upper için. umarım kpds den yüksek alırızzz

Arkadaşlar bende hazırlanıyorum.seviyemin ne olduğunu bilemiyorum.sadece hikaye okuyup oradaki yabancı kelimeleri ezberleyip okumaya çalışıyorum.giren arkadaşlardan yardım lütfen .nasıl bir sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…