• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPDS 2012 İlkbahar dönemine hazırlanacaklar

SansimCok

Seviyorum seni Hayat...
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
375
79
98
KPDS 2012 İlkbahar dönemine hazırlanacak arkadaşlar;

Ne zaman çalışmaya başlıyorsunuz? Planlarınız neler? Dershaneye gitmeyi düşünen var mı?

ben geçen yıl dershaneye gitmiştim.45 aldım.bu yıl hiç gidesim yok.çok sıkıldım artık kursmuş dershanemiş:( kendim hazırlanmaya çalışıcam.55e az kaldı inş.alabilrim

Ben çalışmaya başladım. Double click serileri, fononun çeviri için kullandığım bir kitabi var. Elimden geldiğince reader at work ile translation yapıyorum.Çalışıyorum birde ev çocuklar derken biraz zor oluyor ama ne yapalım. Siz nasılhazırlanıyorsunuz ? İsterseniz burada bir forum açalım mesajları ingilizce yazalım. Hatalarımız olursa bulan düzeltsin; bir metni türçeye veya türkçeden ingilizceye çevirelim günde 1 metinle başlayalım ne dersiniz? Yada bir önersi olan varsa ben açığım.

arkadaşlar bundan önce girdiniz mi ?puanlarınız kaç?ben sürekli çalışmaya başlamaya çalışıyorum ama erteliyorum,bi de çıkmış soruları çözmekten sıkıldım sanırım ,daha farklı yayınlar araıyorumm?

merhaba
ben günde 1-2 saat Cesur Öztürk'ün kitapları ile çalışıyorum. 3-4 yıl önce 71 almıştım, bu sene hedefim 80 üstü almaka, bakalım, çalışıp göreceğiz...

mrb arkadaşlar. ben de bu yıl KPDS e girecem. daha önceki yıllarda fırsatım olmadı ama 4 yıldır ingilizce öğretmeniyim zaten. ilköğretimde çalıştığım için ingilizce açısından öğretmenlerde gerileme oluyo. bizim ağır üniversite temposundan sonra ilköğretim çok basit kalıyo ve çoğu kelime unutulabiliyo. herkes için hayırlısı olsun bakalım ben 90ı geçmek istiyorumm:8:

Ben de gireceğim. 3, 4 yıl önce 40'lı bir puan almıştım. ben kendi kendime çalışıyorum ama sınava hazırlık kitaplarından değil, hikaye kitapları okuyorum fırsat buldukça. 5. seviyeleri çok iyi anlıyorum. acaba kaç alabilirim, fikri olan var mı? şu cümle çevirisi yapma güzel bir fikir. başlayalım bir an önce. bir de kpds'ye yönelik sözcüklerden kurulu olursa, çok iyi olur.

Merhaba arkadaslar,

bende bu sene KPDS ye girecem. Yüksek Lisans basvurusu icin. Ben fakat ALmanca dan girecem. bakalim hedefim 90 üzeri. Internetten bi kac cikmis sorular cözdüm cok zor gelmedi ama sinav heyecani felan derken bakalim nasil olacak. Ilk defa girecem.

bende yarınki kpds sınavına katılacağım. çok çalıştığım söylenemez. evli çocuklu çalışan herkes gibi çok az vaktim oldu. kitap okumaya çalıştım fırsat buldukça. yüksek bir beklentim yok. aslında o disiplini edinip çalışmak istiyorum ama bu disiplini sağlamak nasıl mümkün onu da bilmiyorum

kızlar kpds sınavını atlattınız mı hatırladıımız soruları paylaşalım mı?:46:

sınav bittiii, sorular açıklandııı, sanırım 14 civarı yanlışım var. off :19:

bu kadar kolay bir sınavdan düşük almak kötü tabi, neyse seneye birdaha :)

kızlar kpds sınavını atlattınız mı hatırladıımız soruları paylaşalım mı?:46:

merhaba arkadaşlar bende kpds sınavına hazırlanıyorum ama kendi kendime çalışıyorum cesur öztürk ün kitabının hangii acaba öğrenebilirmiyim ben şimdi kelime ezberliyorum .çeviri olan kitapları neden se piyasada çok az.kızlar yardım:))))

Back