- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
Merhaba hanımlar,telefonla yazıyorum.Noktalama işaretlerine dikkat edicem.Bir yanlışım olursa kusura bakmayın.Kizlar önceki konumu belki bileniniz vardir.Kp ile eşim aynı yerde çalışıyor dükkanları var ve paralar bir.Zaten ne cektiysem bundan çektim.Kv evine herşey alır benim dolabim boş olurdu.Cocuguma bir kıyafet bile alamadım doğduğundan beri hep KV alır.Cunku paralar ona gidiyor ve borçları o oduyor.Bana gel kızım çocuğa bisey alalım yada bana para verip git kızım kendinize kıyafet falan alın demezdi.Hatta bütün kışı yazliklarimla dolaştım.Cogunuz esin ayirsin paraları dediniz.Biz çok istiyorduk ama kp buna yaklasmadigini bildiğimiz için ve çok kotu kavga cikartcagini biliyorduk.Artik esiminde benimde canıma tak etti.Dün eşim kv yanına gitti ve ben artık paraları ayircak o dukkandanda cikicam biz her para harcadigimizda gözünüze batiyor.(KV zaten bu konu hakkında bişey denmez ama sorun kp) Geçen aylarda eşim kp me bulaşık makinesi alicam demis.Kp borca sokma bizzi demiş ama hemen ardından 3 tane akıllı telefon aldilar.Nerde bu adalet ben bunu bilmiyordum.Daha dün öğrendim.Neyse kızlar anlatılacak daha çooookkk haksızlık varda canınızı sıkmayım.Dün KV me söylemiş git söyle babama paraları ayırmak istediğimi diye ama KV söylememiş cesaret edemedi herhalde.Bugun eşim gitti ve Artık paraları ayırmak istiyorum kavga gurultude istemiyorum demiş.Ve kıyamet kopmus.Esime bağırmış çağırmış vurmuş.Ya vurmuş ya vurmuş sen nasıl vurursun evli barklı çocuklu ogluna.Beddua etmiş hakkımı helal etmem demiş daha neler neler ama eşim çok kararlı davranmış ve son noktayı koymus.Kp de s*kt*r git demiş.Esim çıkmış gitmiş şuan dışarda ve morali sıfır bir yerde çay içip kafasını toplucakmis.Sonunda istediğimiz oldu ama kp ben ölene kadar sürekli hayatınıza karisicam elim hep üstünüzde olcak demis.Benimde şuan canım çok sıkkın ama eşim icin,şuan ne kadar kötüdür.Esimin en çok kırıldığı şey vurmasiydi bana nasıl vurabiliyor ya dedi.İcimi dökmek istedim inşallah herşey çok güzel olur.Not:Oturduğumuz ev kp karşısı ve benim altınlarım la ve eşimin parasıyla alındığı ev onun üstüne evdende çıkabiliriz büyük ihtimal