Doğuma Hazırlık Kozyatağı Central Hospital’de doğum yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zytn

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
487
443
Merhaba hanımlar, son zamanlarda kozyatağı central hospitalde doğum yapan var mı acaba? Bazı merak ettiğim şeyler var da…

Merhaba. Ben 2017 ve 2019 da iki kez doğum yaptım orada. Dilerseniz sorabilirsiniz.

Merhaba hanımlar, son zamanlarda kozyatağı central hospitalde doğum yapan var mı acaba? Bazı merak ettiğim şeyler var da…

Hastaneden çok fazla şikayet var. Bu yüzden adımını atmanı önermem. Tanıdık doktorun yoksa içeride uzak dur. Benim evime yürüme mesafesinde bir hastanez ufak tefek şeyler için bile insana çile çektiriyorlar.

Ben iki doğumda da cok memnun kaldım. Doktorlarından hemşiresine ebesine kadar. Niye çile çektiniz ki?

Arkadaşım geçen sene orada doğum yaptı doktoru dışarıdandı doğum için orayı kullandı sadece sezaryen oldu ve memnundu genel olarak ama küçük bir hastane ziyarete gittiğimizde içerisi birkaç kişiyle hemen kalabalık oldu odaları küçük geldi bana o yüzden onun dışında arkadaşım bir sıkıntı yaşamadı bebekle ilgilenen hemşirelerden falan memnundu

Benim ablam 3 doğumunu da orda yaptı sezeryan oldu. Fatma nur temeldi doktoru memnun olduğu için bende şimdi 4 aylık hamileyim kendisine gidiyorum

Merhaba. Ben 2017 ve 2019 da iki kez doğum yaptım orada. Dilerseniz sorabilirsiniz.
Merhaba aslında sormak istediğim şeyler var :) ilk doğumum olcağı için tecrübesizim doğumdan önce sormam gereken dikkat etmem gereken şeyler hakkında bilgi verir misiniz? Mesela dependi bazı hastaneler kendileri veriyomuş burada veriyolar mı? ya da süt sağma makinesi getirmeme gerek var mı? Sezeryan olacağım muhtemelen neleri düşünmem lazım önceden bilmek istiyorum 🙏🏻

Camlica Medipol’de dogum yapmis olan var mi acaba hazir konu acilmisken sorayim ben de 😊

Hastaneden çok fazla şikayet var. Bu yüzden adımını atmanı önermem. Tanıdık doktorun yoksa içeride uzak dur. Benim evime yürüme mesafesinde bir hastanez ufak tefek şeyler için bile insana çile çektiriyorlar.
Beta hcg 2.80 mUl/ul nedemek ve 0.2u/l nedemk

Ben doğum yapmadım ama çok sık iğne/ serum için gittim. Söyleyebileceğim şey aşırı kalabalık olması. Yani zaten gidiyorsanız görüyorsunuzdur, ben sadece acilden reçeteli iğnemi yaptırmak için 1 saat beklediğimi biliyorum. Ama doktorları hakkında ya da doğumhanesi ile ilgili bir bilgim yok maalesef. Umarım sorularınıza cevaplar bulur, sorunsuz bir doğum deneyiminiz olur 🌺🌺

Benim ablam 3 doğumunu da orda yaptı sezeryan oldu. Fatma nur temeldi doktoru memnun olduğu için bende şimdi 4 aylık hamileyim kendisine gidiyorum
Çok sevindim. ilk doğumum olcağı için tecrübesizim doğumdan önce sormam gereken ne gibi şeyler var?Mesela dependi bazı hastaneler kendileri veriyomuş burada veriyolar mı? ya da süt sağma makinesi getirmeme gerek var mı? Sezeryan olacağım muhtemelen neleri düşünmem lazım önceden bilmek istiyorum 🙏🏻
Umarım hepimiz sağlıklı doğumlar gerçekleştiririz

Canım 3 subatta çok yakın bir akrabam orda dogum yaptı tüm sürecine hakimi yardımcı olabilecegim bişey varsa beklerim

Çok sevindim. ilk doğumum olcağı için tecrübesizim doğumdan önce sormam gereken ne gibi şeyler var?Mesela dependi bazı hastaneler kendileri veriyomuş burada veriyolar mı? ya da süt sağma makinesi getirmeme gerek var mı? Sezeryan olacağım muhtemelen neleri düşünmem lazım önceden bilmek istiyorum 🙏🏻
Umarım hepimiz sağlıklı doğumlar gerçekleştiririz
depend vermiyorlar kendisi götürmüştü bizzat cantasını beraber hazırlamıştık.Doktoru dışarıdan Bülent KARS idi? süt sagma makinesi veriyorlar sezeryan dogum icin 2 gun mu ne kullndı 80 tl gibi bir ücreti vardı süt sagma makinesinin elektrikli hastane veriyor onu göğüs ucu icin mutlaka gümüş kapak alın ve lansinoh krem istiyor hemşireler sormuşlarıd bizmkine .Süt poşetinide hastane vermişti benm akrabanın bebegi küvözde kaldıgı icin sgıp posete koyuyordu.Hemşirelerden memnundu bir tane hemşireye telefonu verdiler sezeryanda baya foto video cekmişti hemsire yardımcı oluyorlar fotocuya gerek kalmamıştı yeni doan bebek hemşireleri de iyiydi bebege bakım konusunda da sıkıntı yaşamadı 2 gun boyunca

depend vermiyorlar kendisi götürmüştü bizzat cantasını beraber hazırlamıştık.Doktoru dışarıdan Bülent KARS idi? süt sagma makinesi veriyorlar sezeryan dogum icin 2 gun mu ne kullndı 80 tl gibi bir ücreti vardı süt sagma makinesinin elektrikli hastane veriyor onu göğüs ucu icin mutlaka gümüş kapak alın ve lansinoh krem istiyor hemşireler sormuşlarıd bizmkine .Süt poşetinide hastane vermişti benm akrabanın bebegi küvözde kaldıgı icin sgıp posete koyuyordu.Hemşirelerden memnundu bir tane hemşireye telefonu verdiler sezeryanda baya foto video cekmişti hemsire yardımcı oluyorlar fotocuya gerek kalmamıştı yeni doan bebek hemşireleri de iyiydi bebege bakım konusunda da sıkıntı yaşamadı 2 gun boyunca
Memnun kalmasına çok sevindim. Peki sezeryan öncesinde sormam gereken bişeyler var mı doktora ya da hemşireye? Bir de gecelik mi kullanmıştı yoksa pijama takımı mı 😇

Bende fatmanur hanıma gidiyorum memnunum. Tek sıkıntı randevuyu bir ay öncesinden almak gerekiyor. Haftaya doğum yapıcam centralda sonra taze taze deneyimlerimi paylaşırım 😊

Bende fatmanur hanıma gidiyorum memnunum. Tek sıkıntı randevuyu bir ay öncesinden almak gerekiyor. Haftaya doğum yapıcam centralda sonra taze taze deneyimlerimi paylaşırım 😊
Ayy hayırlısıyla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim 🌸 ben de Başak hanıma gidiyorum. Deneyimlerinizi bekliyorum sorunsuz bir doğum olsun inşallah 🙏🏻

Ayy hayırlısıyla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim 🌸 ben de Başak hanıma gidiyorum. Deneyimlerinizi bekliyorum sorunsuz bir doğum olsun inşallah 🙏🏻
Teşekkür ederim inşallah doğumdan sonra tek tek bilgilendiririm 🌸 sizede sağlıklı hamilelikler :)

X