Premature Bebekler kozyatağı central hospital de yeni doğan yoğun bakımı için ne düşünüyorsunuz acil

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

aster

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
229
0
116
Diğer
arkadaşlar bu iki üç gün içinde yorumlarınıza çok ihtiyacımız var gelinimiz erken doğum yapacak ve ikizlerimiz olucak 29. haftadalar iki ay kadar küvezde kalma ihtimali var bebeklerin başlıktai hastanenin yeni doğan ekibi nasıl bilgilerinizi paylaşın lütfen bize önerilen hastanelerden biri bu ama avrupa yakasında yeni doğan bakımı çok iyi hastaneler hangileri bunu da yazın lütfen evimiz avrupa yakasında karşıya gidip gelmek zor olucak lütfen yardımcı olun

arkadaşlar bu iki üç gün içinde yorumlarınıza çok ihtiyacımız var gelinimiz erken doğum yapacak ve ikizlerimiz olucak 29. haftadalar iki ay kadar küvezde kalma ihtimali var bebeklerin başlıktai hastanenin yeni doğan ekibi nasıl bilgilerinizi paylaşın lütfen bize önerilen hastanelerden biri bu ama avrupa yakasında yeni doğan bakımı çok iyi hastaneler hangileri bunu da yazın lütfen evimiz avrupa yakasında karşıya gidip gelmek zor olucak lütfen yardımcı olun

Canım dr niz tavsiyede bulunmuyor mu? Uzaklığı boş verin insanlar şehir dışından geliyor istanbula. evlat kaybetmek zor. Size önceden de yazmıştımmedipolün iyi olduğunu duydum hatta oradan bir dr 500 gram bir bebeği yaşattık dedi bence şimdiden bir görüşün telde...

bende 2010 da erken doğum yapmıştım benım kı 26 haftalıktı.bız başka sehırdeyız.burdakı çocuk dr u orayı onermişti bize.oraya götürdük hatta ambulansla gelıp almışlardı.benım kı yaşamadı ama .bu kotu olduğu anlamına gelmıyor. bana orayı oneren çok guvendiğm bı dr du.iyi bi yer buyuk ıhtımalle

Back