Cilt Bakımı Ürünleri Kozmetikmi Doğal mı??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

DeKoLTe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
17
0
Kozmetik ürünlerin cilde zararlı olduğu söyleniyor,kimileride öneriyor ve birçok da marka var bununla ilgili zararlıysa neden piyasada.. Sizce hangisi dogru, hangisini kullanmak daha sağlıklı cilt için.Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden tşk ler.:sm_confused:

Cildime onlarca para harcayıpda özel bir set almıyorum almadıgım içinde kimseye birşey önermiyim...Hem kişilerin kendi ciltlerine neyin uygun neyin uygun olmadıgını en iyikendi bilir..
Mesela benim cildime kolay kolay her krem gelmez...Dove'nin kremini kullanıyordum Çok güzel geliyordu cildime bitince alamadım yenisini...(Tabi o esnada her sabah kalktıgımda yüzümü gül suyuyla yıkamıştımmm:1closedeyes:)
Şuan yenisini aldım kremin bir kaç gün sürdüm ve sivilce cıktı...kafamçokkarıştı
Bıraktım kullanmayıdaaaa:mymeka:

Yüzümü yıkayıp fırlıyorum dışarısırnaşık şey

doğal ürünlerin faydasını görmek mümkün tabi cilt bakımında.. ama bence eğer ciddi cilt sorunlarınız varsa dermotolojik ürünleri (kozmetik degil) kullanmak daha mantıklı ..parfümeri degilde genelde eczanelerde satılır bunlar. çünkü bunlar yııllar süren labarotuvar çalışmaları sonucunda bulunuyor nihayetinde ve cilde daha etkili nüfuz ettiğini düşünüyorum ben. tabi işin bide maddi boyutu var o yüzden secim kişiye kalmış..

imkan varsa tabiki doğal yollar tercih edilmeli diye düşünüyorum.ilaçlarında bir çok yan etkisi var ama yinede kullanmak zorunda kalıyoruz.niye hala piyasadalar dersen arz talep meselesi olabilir..

doğal ürünü cildimiz " aa bu ne kdr doğal,bitkisel diye algılamıyor.yine kimyasal bileşikler olarak algılıyor.bu yüzden ne kullanılırsda kullanılsın cilde çok zararlı kimyasallar kullanılmasın diyorum.yoksa kayısı yağı da kimyasal pek fark yok.ben dermokozmetikten yanayım.piyasada satılan güya doğal ürünlerin çok daha allerjik oldugunu düşünüorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…