Selamün aleyküm. Bebeğim 4 buçuk aylık. Normal doğum yaptım bebeğim 38+4 te geldi o sekidle.
Sağlık ocağından verilen d vit. Kullanmak istemiyrm ilaçlar birçok bu tarz takviyeler zararlı. 4 aya geçince de demir ilacı verdiler bebeğime. Bilen araştıran anneler bu dediklerimin zararlı oldgunu bilecklerdir.
İlaç yerine doğal yollarla bebeğime ne kullanabilirim. Gelişimi ii bir metabolizmasi boy kilo gelişimi için neler önerirsiniz şimdiden başlamak isterim.
Uzun boylu olması sağlıklı olması için herturlu doğal yağlar çörekotu yagi mi vs nelr biliyorsaniz. Koca karı şeyleri semizotu suyuyla yıkayın kuvvetlenir diyenler dahi oldu. Ben bunlara inaniyrm.
Boynunu t yatarken kaldırıyor ayakta yada oturur gibi tuttuğumuz da tutuyor kafasını ama arada öne düşüyor ? Tam bizim gibi tutabilmeli mi yavrim için bu konu ile ilgili veya bahsettiğim doğal şeylerle ilgili veya ilgisiz her türlü bilgiye tavsiyeye açığım. Bu d vit ve kan demir damlası yerine neler kullandinz dogalci anneler. İleride beni neler bekliyor vs vs vs.
Depremde hatay da annemi kaybettim. Ve çevremde bana yol akıl gosteren kimsem yok. Tek başıma arartirarak bsieler yapmaya çalışıyorum bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var