Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yıllardır değil de ilk defa deniyorum ve çok memnun kaldım.artık hep alırım.normalde bende her kalem akar shiseido bile ama cecile marka kalem aldım ve sabahtan akşama kadar akmıyor.siz de akmayan bir kalem istiyorsanız tavsiye ederimyerimseniben
her türlü ihtiyacımı avondan ve cecile.den alıorum çünkü benim tenim çok hassas hepsini kabul etmior bu ıkısı çok iyi...kozmetikte asla markamı deişmem
her türlü ihtiyacımı avondan ve cecile.den alıorum çünkü benim tenim çok hassas hepsini kabul etmior bu ıkısı çok iyi...kozmetikte asla markamı deişmem
aldığımdan beri her makyaj yaptığımda carmina mystical siyah kalemimi kullanıyorum, vazgeçemeyeceğim bir ürün oldu. :lepi: ayrıca mac-minted göz kalemimin rengine de aşığım, ondan da vazgeçemem. :asigim:
cilt ürünlerinde bodyshop ın seaweed serisini kullanıyorum, bitince de aynen devam etcem sanırım, memnunum :lepi:
allık- bodyshop ın allıklarına da hayranım ama chanel- no82 kesinlikle farklı birşey, bittiği anda ki bitcek gibi durmuyor :lepi: tekrar alıncak bir ürün.
parfüm olarak kesinlikle burberry-weekend aslaa vazgeçemeyeceğim koku :jeyyar:
ruj olarak da mac in ve dior un rujları, sürüş ve dudakta duruşu açısından en çok beğendiğim sanırım.