Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kozmetik ürünleri en çok nerden alıyorsunuz???
- Konu Sahibi _el nath_
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- dermokozmetik eczane kozmetik alerjisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mayıs 2012
- 816
- 1.030
- 113
- 10 Eylül 2016
- 11
- 16
- 8
- 35
- 23 Kasım 2016
- 209
- 52
- 13
- 32
İnternetten.farmasiGenelde kozmetik mağazalarından alırken, eczanede ki dermokozmetik ve kozmetik ürünler daha da güvenilir geldi siz nerden alışveriş yapıyorsunuz ?
- 16 Şubat 2009
- 2.700
- 165
- 363
- 41
Bazı eczane markalarının bile içerikleri pek güvenilir değil ister eczaneden alın ister watsons, gratis, rossmann gibi uygun fiyatları markaları satan yerlerden alın isterseniz boyner, sevil, sephora gibi fiyatı yüksek markalar alın ama mutlaka almadan önce içeriğini okuyun artık internette hangi içeriklerin zararlı olduğuna kolayca ulaşabiliyoruz.
- 17 Aralık 2016
- 2
- 0
- 1
Merhaba , Rusya'nın kozmetik markası Faberlic Oksijen kozmetik ürünlerini tavsiye ediyorum.
Oksijen Kozmetik nedir ?
OKSİJEN VE CİLT
Oksijen - İnsan hayatının en önemli parçasıdır. Onsuz, vücuttaki hiç bir biyokimyasal reaksiyon ve hücresel süreç gerçekleşmez – bu durumda oksijen bunları devreye sokmak için gerekli enerjiyi sağlıyor.
Kullandığımız kozmetik ürünler değil, hücrelerimiz çalışıyor.
Oksijen yetmezliği durumunda, hücreler yenilenmez ve özellikle de kozmetikle gelen faydalı besinleri özümsemez. Bundan dolayı günlük kullandığımız hiçbir ürün fayda etmez!
Oksijen eksikliğinde cilt erken yaşlanmaya başlar:
Ciltteki üst katmanlarda hücre yenilenmesi yavaşlar - cilt sertleşir ve söner
Hyalüronik asit sentezi azalır. Sonuç- kuruluk ve kırışıklar.
Kollajen ve Elastin sentezi yavaşlar – esneklik ve sıkılık kaybı oluşur.
Online sipariş
Oksijen Kozmetik nedir ?
OKSİJEN VE CİLT
Oksijen - İnsan hayatının en önemli parçasıdır. Onsuz, vücuttaki hiç bir biyokimyasal reaksiyon ve hücresel süreç gerçekleşmez – bu durumda oksijen bunları devreye sokmak için gerekli enerjiyi sağlıyor.
Kullandığımız kozmetik ürünler değil, hücrelerimiz çalışıyor.
Oksijen yetmezliği durumunda, hücreler yenilenmez ve özellikle de kozmetikle gelen faydalı besinleri özümsemez. Bundan dolayı günlük kullandığımız hiçbir ürün fayda etmez!
Oksijen eksikliğinde cilt erken yaşlanmaya başlar:
Ciltteki üst katmanlarda hücre yenilenmesi yavaşlar - cilt sertleşir ve söner
Hyalüronik asit sentezi azalır. Sonuç- kuruluk ve kırışıklar.
Kollajen ve Elastin sentezi yavaşlar – esneklik ve sıkılık kaybı oluşur.
Online sipariş
Son düzenleyen: Moderatör:
- 4 Kasım 2014
- 326
- 208
- 53
- 37
LR tavsiye ederim bazı eczaneler de satıyor. Ürünler sağlık bakanlığı onaylı özellikle parfümlerinden çok memnunuz eşim astım hastası ve LR 'ın parfümleri astım hastaları için özel tene sıkılabilen tek parfümGenelde kozmetik mağazalarından alırken, eczanede ki dermokozmetik ve kozmetik ürünler daha da güvenilir geldi siz nerden alışveriş yapıyorsunuz ?
- 18 Mart 2017
- 10
- 0
- 1
- 18 Mart 2017
- 10
- 0
- 1
Kendi işinizin patronu olun. Kariyer ve ek gelir elde etmek isteyenler.Ekibime katılarak Kozmetiği kazanca çevirin. İşe gitme zorunluluğu yok. %30 kârla ürün satışı. Üstelik sipariş zorunluluğuda yok.
Hemen bana mesaj atın kazanmaya başlayın. Ayrıntılı bilgi için yardımcı olacağım. Bana lütfen mesaj atın.
ORİFLAME GÜZELLİK DANIŞMANI
Hemen bana mesaj atın kazanmaya başlayın. Ayrıntılı bilgi için yardımcı olacağım. Bana lütfen mesaj atın.
- 18 Mart 2017
- 10
- 0
- 1
Kendi işinizin patronu olun. Kariyer ve ek gelir elde etmek isteyenler.Ekibime katılarak Kozmetiği kazanca çevirin. İşe gitme zorunluluğu yok. %30 kârla ürün satışı. Üstelik sipariş zorunluluğuda yok.
- 22 Mart 2017
- 6
- 8
- 1
- 47
- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Gratis veya CosmeticaGenelde kozmetik mağazalarından alırken, eczanede ki dermokozmetik ve kozmetik ürünler daha da güvenilir geldi siz nerden alışveriş yapıyorsunuz ?