• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kozmetik ürünleri en çok nerden alıyorsunuz???

_el nath_

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
11
16
8
35
Genelde kozmetik mağazalarından alırken, eczanede ki dermokozmetik ve kozmetik ürünler daha da güvenilir geldi siz nerden alışveriş yapıyorsunuz ?

Bende bir dönem öyle yapıyordum ama artık güvenilir gelmiyor siz hangi markaları kullanıyorsunuz

Yalnizca gratis ve watsons da satilanlari ordan aliyorum ama buyuk kısmı online.

Dermokozmetik,kozmela,mamacım,makyajtrendi, lilakutu,turuncukasa gibi gibi yerler bazen trendyoldan aldigim da oluyor

Eger markanin online sitesi varsa ordan aliyorum yukardakilerden degil.

Her zaman kullandığın ürünlerimi alıyorsun??

Yoksa neye ihtiyacın olduğunu ne kullanman gerektiğini Nasıl anlıyorsun ?

Örneğin; fondöten ben bakarak aldığıma bile eve geldiğimde çekilişki ye düşüyorum. Yine kremlerde yoğunluğunu görmezsem içim rahat olmuyor.

Rusya ürenleri sipariş ediyorum . Çok başarılılar hem fiyattada insaflılar. Genel kullandiklarım Organic Shop .green mama . Babushka Agafi. Siberian healthe. Natura siberica. Planeta organica . Deneyin kızlar bula bilirseniz.

Bazı eczane markalarının bile içerikleri pek güvenilir değil ister eczaneden alın ister watsons, gratis, rossmann gibi uygun fiyatları markaları satan yerlerden alın isterseniz boyner, sevil, sephora gibi fiyatı yüksek markalar alın ama mutlaka almadan önce içeriğini okuyun artık internette hangi içeriklerin zararlı olduğuna kolayca ulaşabiliyoruz.

Farmasi hem helal sertifikalı hemde 126 ülkede satışı yapılan gmp sertifkalı bir firma.Hayvanlar üzerinde asla test yapılmıyor ve ürünlerinde parapen civa gibi insan sağlığını tehdit edecek muhteviyatlar bulunmuyor.Mesaj atanlara yardımcı olabilirim

Merhaba , Rusya'nın kozmetik markası Faberlic Oksijen kozmetik ürünlerini tavsiye ediyorum.
Oksijen Kozmetik nedir ?

OKSİJEN VE CİLT

Oksijen - İnsan hayatının en önemli parçasıdır. Onsuz, vücuttaki hiç bir biyokimyasal reaksiyon ve hücresel süreç gerçekleşmez – bu durumda oksijen bunları devreye sokmak için gerekli enerjiyi sağlıyor.

Kullandığımız kozmetik ürünler değil, hücrelerimiz çalışıyor.

Oksijen yetmezliği durumunda, hücreler yenilenmez ve özellikle de kozmetikle gelen faydalı besinleri özümsemez. Bundan dolayı günlük kullandığımız hiçbir ürün fayda etmez!

Oksijen eksikliğinde cilt erken yaşlanmaya başlar:

Ciltteki üst katmanlarda hücre yenilenmesi yavaşlar - cilt sertleşir ve söner

Hyalüronik asit sentezi azalır. Sonuç- kuruluk ve kırışıklar.

Kollajen ve Elastin sentezi yavaşlar – esneklik ve sıkılık kaybı oluşur.

Online sipariş

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde kozmetik mağazalarından alırken, eczanede ki dermokozmetik ve kozmetik ürünler daha da güvenilir geldi siz nerden alışveriş yapıyorsunuz ?
LR tavsiye ederim bazı eczaneler de satıyor. Ürünler sağlık bakanlığı onaylı özellikle parfümlerinden çok memnunuz eşim astım hastası ve LR 'ın parfümleri astım hastaları için özel tene sıkılabilen tek parfüm

Oriflame ürünlerine basladım bende. Hem lazanıyorum hem kullanıyorum.. Bu konuda ayrıntılı bilgiyi mesaj atarsanız verebilirim.

Kendi işinizin patronu olun. Kariyer ve ek gelir elde etmek isteyenler.Ekibime katılarak Kozmetiği kazanca çevirin. İşe gitme zorunluluğu yok. %30 kârla ürün satışı. Üstelik sipariş zorunluluğuda yok.
Hemen bana mesaj atın kazanmaya başlayın. Ayrıntılı bilgi için yardımcı olacağım. Bana lütfen mesaj atın.
ORİFLAME GÜZELLİK DANIŞMANI

Kendi işinizin patronu olun. Kariyer ve ek gelir elde etmek isteyenler.Ekibime katılarak Kozmetiği kazanca çevirin. İşe gitme zorunluluğu yok. %30 kârla ürün satışı. Üstelik sipariş zorunluluğuda yok.
Hemen bana mesaj atın kazanmaya başlayın. Ayrıntılı bilgi için yardımcı olacağım. Bana lütfen mesaj atın.
ORİFLAME GÜZELLİK DANIŞMANI

İlk tercihim Eczane oluyor.. Evet biraz pahalı ama eczanede satıldığı için nedense güveniyorum.
Eczane indirim yapmazsa internetten alıyorum. Yeni keşfettiğim bir site oldu. Kadın bir girişimcininmiş.
Kadın dayanışması olsun diye dermolist i tercih ediyorum.

Back