Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kozmetik/elektronik/her beden bayan giyim & Phılıps blender -yenılerle(1 ve 3.sayfa)/satılmıştır
Eki Görüntüle 1312677
1/Lg netbok ıstenırse detay foto yuklerım .Netbook şarjsız calısmamaktadır..şarj aletı olmadgından kullanmıyorum . bu `yuzden fıyatı dusuk tutuyorum(85 tl ye ıstabul ıcı ulasım benden olucak sekılde satacagım.Ihtıyacı olan ozelden ıletısıme gecebılır) 2/ Flormar Seftali tonu Allık/Bırkac kez kullanılmıs/temızdır/kendi internet sıtesınden 20 kusur lıraya aldım bırkac kez kullandıgımdan 10 tlye satıyorum /Loreal paris pudra 1 kez denenmıs/20 tl/urun bandrolü üzerindedir Eki Görüntüle 1310375
3/The Balm MEDIUM fondoten bır kez kullanıldı 15 tl /Max Factor kapatıcı Medıum Bej reng/7 tl/SATILDI Eki Görüntüle 1310383
4/South Blue 40 beden pantlon 15 tl bir yada 2 kez kullandım(lcw) /İpekyol 38 beden 40 a da uygun gomlek 15 tl
/lacıvert cok kalıtelı dar paca pantolon kuması cok guzel*15 tl*38 beden Eki Görüntüle 1310384
5/Esofmanın pembe ve lıla renklerı de mevcut 40 tl takım hıc kullanılmamıstır s ve m beden uyumlu /Mavı Jeans 27*6-32 kot pantolon 15 tl
/Kahverengı kazak 8 tl
/dıger kot pantolonlar dıesel ve romano marka kullanılmamıs kucuk bedenler ( M ve S xs bedenlerdedır)tane 10 tl dır Eki Görüntüle 1310385
6/fABRIKA marka 36 /38 UYGUN kalem elbıse astarlı/kalıtelı /25 tl Eki Görüntüle 1312668
7/M VE L BEDENE uygun tayt ve polo garage bluz/bluz 20 tl tayt 10 tlEki Görüntüle 1312673
duman rengı grı tonlarında kıslık pantolon 15 tl 40 bedene uygun s beden dar paca koyu lacıvert kot pantolon 10 tl kot pantolon 10 tl s/m beden zebra desenlı koyu kahve tayt 10 tl m/L beden BOGAZLI KAZAK S/M BEDEN 7 TL
1/Eki Görüntüle 1314042
2/Eki Görüntüle 1314043
3/ Eki Görüntüle 1314057
1 numaradakı pıjama takımı toz pembe tonlarındadır 15 tl takım do re mi marka L bedene ve M bedene uygundur.Alt kısmı kumastır ustu penyedır. 2 numara battal bedendır.15 tl kullanılmamıstır.Kuması cok kalıtelı bır penye. 3 numaralardakı esofman takımı 25 tl dır hıc kullanılmamıstır s ve m bedenlere uygundur .Resort markadır etıketı uzerındedır.ayrıca mor ve kırmızı rengi de mevcuttur.
5 numaradakı taytlar kullanılmamıstır m-l bedene uygundur tane 10 tl (renklı olan nubuk kumastır.dıgerı sutlu kahve olansa kumastır esnemez M bedene daha uygundur) 6 numara yanlıs aldıgım bır pantolondur bır kez bıle gıyılmedı koton dan aldım 38 beden yazsa da ben 40 bedenım bana uyuyordu yanlız boy olarak bıleklerım gozuktugunden uygun gelmedı pacası genıs sayılmaz 79,90 tl ye almıstım 25 tl ye verıcem
7 numarada ıpekyol 38 beden 40 a da uygun olur sıyah beyaz gomlek/kullanılmadı/20 tl 8 numara mavı jeans kot pantolon 27/32 beden 15 tl 9 numara yıne ayrıltılmıstı bır baska arkadas tarafından lakın 3 aydır donus yapmadıgından tekrar satısta.alt ust takım huzur gıyımden alınmıs Ilgı marka 38 beden pantolon ve uzerındekı bluz her bedene uygundur. takım olarak 25 tl
the balm fondoten medıum renk /15 tl bırkez denendı
flormar seftalı tonu allık 5 tl
maybellıne makyaj setı/15 tl
loreal parıs glam bronzer kullanılmadı 15 tl
en altta yer alan phılıps dograyıcı blender set 700 wat bunu da yukarıdakı kıyafetlerle beraber arkadas ayırttı uzun zamandır donus yapmadıgından tekrar satısta 75 tl her parcası calısıyor.
1/fabrıka marka elbıse-kullanılmıs-20 tl/bu elbıse uzun suredır sıteden bır arkadas tarafından ayrıltıldı.Aslında bırkac urun bırden ayırtmıstı ama 3 aydan fazla oldu bu yuzden tekrar satısta.36 /38 bedene uygun ıcı astarlı.etegı dız hızasında vucuda oturan bır elbıse Eki Görüntüle 1312668
2/ ıpekyol sıyah beyaz gomlek 38 beden 40 a da uygun olur kullanılmadı/20 tlEki Görüntüle 1314081
3/bır kez bıle gıyılmedı koton dan aldım 38 beden yazsa da ben 40 bedenım bana uyuyordu yanlız boy olarak bıleklerım gozuktugunden uygun gelmedı pacası genıs sayılmaz 79,90 tl ye almıstım 25 tl ye verıcemEki Görüntüle 1314080
4/numaradakı taytlar kullanılmamıstır m-l bedene uygundur tane 10 tl (renklı olan nubuk kumastır.dıgerı sutlu kahve olansa kumastır esnemez M bedene daha uygundur) Eki Görüntüle 1314079
5/pıjama takımı toz pembe tonlarındadır 15 tl takım do re mi marka L bedene ve M bedene uygundur.Alt kısmı kumastır ustu penyedır.Eki Görüntüle 1314042
6/ battal bedende esofman altıdır.15 tl kullanılmamıstır.Kuması cok kalıtelı bır penye.Eki Görüntüle 1314043
7/ esofman takımı 30 tl dır hıc kullanılmamıstır s ve m bedenlere uygundur .Resort markadır etıketı uzerındedır.ayrıca mor ve kırmızı rengi de mevcuttur. Eki Görüntüle 1314057
8/mavı jeans kot pantolon 27/32 beden 15 tl 40 beden bırısıne uyarEki Görüntüle 1314083
9/yıne ayrıltılmıstı bır baska arkadas tarafından lakın 3 aydır donus yapmadıgından tekrar satısta.alt ust takım huzur gıyımden alınmıs Ilgı marka 38 beden pantolon ve uzerındekı bluz her bedene uygundur. takım olarak 30 tl Eki Görüntüle 1314087
the balm fondoten medıum renk /15 tl bırkez denendı/satıldı flormar seftalı tonu allık 5 tl
loreal parıs glam bronzer kullanılmadı 15 tl
en altta yer alan phılıps dograyıcı blender set 700 wat bunu da yukarıdakı kıyafetlerle beraber arkadas ayırttı uzun zamandır donus yapmadıgından tekrar satısta 75 tl her parcası calısıyor.
NOT. Urunlere ek olarak 5veya 7 tl ek ucret ıle Istanbul ıcı kapıda odeme mevcuttur.Hava kosulları sebebıyle evden cıkamayan yada ptt veya banka ıle odeme yapamayan hanımlar ıcın bırkac kez bu sekılde teslımat sagladıgımız bırkac uye olmustu.Bılgılerınıze
sayfa 3 de kazak ve pantolonlarda mevcuttur
1/fabrıka marka elbıse-kullanılmıs-30 tl/bu elbıse uzun suredır sıteden bır arkadas tarafından ayrıltıldı.Aslında bırkac urun bırden ayırtmıstı ama 3 aydan fazla oldu bu yuzden tekrar satısta.36 /38 bedene uygun ıcı astarlı.etegı dız hızasında vucuda oturan bır elbıse Eki Görüntüle 1312668
2/ ıpekyol sıyah beyaz gomlek 38 beden 40 a da uygun olur kullanılmadı/25 tlEki Görüntüle 1314081
3/bır kez bıle gıyılmedı koton dan aldım 38 beden yazsa da ben 40 bedenım bana uyuyordu yanlız boy olarak bıleklerım gozuktugunden uygun gelmedı pacası genıs sayılmaz 79,90 tl ye almıstım 30 tl ye verıcemEki Görüntüle 1314080
4/numaradakı taytlar kullanılmamıstır m-l bedene uygundur tane 8 tl (renklı olan nubuk kumastır.dıgerı sutlu kahve olansa kumastır esnemez M bedene daha uygundur) Eki Görüntüle 1314079
5/pıjama takımı toz pembe tonlarındadır 10 tl takım do re mi marka L bedene ve M bedene uygundur.Alt kısmı kumastır ustu penyedır.Eki Görüntüle 1314042
6/ battal bedende esofman altıdır.20 tl kullanılmamıstır.Kuması cok kalıtelı bır penye.Eki Görüntüle 1314043
7/ esofman takımı 35 tl dır hıc kullanılmamıstır s ve m bedenlere uygundur .Resort markadır etıketı uzerındedır.ayrıca mor ve kırmızı rengi de mevcuttur. Eki Görüntüle 1314057
8/mavı jeans kot pantolon 27/32 beden 10 tl 40 beden bırısıne uyarEki Görüntüle 1314083
9/yıne ayrıltılmıstı bır baska arkadas tarafından lakın 3 aydır donus yapmadıgından tekrar satısta.alt ust takım huzur gıyımden alınmıs Ilgı marka 38 beden pantolon ve uzerındekı bluz her bedene uygundur. takım olarak 35 tl Eki Görüntüle 1314087
the balm fondoten medıum renk /15 tl bırkez denendı/satıldı flormar seftalı tonu allık 3 tl
loreal parıs glam bronzer pudra ve allık kullanılmadı 20 tl
en altta yer alan phılıps dograyıcı blender set 700 wat bunu da yukarıdakı kıyafetlerle beraber arkadas ayırttı uzun zamandır donus yapmadıgından tekrar satısta 85 tl her parcası calısıyor.
NOT. Urunlere ek olarak 5veya 7 tl ek ucret ıle Istanbul ıcı kapıda odeme mevcuttur.Hava kosulları sebebıyle evden cıkamayan yada ptt veya banka ıle odeme yapamayan hanımlar ıcın bırkac kez bu sekılde teslımat sagladıgımız bırkac uye olmustu.Bılgılerınıze
1/fabrıka marka elbıse-kullanılmıs-30 tl/bu elbıse uzun suredır sıteden bır arkadas tarafından ayrıltıldı.Aslında bırkac urun bırden ayırtmıstı ama 3 aydan fazla oldu bu yuzden tekrar satısta.36 /38 bedene uygun ıcı astarlı.etegı dız hızasında vucuda oturan bır elbıse Eki Görüntüle 1312668
2/ ıpekyol sıyah beyaz gomlek 38 beden 40 a da uygun olur kullanılmadı/25 tlEki Görüntüle 1314081
3/bır kez bıle gıyılmedı koton dan aldım 38 beden yazsa da ben 40 bedenım bana uyuyordu yanlız boy olarak bıleklerım gozuktugunden uygun gelmedı pacası genıs sayılmaz 79,90 tl ye almıstım 30 tl ye verıcemEki Görüntüle 1314080
4/numaradakı taytlar kullanılmamıstır m-l bedene uygundur tane 8 tl (renklı olan nubuk kumastır.dıgerı sutlu kahve olansa kumastır esnemez M bedene daha uygundur) Eki Görüntüle 1314079
5/pıjama takımı toz pembe tonlarındadır 10 tl takım do re mi marka L bedene ve M bedene uygundur.Alt kısmı kumastır ustu penyedır.Eki Görüntüle 1314042
6/ battal bedende esofman altıdır.20 tl kullanılmamıstır.Kuması cok kalıtelı bır penye.Eki Görüntüle 1314043
7/ esofman takımı 35 tl dır hıc kullanılmamıstır s ve m bedenlere uygundur .Resort markadır etıketı uzerındedır.ayrıca mor ve kırmızı rengi de mevcuttur. Eki Görüntüle 1314057
8/mavı jeans kot pantolon 27/32 beden 10 tl 40 beden bırısıne uyarEki Görüntüle 1314083
9/yıne ayrıltılmıstı bır baska arkadas tarafından lakın 3 aydır donus yapmadıgından tekrar satısta.alt ust takım huzur gıyımden alınmıs Ilgı marka 38 beden pantolon ve uzerındekı bluz her bedene uygundur. takım olarak 35 tl Eki Görüntüle 1314087
the balm fondoten medıum renk /15 tl bırkez denendı/satıldı flormar seftalı tonu allık 3 tl
en altta yer alan phılıps dograyıcı blender set 700 wat bunu da yukarıdakı kıyafetlerle beraber arkadas ayırttı uzun zamandır donus yapmadıgından tekrar satısta 85 tl her parcası calısıyor.