kozmetik eklendi dr.sheller , babe, la roche posay markalar satışta

IMG-20150220-WA0033.jpg

S. Beden 15 tl

IMG-20150220-WA0023.jpg

Triko hırka 8 tl

babe-100-aloe-jel-16569-65-B.jpg

P_20150223_215755.jpg

Aktif, provitamin içeriklerle ve %100 Aloe Vera ile zeginleştirilmiş jeldir. Nemlendirir ve ferahlatır..
• Yağsızdır
• Alkolsüzdür
• Tüm cilt tiplerini yeniler, nemlendirir ve yumuşatır
• Güneşlenme, epilasyon ve traş sonrası kullanılması önerilir
• Hızlı serinletici etkisi vardır
• Kaşıntıyı giderir

kutunun yarısı duruyor,gerçek fiyatı indirimli 50 küsür araştırabilirsniz kullananlar bilir ..20 tl ye veriyorum

efaclar.jpg

La Roche Posay Effaclar Duo 40 ml - Sivilce ve Siyah Noktalara Karşı Bakım Kremi
La Roche Posay Effaclar Duo

Cildin her zaman doğal nemde kalmasını sağlayan ve nemi uzun süre cilde hapseden La Roche Posay Effaclar Duo artık en büyük vazgeçilmeziniz olacak.

Günlük bakımın tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve cildi kurutmadan temizleyen Effaclar Duo cilde mükemmel bir uyum sağlar.

Cilde uygulandıktan hemen sonra emilir ve cilde hızla nüfuz eder.

Cilt tarafından emilirken beyaz leke oluşumunu da engeller ve hiçbir leke izi oluşturmaz.

Hiçbir şekilde alkol, renklendirici ve kimyasal bir ürün olan paraben içermez.

Etkili Olduğu Alanlar

Cilt bozukluklarını azaltmada gözle görülür bir düşüş yaratır.

Düzenli kullanımında akne oluşumunu engeller.

Gözeneklerin tıkanmasını engeller ve her zaman açık olmasını sağlar.

Cildi her türlü yağdan ve kirden arındırır.

Cilt bozukluğu oluşumunu önler.

Ciltteki ölü deriyi temizler.

İçeriğindeki LHA bileşeniyle cildin ölü derisini nazikçe soyarak ortadan kaldırır ve gözenek tıkanıklığını önler; cildin nefes almasını sağlar.

Antienflamatuar etkisiyle cildin gün boyu oluşan kir yüzünden bakteri üretmesini engeller.

Ciltte oluşan yağlanmaya ve yağlanmadan doğan parlamaya son verir; cildin mat ve pürüzsüz görünmesini sağlar.

Özellikle sorun teşkil eden T bölgesinin artık yağlanmayan bölge olarak anılmasını sağlar.

Ciltte oluşan renk farklılıklarını ayarlar ve cildin tek renk olmasını sağlar.

Makyaj için de mükemmel bir kullanıma sahiptir.

Makyajın oluşturduğu kiri ve kalıntıyı cildi tahriş etmeden temizler ve güzelliğinizin kaybolmasına izin vermez.

Yapılan araştırmalar ürünün etkin olduğu alanlarda %90' lara ulaşan bir başarı sağladığını göstermiştir.

Kullanım Alanı:

Her cilt tipi için uygundur.

Sağlık için uygundur.

Kullanma Şekli:

Jel şeklinde olan ürünü günde iki kez (sabah ve akşam) temiz cildinize masaj yaparak uygulayın.

Jel kıvamı sayesinde kolayca emilir ve uzun süre nemi cilde hapseder.

hiç kullanılmadı kutusunda duruyor gercek fiyatı indrmli olarak 40 tl 20 tlye veriyorum

maske.JPG

la roche posay maske

hiç kullanılmadı kutusunda duruyor 15 tl ye veriyorum

P_20150223_231209.jpg

dr. scheller ince çizgileri azaltıcı günlük bakım kremi 15 tl

Kozmetiklerin fiyatı yukselmis :) kendi konunda yanılmıyorsam 3 unu 10 liraya veriyordun :)

Flyatların cok uygundu ve urunlerin cok guzel..ama talep olunca yukselttin sanki biraz :)

Yanlıs hatırlıyor da olabilirim ama bu urunlerdi sanki. Onlar da la roche porsaydı..Hatta 3 degil 5 urune 10 lira demistin..

Son düzenleme:
Canim kremlerdn begendklerm va takas icn tekrr bakar misn konumaa:)

Eki Görüntüle 1404223

Almanyadan hediye geldi hiçbiri kullanılmadı orjinal ...hepsi 10 tl

Eki Görüntüle 1429322

La Roche Posay Effaclar Duo 40 ml - Sivilce ve Siyah Noktalara Karşı Bakım Kremi
La Roche Posay Effaclar Duo

Cildin her zaman doğal nemde kalmasını sağlayan ve nemi uzun süre cilde hapseden La Roche Posay Effaclar Duo artık en büyük vazgeçilmeziniz olacak.

Günlük bakımın tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve cildi kurutmadan temizleyen Effaclar Duo cilde mükemmel bir uyum sağlar.

Cilde uygulandıktan hemen sonra emilir ve cilde hızla nüfuz eder.

Cilt tarafından emilirken beyaz leke oluşumunu da engeller ve hiçbir leke izi oluşturmaz.

Hiçbir şekilde alkol, renklendirici ve kimyasal bir ürün olan paraben içermez.

Etkili Olduğu Alanlar

Cilt bozukluklarını azaltmada gözle görülür bir düşüş yaratır.

Düzenli kullanımında akne oluşumunu engeller.

Gözeneklerin tıkanmasını engeller ve her zaman açık olmasını sağlar.

Cildi her türlü yağdan ve kirden arındırır.

Cilt bozukluğu oluşumunu önler.

Ciltteki ölü deriyi temizler.

İçeriğindeki LHA bileşeniyle cildin ölü derisini nazikçe soyarak ortadan kaldırır ve gözenek tıkanıklığını önler; cildin nefes almasını sağlar.

Antienflamatuar etkisiyle cildin gün boyu oluşan kir yüzünden bakteri üretmesini engeller.

Ciltte oluşan yağlanmaya ve yağlanmadan doğan parlamaya son verir; cildin mat ve pürüzsüz görünmesini sağlar.

Özellikle sorun teşkil eden T bölgesinin artık yağlanmayan bölge olarak anılmasını sağlar.

Ciltte oluşan renk farklılıklarını ayarlar ve cildin tek renk olmasını sağlar.

Makyaj için de mükemmel bir kullanıma sahiptir.

Makyajın oluşturduğu kiri ve kalıntıyı cildi tahriş etmeden temizler ve güzelliğinizin kaybolmasına izin vermez.

Yapılan araştırmalar ürünün etkin olduğu alanlarda %90' lara ulaşan bir başarı sağladığını göstermiştir.

Kullanım Alanı:

Her cilt tipi için uygundur.

Sağlık için uygundur.

Kullanma Şekli:

Jel şeklinde olan ürünü günde iki kez (sabah ve akşam) temiz cildinize masaj yaparak uygulayın.

Jel kıvamı sayesinde kolayca emilir ve uzun süre nemi cilde hapseder.

hiç kullanılmadı kutusunda duruyor gercek fiyatı indrmli olarak 40 tl 20 tlye veriyorum

Eki Görüntüle 1429325

la roche posay maske

hiç kullanılmadı kutusunda duruyor 15 tl ye veriyorum

Eki Görüntüle 1429332

dr. scheller ince çizgileri azaltıcı günlük bakım kremi 15 tl
diger konunuzda tanesı 10 lıra demıssınız eger bu fıyattan verırsenız ıkı kremıde alıyorum.

Cnm ben yanlış yazmışım tanesine 10 demiştim..fakat gerçek fiyatlarının bukadar yüksek olduğunu bilmiyordum..oyuzden o fiyattan satmadım.. 10boradan veremem arkadaşım teşekkürler:)

Ben istemedim zaten arkadaşım, diğer konunda dikkatimi çektiği için yazdım, ben teşekkür ederim hayırlı satışlar :)

X