Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1429322
La Roche Posay Effaclar Duo 40 ml - Sivilce ve Siyah Noktalara Karşı Bakım Kremi
La Roche Posay Effaclar Duo
Cildin her zaman doğal nemde kalmasını sağlayan ve nemi uzun süre cilde hapseden La Roche Posay Effaclar Duo artık en büyük vazgeçilmeziniz olacak.
Günlük bakımın tüm ihtiyaçlarını karşılayan ve cildi kurutmadan temizleyen Effaclar Duo cilde mükemmel bir uyum sağlar.
Cilde uygulandıktan hemen sonra emilir ve cilde hızla nüfuz eder.
Cilt tarafından emilirken beyaz leke oluşumunu da engeller ve hiçbir leke izi oluşturmaz.
Hiçbir şekilde alkol, renklendirici ve kimyasal bir ürün olan paraben içermez.
Etkili Olduğu Alanlar
Cilt bozukluklarını azaltmada gözle görülür bir düşüş yaratır.
Düzenli kullanımında akne oluşumunu engeller.
Gözeneklerin tıkanmasını engeller ve her zaman açık olmasını sağlar.
Cildi her türlü yağdan ve kirden arındırır.
Cilt bozukluğu oluşumunu önler.
Ciltteki ölü deriyi temizler.
İçeriğindeki LHA bileşeniyle cildin ölü derisini nazikçe soyarak ortadan kaldırır ve gözenek tıkanıklığını önler; cildin nefes almasını sağlar.
Antienflamatuar etkisiyle cildin gün boyu oluşan kir yüzünden bakteri üretmesini engeller.
Ciltte oluşan yağlanmaya ve yağlanmadan doğan parlamaya son verir; cildin mat ve pürüzsüz görünmesini sağlar.
Özellikle sorun teşkil eden T bölgesinin artık yağlanmayan bölge olarak anılmasını sağlar.
Ciltte oluşan renk farklılıklarını ayarlar ve cildin tek renk olmasını sağlar.
Makyaj için de mükemmel bir kullanıma sahiptir.
Makyajın oluşturduğu kiri ve kalıntıyı cildi tahriş etmeden temizler ve güzelliğinizin kaybolmasına izin vermez.
Yapılan araştırmalar ürünün etkin olduğu alanlarda %90' lara ulaşan bir başarı sağladığını göstermiştir.
Kullanım Alanı:
Her cilt tipi için uygundur.
Sağlık için uygundur.
Kullanma Şekli:
Jel şeklinde olan ürünü günde iki kez (sabah ve akşam) temiz cildinize masaj yaparak uygulayın.
Jel kıvamı sayesinde kolayca emilir ve uzun süre nemi cilde hapseder.
hiç kullanılmadı kutusunda duruyor gercek fiyatı indrmli olarak 40 tl 20 tlye veriyorum
diger konunuzda tanesı 10 lıra demıssınız eger bu fıyattan verırsenız ıkı kremıde alıyorum.Eki Görüntüle 1429325
la roche posay maske
hiç kullanılmadı kutusunda duruyor 15 tl ye veriyorum
Eki Görüntüle 1429332
dr. scheller ince çizgileri azaltıcı günlük bakım kremi 15 tl
diger konunuzda tanesı 10 lıra demıssınız eger bu fıyattan verırsenız ıkı kremıde alıyorum.
tanesı demıs med :))Tanesi mi demis? Hepsi 10 lira deyince ben hepsini 10 lira algıladım :))
tanesı demıs med :))
Cnm ben yanlış yazmışım tanesine 10 demiştim..fakat gerçek fiyatlarının bukadar yüksek olduğunu bilmiyordum..oyuzden o fiyattan satmadım.. 10boradan veremem arkadaşım teşekkürler:)Yaslandık artık napalım
Tmm cnm ayırırım tabiDuoyu almak istiyorum ayırr mısınız
Özelden yazdım size.Tmm cnm ayırırım tabi
Cnm ben yanlış yazmışım tanesine 10 demiştim..fakat gerçek fiyatlarının bukadar yüksek olduğunu bilmiyordum..oyuzden o fiyattan satmadım.. 10boradan veremem arkadaşım teşekkürler:)