kozmatik malzemeleri sayıniz

toredo

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.001
350
Kizlarrrr merak ediyorum kaç rujunuz allginiz rimeliniz var...çokmu. .çoksa bu bir hastalıklı. .kullanıyormusunuz. ..

Sayılarını bile bilmeyecek kadar makyaj malzemem var ve bugün yenilerinide aldım her dönem bişeye takıyorum ama biliyorumki bu bir hastalık bazen pişman oluyorum ama kendimide engelleyemiyorum durumum çok vahim bi dönem ruj hastalığım vardı ama şimdi çok fazla ruj kullanmıyorum ten ve göz makyajı yapıyorum

hastalık demeyelim ya psikolojim bozuluyor sonra benim sayılmayacak kadar çok şey var piyasadaki her ürünü denemek isterim genelde alıp denerim, biraz da hobi benimki

40 tane oje,3 tane göz kalemi,1 tane far,maskara ve dudak kremi.Hepsi bu kadar.

10 oje çok kullanmadığım için almam zaten olanlarda genelde çöpe gider yarısına gelmeden. 14 ruj,4 allık,3 rimel, çok göz kalemi ve eyeliner, 1 jelliner , bir sürü far. genelde 6 ayda bir çöpe atarım o yüzden çok almak istesemde almam

Tek makyajda 4 maskara, 3 renk fondöten, 3 renk allık, 2 renk kapatıcı, 2-3 renk bronzer, 2 eyeliner, 2 renk pudra, 5 renk far, sabitleyici, 2 baz, 2 renk ruj kullandığım düşünülürse, malzeme sayısını bilmeme imkan yok.
Seviyorum makyajı, kısa süreli tablo yapmak gibi.

3 fondoten 1 kapatici 1 pudra 7 allik 1 aydinlatici 1 bronzer 6 far paleti 4 tane tekli far 3 rimel goz kalemleri ve dudak kalemlerini rujlari sayamiyorum suan fazlaca var oje de aynı sekilde. Ne ara kullancaksam :/ ama cok seviyorum vazgecmemm vazgecemem bu sevdaa bitmezzz : )))

1 fondöten
1 bb krem
2 rimel
3 ruj
2 allık
1 bronzer
2 aydınlatıcı
5 far paleti
4 göz kalemi
1 dudak kalemi,
1 makyaj düzeltici kalem,
14-15 fırça,
1 göz bazı,
1 makyaj bazı
1 pudra,
1 kaş farı.
2 eyeliner (birde sürmeyi öğrensem )
2 lip balm

bence de inanılmaz bir bağımlılık. hele bir de gratis watsons rossman indirim günlerinde btün far paletlerini rujlarını alıp çıkmak istiyorum. hastalık mı bağımlılık mı blemedim ama mutlu ettiğikesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…