Kebaplar Közlenmiş Patlıcanlı Kebap-Resimli

kız kadriye eltini inanki çok merak ediyorum ve bu tarifide yaptım

yarin mutlaka denicem bugun yapmam artik cok yemegim var elerine saglik goruntusu cokguzel canm

canım çok güzel olmuş,ellerine sağlık,en kısa zamanda deniycem canım

yaptım çok güzel oldu bu tarifi küçük patlıcanla yapın ben biraz büyük patlıcanla yaptım fazla geldi ama tarif çok güzel ve kolaycokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Ben de özendim,yarın yapacağım inşallah!

canım çekti şimdi bunu..çok harika görünüyo ellerine sağlık

hıı ilginç bir tarif peki patlıcanlar suyunu bırakmıyormu közlendikden sonra onu merak ettim..

yani içi suyunu çekiyormu fırınlandıktan sonra ...

deniyeceğim bende bir ara ..

ellerinize sağlık,,alkisalkisalkis

Ben de yaptım çok lezzetli oluyorlar..
Perşembe misafirlerime de yapacağım inşallah..
Azerikızı da vermişti bu tarifi..
Yumurtalı daha çıtır ve kızarmış oluyor tavsiye ediyorum..

Ben de bugün hazırladım,akşam fırına vereceğim,inşallah güzel olur.

..................

Son düzenleme:
Ellerine saglik güzelim ama sen bu tarifi benden aldin,hatta detayli bir anlatim istedin ve simdide burada ekstra bir yemek tarifi olarak yayinladin.

Yaptigindan gercekten bisey anlayamadim ben senin.Sadece icinden bir kimyonu cikarmissin ve hani baska bir yerde de degil ayni sitede yayinlamissin.Ne diyim.

olabilir canım senınkını sen yaptın bunuda ben yaptım o snenkısi bu benımkısı ne varkı bunda garıpsıycek :)

canım çok güzel görünüyor.kaç derecede pişecek fırında..fırın bölümümü ızgara mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…