Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm bende biraz mamayı fazla vermeye başladım acaba ondan mı oldu anlamadım. Hangi mamayı kullanıyorsun canımBenim bebeğimin de öyle ya mama değiştirmedim ama mama ağırlıklı gitmeye başladım koyu yeşil oldu sanki
Evet bende arttırdım mamayı sonra kakada değişiklik oldu. Aptamil kullanıyorum ama bebelac gold geçiş yapacağım. Sen hangi mama kullanıyorsunHmmm bende biraz mamayı fazla vermeye başladım acaba ondan mı oldu anlamadım. Hangi mamayı kullanıyorsun canım
Hemen hemen aynı zamanda doğum yapmışız ama ben ocak ayı annelerinde yokum ocakta doğum yaptımHmmm bende biraz mamayı fazla vermeye başladım acaba ondan mı oldu anlamadım. Hangi mamayı kullanıyorsun canım
Demir ilacına daha başlamadımDemir ilacı değişikliği var mı? Düzenli kullanıyor musunuz?
Ben hip1 kullanıyordum o zamanlar sarıydı kakası golden goata geçtimEvet bende arttırdım mamayı sonra kakada değişiklik oldu. Aptamil kullanıyorum ama bebelac gold geçiş yapacağım. Sen hangi mama kullanıyorsun![]()
Aynı durumu yaşadık ve mama kaynaklı idi. Değiştirince normale dönmüştü.Hanımlar merhaba kızım 4 aylık mama değişikliği yaptığımdan beri kakası koyu yeşil bu durumu yaşayan annelerimiz var mı ? Mamayı mı değiştirsem yoksa normal bi durum mu yardımcı olabilir misiniz
Biraz daha gözlemleyim eğer rengi değişmezse mamayı değiştirim artıkAynı durumu yaşadık ve mama kaynaklı idi. Değiştirince normale dönmüştü.
Hangi mamaydıAynı durumu yaşadık ve mama kaynaklı idi. Değiştirince normale dönmüştü.
Bende aralık annelerini takip ediyordum ocakta geldi tam tersi olmuşBen hip1 kullanıyordum o zamanlar sarıydı kakası golden goata geçtimevet canım Ocak annelerinde varım aralık 24 ünde doğum yaptım
![]()
Bebevitti yanlış hatırlamıyorsam.Aynı durumu yaşadık ve mama kaynaklı idi. Değiştirince normale dönmüştü.