merhaba kızlarr benim saçlarım fındık kabuğu gibiydi açıktı baya. ben biraz koyulaştırmak istedim koleston koyu kumral aldım ama siyah oldu saçlarımm baya simsiyah oldu.. bi kaç ton açılsın istiyorum şöyle 3 ton filan kuaföre gidip oriel kullanmak istemiyorum saçlarım çok sağlıklı değil zaten iyice yıpratmak istemiyorum hem bi kaç ton açılsın istiyorum ne kullanabilirim yardımcı olur musunuzzzzz
beyaz sabunla yıkamanın zamanla boya rengini açtığını söylüyorlar, ama denemedim hiç..
ama saçın öncesinde fındık kabuğuysa, sabırlı olursan akacaktır rengi..
sonrasında açık kumral yada dore açık kumralla geçiş yapabilirsin
beyaz sabunla yıkamanın zamanla boya rengini açtığını söylüyorlar, ama denemedim hiç..
ama saçın öncesinde fındık kabuğuysa, sabırlı olursan akacaktır rengi..
sonrasında açık kumral yada dore açık kumralla geçiş yapabilirsin
koyu kumral o kadar siyah dediğin gibi koyu olmaz aslında..ama kolestonu bilemiycem..işlem yapmaktan çekiniyorsan saçına ,
yalnızca boyanın kendiliğinden akmasını bekle,sabrın varsa birkaç haftaya akacaktır o koyu dediğin renk
2-3 yıkamayla epey bi akar zaten biraz bekle bence bi müdahalede bulunma ben bal rengi boyamıştım düşün seninkinden daha açık olması lazım ama ilk boyandığı zaman aynen benim de siyaha yakın baya koyu olmuştu acayip aktı şimdi açık kumral gibi