• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama KoyU tOnLaRa dÖnüŞşş

şaşırdım kaldım aslında bende senın gıbıyım yanı olucaksa saç hakkını vermelı ya tam sıyah ya tam sarı ya tam kızıl ya tam bakır ama ne bılıyım ya şaşırdım kaldım vallaha ne renk yapim diye resimde koyamıorum en ıyısı avatarıma koyımde resmimi ona göre bişiler diyin kızlar

resmimi avatarıma koydum kızlar sunakı rengı bakır haliii...

bide saçınızı açmak istiosanız kolestonun 9.0 açın o çok açıyor saç rengini ama bakır yaptıysan bi kere ne kadar açarsan aç kızıllık olur o yüzden açarken içine illaki küllü vurman gerekiyorki küllü kızılı yer yanı yok eder o yüzden bi boya vardı çok açık küllü sarı var onu yap derim ...
ben saçımı bu kozmetiklerde satılan minik paketlerdeki açıcıyla açmıştım hair plusmu ne öle bişe hiçte yıpratmadan açmıştı saçlarım koyu viole kızıl gibiydi....

kokos_kedi tatlım rica ederim insallah sacın ıstedıgın gbı olurda bı karar verebılsek ıste
yagmurcum ınsallah senınkıde ıstedıgın gbı olur ama ben de sımdı kullu kumral aldım dıyorumkı yınede boyasam mı koyu mu olur boyamasam mı :bbo: kafayı bozduk sacla kızlar ya nolcak bu halımız napcazzz

inşallah canım :gitme:

canım saçına çok sık boyama işlemi yapmışsın sabret saçına bir ay kesinlikle boyama bu arada sıklıkla saçını yıka ve bakımını yıpranma warise avonun bademyağlı bakım balsamı war ondan alabilirsin 5tl ve yumuşacık yapıyor
sonrada 8.1 kolleston küllü açık kumrala boya

2105.jpg

kokos_kedi tatlım rica ederim insallah sacın ıstedıgın gbı olurda bı karar verebılsek ıste
yagmurcum ınsallah senınkıde ıstedıgın gbı olur ama ben de sımdı kullu kumral aldım dıyorumkı yınede boyasam mı koyu mu olur boyamasam mı :bbo: kafayı bozduk sacla kızlar ya nolcak bu halımız napcazzz

küllü açık kumrala boya canım ozaman resmini koydum önceki mesajımda

resmimi avatarıma koydum kızlar sunakı rengı bakır haliii...

bide saçınızı açmak istiosanız kolestonun 9.0 açın o çok açıyor saç rengini ama bakır yaptıysan bi kere ne kadar açarsan aç kızıllık olur o yüzden açarken içine illaki küllü vurman gerekiyorki küllü kızılı yer yanı yok eder o yüzden bi boya vardı çok açık küllü sarı var onu yap derim ...
ben saçımı bu kozmetiklerde satılan minik paketlerdeki açıcıyla açmıştım hair plusmu ne öle bişe hiçte yıpratmadan açmıştı saçlarım koyu viole kızıl gibiydi....

canım sen tam olarak ne renk düşünüyorsun

kocam cıldırcaksempatiksalakcinni
kuaföre gıtseydım çoktan hal olurdu..
bu ay sonuna dogru boyım o zaman su acık kumralı:gitme:
29 hazran kızımın d gunu cıkın olmıyım:2:
bu renkten sora bal rengı tutarmı???

koyu sarı dore canım..
dusunemedım ya kızlıık acılmazkı bende hata..
dahada kızıl oldu ben karemel tonları ıstıyorum..acınca oldu kırmızıakannehir:mymeka:

hadı ya ben lorealın koyu sarı dore bakırına boyamıstım cok cok guzel olmustu ama hemen aktı ama benımkı acık bakır rengı olmustu senın zemın koyuydu demekkı..tatlım benım zemınım acıktı ben kahve kopugu ve koyu sarıyı karstrıp boyamıstım acık karamel gbı bı ton olmustu bence kahve kopugu ve 10.0 veya 10.1 acık kullu sarıyı karstrsan kızııllıgı baya kırarsın ama sacın cok yıpranmıs napsankı? beyaz sabunla yıkayarak akıt boyayı en ıısı tatlım tekrar boyamıcaksan

Back