Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sacım acılmadı:gitme::sinifsinif:mafoldumben
daha kızıl oldu ya:2::1no2:
napıcam ben sımdı ya uffffffffffff
inşallah canım :gitme:
kokos_kedi tatlım rica ederim insallah sacın ıstedıgın gbı olurda bı karar verebılsek ıste
yagmurcum ınsallah senınkıde ıstedıgın gbı olur ama ben de sımdı kullu kumral aldım dıyorumkı yınede boyasam mı koyu mu olur boyamasam mı :bbo: kafayı bozduk sacla kızlar ya nolcak bu halımız napcazzz
resmimi avatarıma koydum kızlar sunakı rengı bakır haliii...
bide saçınızı açmak istiosanız kolestonun 9.0 açın o çok açıyor saç rengini ama bakır yaptıysan bi kere ne kadar açarsan aç kızıllık olur o yüzden açarken içine illaki küllü vurman gerekiyorki küllü kızılı yer yanı yok eder o yüzden bi boya vardı çok açık küllü sarı var onu yap derim ...
ben saçımı bu kozmetiklerde satılan minik paketlerdeki açıcıyla açmıştım hair plusmu ne öle bişe hiçte yıpratmadan açmıştı saçlarım koyu viole kızıl gibiydi....
küllü açık kumrala boya canım ozaman resmini koydum önceki mesajımda
m.joy tatlım hangı koyu sarı bakıra boyadın?
koyu sarı dore canım..
dusunemedım ya kızlıık acılmazkı bende hata..
dahada kızıl oldu ben karemel tonları ıstıyorum..acınca oldu kırmızıakannehir:mymeka:
koyu sarı dore canım..
dusunemedım ya kızlıık acılmazkı bende hata..
dahada kızıl oldu ben karemel tonları ıstıyorum..acınca oldu kırmızıakannehir:mymeka:
bu arada awatarıma resmimi koydum dediğim tonlar yakışırmı acep banabilmiyorumkismile