• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama KoyU tOnLaRa dÖnüŞşş

yagmur55

eymenim
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
1.112
0
116
İstanbul
ARTIK SIK SIK SAÇ BOYAMAKTAN BIKTIM VEDE SAÇLARIM ÇOK YIPRANDI KOYU TONLARA DÖNMEK İSTİYORUM ....
beyaz tenliyim doğal saç rengim siyah zaten...şu an saçlarım bakır kızıl yıllardır açık renk kullanıyorum... koyu rengi yadırgarmıyım pişman olurmuyum diede korkuyorum açıkçası... düşündüğüm tonlar sizce nasıl bu tonları kullanan war mı aranızda

Loreal Recital Preference - 4.26 İstanbul Viyole -
1295.jpg

L'Oreal Recital Preference 3.66 - Yoğun Kızıl ultra viyole
1310.jpg

Loreal Recital Preference - 2.16 Siyah Ultra Viyole - Saç Boyası

1328.jpg

aynen ya benımde saçlarım bakır kızıl su an ve sıkılmıs durumdayım akınca resmen berbat oluyr boya boya saçlarım yıprandı...
bende beyaz tenlı ve açık yeşil gözlüyüm koyu istiyorum koyunun her tonunu denedim mesela ama ne yaparsam yapim siyaha dönüyordum simdi ole olsun istemiorum mesela koyu olsun ama ıcınde ısltılar oldun felam ne bılıyım degiişik bi renk aslında aradıgım

siyah normal siyah işte
kızıl siyah siyah ama güneşte kızıl parlamalar oluo içinde
mor siyahta yani istanbul siyahı içinde mor yansımalar olan güneşte diger bahasettigim gibi canım

yagmurcum bende senın gbı dusunuyorum bıktım boyatmaktan eskı saclarım ne guzelmıs cok ozledım koyu saclarımı :gitme: gıttım kullu kumral aldım bende bugun koyulassın artık ugrasmak ıstemıyorum!!! bu boyaların morumsu olanları bence cok hos duruyo ferhunde vardı ya yapak dokumunde o hep bu tonları kullanıyodu cok yakısıodu ama boya nasıldr bılmıyorum ınankı ama aksada sıyah olur heralde mavı olcak dııl ya

aynen ya benımde saçlarım bakır kızıl su an ve sıkılmıs durumdayım akınca resmen berbat oluyr boya boya saçlarım yıprandı...
bende beyaz tenlı ve açık yeşil gözlüyüm koyu istiyorum koyunun her tonunu denedim mesela ama ne yaparsam yapim siyaha dönüyordum simdi ole olsun istemiorum mesela koyu olsun ama ıcınde ısltılar oldun felam ne bılıyım degiişik bi renk aslında aradıgım

cnm pelette bronz kahve cok guzel bı renk onu onerebılırım sana ben kullandım ısıltılı koyu bı kahverengı hafıf kızıllık var

bide altın karamel var palettenin yeni çıkmıs nası bı renk acaba benim saçım bakır kızılı karamelmi yapsam yoksa bronz kahvemi?

cnm ben altın karamelı deneyenlere baktım bakırlık ıcerıyo baya o renk karamel olmuyo belkı akınca karamel olur bakır karamel gbı.bende beyaz tenlıyım demıstım ben karamel tonlarını kendıme hıc ama hıc yakıstramadım gozum bal rengı tenımde cok beyaz.sende nasıl durur bılemıyorum tabı..ama bronz kahveyı herkes cok begenmıstı hep soruyolardı ne renk dıye ha bıde ıcıne kumral karstrmıstım ben cok cok guzel olmustu

ewet canım saçlar çok bakımsız duruyor mutlaka fön istiyor artık saçlarımı uzatmak istiyorum...bende yansımalı düşündüğüm için bu renkler arasında kararsız kaldımboshayallersmile

anladım tatlım bronz kahve kafama yattı kesin yapıcam ama karamelde çok hoş bakırın üstüne yapanlarda karamel nasıl durur acaba bide onuda düşünüyorum bu arada yardımların için cok saol cnm konuyu acan arkadasada umarım yardımcı olmusuzdur ...
onada bi tavsiyem çok çok koyu saç rengi yapma derim ben cünkü ben yaptım ve cok pisşman oldum hemnde kaç kez tamam koyu ama daha yumuşak tonlar güzel olabilir

ewet canım saçlar çok bakımsız duruyor mutlaka fön istiyor artık saçlarımı uzatmak istiyorum...bende yansımalı düşündüğüm için bu renkler arasında kararsız kaldımboshayallersmile[/B][/COLOR]

hımm iste dedigim gibi koyu bu renklerin hepsi ama ya sıkılırsan bu sefer dönmekte zor bak bi arkadaş bronz kahve ve karamel dedi güzel renkler gibi ben hiç denemedim ikisinide ama işte bakırın üstüne nasıl olur onu bilememCADIARZU

ben önce bakır kızıl,ert gun bana yakışmadıgı ıcın boronz kahve yaptım ve oda yakışmadı kzıl gıbı bır kahve...cok soluk gösterıyor benı...
hep bebek saırısı kullandım bırde çıkolta karemel çokta memnundum nerden bulaştım bu bakrıra ya uffff..
bugunde kozmetıkçi koyu sarı dore verdı bu acar dedi..
kafamda su anda allahım ıns acar delrcem artık yaa..
istedıgım ton bal rengi tonları cunku sarıyla bas edemıyommmm kaşlrım cokkkk ınce ve acık kumrallll...
napsam gıtmıyo kafam sac oluyo kaş yok....
buda olmazsa resmımı koyup göstercem sıze ...
ufffffffffffffffff ufffffffffffffffffffffffff
baska sacı acan bır renk varmı kızlar??????
altın karemelde acıyomuş sanırım ama kozmetıkcı kız o acmaz dedı bunu verdi:1ninca:

yagmurcum bende senın gbı dusunuyorum bıktım boyatmaktan eskı saclarım ne guzelmıs cok ozledım koyu saclarımı :gitme: gıttım kullu kumral aldım bende bugun koyulassın artık ugrasmak ıstemıyorum!!! bu boyaların morumsu olanları bence cok hos duruyo ferhunde vardı ya yapak dokumunde o hep bu tonları kullanıyodu cok yakısıodu ama boya nasıldr bılmıyorum ınankı ama aksada sıyah olur heralde mavı olcak dııl ya

ewet canım aynı fikirdeyiz senle...inşallah saçın istediğin gibi olur...bende karar vereyeyim boyicam hemen

ben önce bakır kızıl,ert gun bana yakışmadıgı ıcın boronz kahve yaptım ve oda yakışmadı kzıl gıbı bır kahve...cok soluk gösterıyor benı...
hep bebek saırısı kullandım bırde çıkolta karemel çokta memnundum nerden bulaştım bu bakrıra ya uffff..
bugunde kozmetıkçi koyu sarı dore verdı bu acar dedi..
kafamda su anda allahım ıns acar delrcem artık yaa..
istedıgım ton bal rengi tonları cunku sarıyla bas edemıyommmm kaşlrım cokkkk ınce ve acık kumrallll...
napsam gıtmıyo kafam sac oluyo kaş yok....
buda olmazsa resmımı koyup göstercem sıze ...
ufffffffffffffffff ufffffffffffffffffffffffff
baska sacı acan bır renk varmı kızlar??????
altın karemelde acıyomuş sanırım ama kozmetıkcı kız o acmaz dedı bunu verdi:1ninca:

kozmetikçin bence doğru bi boya wermiş sonucu söylersin ona göre bizde sana yardımcı olmaya çalışırız

anladım tatlım bronz kahve kafama yattı kesin yapıcam ama karamelde çok hoş bakırın üstüne yapanlarda karamel nasıl durur acaba bide onuda düşünüyorum bu arada yardımların için cok saol cnm konuyu acan arkadasada umarım yardımcı olmusuzdur ...
onada bi tavsiyem çok çok koyu saç rengi yapma derim ben cünkü ben yaptım ve cok pisşman oldum hemnde kaç kez tamam koyu ama daha yumuşak tonlar güzel olabilir

bronz kahve kızıl yansımalı bir kahvedir öylemi istiyorsun canım...
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/208463-karamel-saclar-4.html
karamel istiyorsa bu konuda arkadaş 7.0 ile 8.1i karıştırark güzel bir karamel elde ediyormuş...canım ben ara tonlarda yapamıyorum ya ya sarı olacak ya siyah uç noktalardayımhihoyyyt

sacım acılmadı:gitme::sinifsinif:mafoldumben
daha kızıl oldu ya:2::1no2:
napıcam ben sımdı ya uffffffffffff

Back