Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu sarı ombre saçın üstüne 5.1 buzlu çikolata olur mu?

Bilemedimsmdi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2018
12
4
Merhaba kızlar bi kaç ay önce saçlarıma ombre yaptırdım ama renginden memnun kalmadım tekrar kuaföre gitmek para vermek istemiyorum hem yasak hem güvenmiyorum saçlarımda çok düzensiz renk geçişleri var bi kısım açık küllü gibi bi kısım koyu sarı ve dip rengime de hiç uymuyor her şeyi araştırdım ama en son şuna karar verdim koyu bi renge boyayıp bi daha hiç boyatmamak zaten saçlarım normalde koyu kestane ve eskiden herkes çok beğenirdi rengini şimdi bu boya belasına bulaştığımden beri her sene en az 3 kez uğraşıyorum 5.1 buzlu çikolata pure Color almak istiyorum ama sizce çok mu koyu olur siyaha yakın mıdır bilemedim

6.1 hangi marka önerirsin canım o zaman hiç koyu renge boyatmıyım 6.1 küllü kumral gibi değil mi
Eğer bütçene uygunsa kuaför markalarını ve beraberinde satılan oksidanları öneririm çünkü daha az kızıllık oluyor, daha uygun fiyatlı bir boya önermem gerekirse Loreal Excellence 6.1 öneririm

Eğer bütçene uygunsa kuaför markalarını ve beraberinde satılan oksidanları öneririm çünkü daha az kızıllık oluyor, daha uygun fiyatlı bir boya önermem gerekirse Loreal Excellence 6.1 öneririm
Kuaför markalarını boyarken becerememekten korkuyorum 😔 loreal markasını alabilirim ama teşekkürlerr🙏🏻

Yeşillenme olur mu peki yorumlarda öyle yazmışlar sizde oldu mu öyle bi sorun aklıma takıldı 😕

3-4 boyamada tuttu diye hatırlıyorum, bu arada çok açık bir sarıydı benimki. Sizinki daha koyuymuş, daha çabuk tutar
Merhaba, kac volum oksidan kullanmistiniz? Renk koyulastirirken 10 volum kullanin diyorlar. Platin sacimi Igora 6.0 ile boyayacagim ve yine Igora'nin 10 volum oksidanini aldim. Koyu kumral istiyorum ama siyah olur mu?

Merhaba, kac volum oksidan kullanmistiniz? Renk koyulastirirken 10 volum kullanin diyorlar. Platin sacimi Igora 6.0 ile boyayacagim ve yine Igora'nin 10 volum oksidanini aldim. Koyu kumral istiyorum ama siyah olur mu?
Merhaba ben de 10 volüm kullanmıştım. İlk başta çok koyu gelebilir ama bir iki yıkamadan sonra açılır

X