Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kardesım 22 yaşında ve 2 hafda once adet oldu.ve bıttı,sonra sıyah renkde kanamaları gelmeye başladı ve bu kanamalar halla devam etmekde b unun sebebını bılenler bılgılendırırse sevınırım normalmıdır.teşekkurler şimdıden
kist yuzunden olabilir benim bi seferinde sadece boyle siyah renkte olmustu adetim ve kanamam bittikten sonrada genelde siyah renkde kan geliyor ben kist hapı kullandıgım donem bir ay boyunca siyah kanamam olmustu kisti atıyor heralde vucut
kardesım evli degil.bende DR gıtmesını soyledım.ewet kist olabilir benımde aklıma bu geldı.ama kanamasının bu kadar uzun sürmesı nıye acaba.sürekli bir hastalık gecırınce korkmamak insanın elınde degıl ya...
öncelikle kardeşinize geçmiş olsun benim bir kere adet kanamam böyle simsiyah olmuştu doktora gittiğimde senede bir veya 2 kere böyle olmasının normal olduğunu ve bunu takip etmem gerektiğini söyledi ama ne adet bittikten sonra ne de diğer aylar siyah kanla birdaha karşılaşmadım. birkaç kişiden çok üşütünce siyah kan geldiğini duymuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum bi dr a görünse iyi olur uzun süredir devam ediyorsa ihmal etmesin.
saolun arkadaslar.uzun zamandır devam etmesı tedırgın ettı bizi.aslında hep normal oldugunu söyler adet düzenının.ilk defa böyle bişey oldu.p.tesi ikna edıyımde bi DR gözüksün bari.burada sormakta onun fıkrıydı.normalde hemen hemen DR gıden biri degıl cok sık hastalandıgı halde.sanırım DR fobısı olustu.önce bi soralım belkı normaldır dedı.normal olmadıgı kesın tabıde umarın kötü bişey cıkmaz...