• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koyu renkte akıntı ve koku

lazkizi34

sudem
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
6.143
9
106
İstanbul
Kızlar merhaba uzun süredir aynı sorunu yaşıyorum. bekarım 23 yaşındayım. sürekli akıntım oluyor ve kokusundan çok rahatsız oluyorum temizlik konusunda çok dikkat ederim ama geçmiyor malesef günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum sürekli bu şekilde ne yapmam gerekir acaba aynı durumunda olan varmı?

Kızlar merhaba uzun süredir aynı sorunu yaşıyorum. bekarım 23 yaşındayım. sürekli akıntım oluyor ve kokusundan çok rahatsız oluyorum temizlik konusunda çok dikkat ederim ama geçmiyor malesef günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum sürekli bu şekilde ne yapmam gerekir acaba aynı durumunda olan varmı?

Canım bekar olduğun için fazla bişey yapamayabilir ama sen yinede bi doktora git derim cnm.

Canım kadın doğum bölümüne tabi ki

eğer akıntın yeşil ve kokuluysa bakteriyel bir enfeksiyonun habercisi olabilir.basit bir tedavisi var.kadın doğum uzmanına gitmeni öneririm.önerim genital bölgeni banyonun dışında sabun vs ile yıkama.
pedini sık değiştir o bölgeyi nemli dahi tutma.geçmiş olsun.

eğer akıntın yeşil ve kokuluysa bakteriyel bir enfeksiyonun habercisi olabilir.basit bir tedavisi var.kadın doğum uzmanına gitmeni öneririm.önerim genital bölgeni banyonun dışında sabun vs ile yıkama.
pedini sık değiştir o bölgeyi nemli dahi tutma.geçmiş olsun.

Kızlar bu sabah kadın hastalıkları ve doğum uzmanına gittim. Şikayetimi söyledim ve bana dediği şu oldu bende baş dönmesi ve bulantı olup olmadığını sordu olduğu için var dedim ve doktor şiyaketimin stresten üzüntüden olabileceğini ağırı düşünce yüzünden olabileceğini bir psikolog ile görüşmem gerektiğini söyledi kızlar bu doğru mudur anlamadım ki ben ne olcak şimdi ?

Back