Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu renkli saç mı? Sarı saç mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sitemdepresif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
temmuz da olucak kısmetse düğün...ben varyaa o kadar sık değiştiriyorum ki saçlarımı..psikolojik vaka zannedicek artık millet...:) ya varya o kadar özeniyorum ki bir iki sene sabit saçta kalanlara:) bu sarı için öyle dedim artık bunun üstünden gidicem dedim yine saptım:) sizi ne renkti:)

yaa böyle benimkisinin rengi canım ailemde meliha varya onun sarısının daha açığı şuan çok sıcak bi renk değil acaba birkaç kere daha atılınca değişir mi onu bilmiyorum

benimki şuan çikolata kahve kendim boyadım. ama 1 ay önce röfleliydi bayada açıkrenkti çok ince ve sık attırmıştım röflesini güzelde olmuştu. dip boyamda küllü açık kumraldı.melihanın saç rengi onu baya yaşlı gösteriyo bence sennki açığıymış gerçi. sana nasıl yakışıyor bilmiyorum. onun röflesinde dip boyası daha ön planda röfleler ince ama sık değil ben öyle sevmiyorum. bende senin gibi çok değiştiriyodum rengimi ayda1 falan çabuk bıkıyodum. ama 2 senedir felaket dökülüyo toka tutmayan saçlarım öyleki saçımı düz taradığımda arkadan bakınca kalın bi boşluk oluştu çizgi gibi ayrılıyo kendiliğinden, bu sebepten beğendiğim renk olunca değiştirmiyorum kolay kolay. bide ben dingin huzurlu değişme ihtiyaç duymadığım zamanlarda aynı renkte kalıyorum. dip boyasıda nadir yaptırırım. bence sen peruk bi dene beğenirsen açık sarıyap. düğüne çok varmış olmadı değiştirirsin düğünden önce. bu arada hayırlı olsun canım inşallah su gibi geçer düğüne kadar zamanlar.

çok saol canım amin amin... işte bende bilemiyorum ama makyaj yapınca çok beğeniyorum dışarda aynalara bakıyorum çok hoş geliyo mesela:) ama işte en çok düğün için istiyorum ki artık saçımın rengi o zaman kadar otursun artık çok da hırpalamak istemiyorum zaten boyarsam da kendim boyarım...amaan ne zorrr

ben de sarı beğeniyorum bende de röfle var ve 4-5 cm dip çıktı ama bebek istediğim için hamilelikte saç boyanmıyor o nedenle fahriye evcenin renginde boyatmak istiyorum zaten kendi saçrengim de o renk. sarı saçlarıma elveda yani.:gitme:

yıllarca koyu renk kullandım artık açık renk saç seviyorum

ikisi de değill
karameeeeeeeeeeeeeeeel :)

en fazla bal köpüğü gibi yapabiliriim kendimde ..

ve yakışanda sarı da severim koyu saçta ama mesele şu ki herkes kendine sarı saçı yakıştırıyo ama doğal halimiz o renkten zaten ırk olarak çok koyu olduğundan yakışmıyo da...

yakışıyo sanıyolar

halbuki doğal rengi daha güzel taşıyo haberi yokboshayallersmile

sarı saç vazğeçilmezlerdenim yapmasınıda severim kullanmasınıda bu yıl seren serenğillin saç tarzı 1numara röfledense daha orjinal taz

kim ne derse desin koyu sac gibisi yok kadını hem daha asil hemde daha gizemli gosteriyor bence

koyu renk saç en güzeli.genelde açık renklerin boya olduğu çok belli oluyor.saç rengi doğal duruyorsa güzeldir bana göre.siyah boyanmış saçları sevmiyorum o da peruk gibi duruyor.şöyle 4lü 5li numara kahveler çok yakışıyor özellikle küllü renkler.

bence yakışan önemli..kimi bayana sarı acaip yakışıyo siyah boguyo..kimi bayanada sarı solgun hastaymış gibi gösteriyo siyahta çekici duruyo..bence ten rengine giden yapılmalı:)

ben oldukça beyaz tenliyim sarı çok yakışıyor ama muhakkak rimel ve kalemi eksik etmiyorum röfleli kullanıyorum saçımı ama platin sarı değil.işte o solgun gösteriyor.

dip tuturamadı kuaförüm bu sefer koyu bi sarı oldu diplerden beyazlar da geldi şimdi hazır yaz da bitmişken koyu bir renge boyamak istiyorum kestane kahve aldım nasıl olur bilmiyorum çok anlamıyorum doğrusu.şöyle bi dinlensin istiyorum ama kararsızım

bi kere sarı renge boyadınmı illaki makyaj yapmak lazım çünkü çok soluk gösteriyo yüzü ayrıca herkese de yakışmıyo.koyu saça da güzel bi kesim lazım mutlaka kezban gibi görünebilir yoksakaydirigubbakcemile2bence en güzel ton kumral tonları hem doğal hemde genç gösteriyor

Kesinlikle koyu renk sac. Sari saci özellikle boyayla elde edilen sari saci pek sevmiyorum. Geneli koyu renk sacli olan bizlerde pek dogal durmuyor. Ayrica saci cok yipratiyor ve insani oldugundan yasli gösteriyor. Koyu rengi severim ben, simsiyah sac favorim ama beyaz tenli oldugum icin bende pek dogal durmuyor. Koyu kahve ve kizil kahve yakisiyor bana. Simdilik boyatmamayi düsünüyorum saclarim cok yiprandi, dogallik en güzeli. Belki dogal yöntemlerle koyulastirabilirim. Acik kumral saclar ne kadar koyulasir bilemem tabi.

benm saçlrm kaç yıl platn sarı kaldı.kısada kullandım genede havalıydı..ama artk koyu kahveye döncem krr verdm kesnlkle sarı bambaşka bi ayrıcalık fkt artk doğallk moda.ece sükan kaşı meselaa ..herşeyn doğalı gözüme çk hoş gelio erkeklerde terchlerini bndn yana kullanıo..he şunuda sölym saçının kyu renkse kesnlkle upuzun olmalıki sarıda olduğu havayı yakalayabilesnz yoksa bi hiç gibi duruo..

koyu renkler daha dikkat çekiyor bence.koyudan kastım simsiyah değil ama öyle yani..sarı bir de gerçek renk değilse basit gösteriyor.yapıldımı da doğal gibi gözükmeli.öyle platin falan çok yapmacık duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…