• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu renk saçı doğal yolla açma? (sarı değil ama )

YouKnowYouLoveMe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
46
0
36
Kocaeli
arkadaşlar benim saçım koyu kahve-çikolata rengi arası , ben saçlarımın 2-3 ton falan açılmasını istiyorum doğal yolla yani kumral gibi bunun için ne önerebilirsiniz? lütfen yanıtsız bırakmayınn , şimdiden çok teşekkürleer :):3::3:

aynı dertten muzdaribim. sabunla yıkadım ama saçlarım berbat oldu keçe gibi resmen. arkasından krem bakım yapmama rağmen. ama akıtıyor yani.. palatte radiance aldım bi işe yaramadı. şimdi birazdaha sabuna katlanıcam olmazsa alıcam acıcı mecburen pöfffffffffff.

az önce gittim paletin papatya sarısını aldım. 2-4 tona kadar acıyormus. onu deniycem azcık sacım toparlansın. ustunede kumral aldım. yapınca yazarım işe yararsa.

saçların boyalıysa açmaktan başka caren yok beyaz sabun papatya suyu filan hiç biri işe yaramıyor üstelikte boya kadar yıpratıyor hepsi. doğal rengiyse papatya suyu sürüp güneşe çık 1-2 ton açıyor ama güneşte okadar beklemekte en az boya kadar yıpratıyor saçı yani doğal yollarla ve yıpranmadan saç rengini açmak mümkün değil

sacların boyasız mı boyalı mı ?
boyasız ise sarı papatya ile açılabilir
boyalı ise sabunla acıyorlarmıs
arkadfasın dediği gibi deniz suyuda asırı derecede acıyor

Back