• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koyu renk mobilyalardan nasıl kurtulurum

deren16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
489
9
46
Kastamonu
mobilyalarımı çok beğenerek almıştım ve aldığımda beyaz bu kadar moda değildi bende bu kadar bilinçli değildim mobilyalarım lake acaba beyaz renge boyatabilirmiyim bilmiyorum boyatan var mı arkadaşlar $Bellona-Helena-Yemek-odasý-takýmý[1].webp

benim mobilyalarımın aynısı..evet açık renkler güzel oluyor benimde hoşuma gidiyo ama bu takımıda hala beğeniyorum ben..boyanabileceğini sanmıyorum mobilyacı bi tanıdık bellonanın mobilyalarının boyamaya uygun olmadığını söylemişti...eğer boyanabiliyorsa sevinirim bi kaç sene sonra iyice sıkılınca boyatırım bende..

benim mobilyalarımın aynısı..evet açık renkler güzel oluyor benimde hoşuma gidiyo ama bu takımıda hala beğeniyorum ben..boyanabileceğini sanmıyorum mobilyacı bi tanıdık bellonanın mobilyalarının boyamaya uygun olmadığını söylemişti...eğer boyanabiliyorsa sevinirim bi kaç sene sonra iyice sıkılınca boyatırım bende..

yaaaa gerçekten miiiii bende seviyoum aslında mobilyalarımı büfesinin amerikan mobilyalarına benzediğini söyleyen bile oldu bende boyanmazsa ilerde oturma gurubumu değiştiriri sizin oturma gurubunuz ne renk acaba

Oturma grubum bu takımın koltukları..kenarları koyü kahve minderleri krem..halımda beyaz ağırlıklı..hoş duruyo..sizinkiler nasıl?

bende retro modelini aldım bellonanın yine ilk önce koltuklarımı beğenmiştim bu mobilyaları da ona
uydurdum$bellona-retro-koltuk-takimi3[1].webp
olmuş mu sizce ?????
ilerde yastıklarını turkuaz yapmayı düşünüyorum halımı da saraydan almıştım krem tonlarında şimdilik böyle sence turkuaz yakışır mı

güzelmiş canım koltukların..turkuazla kahverengi çok güzel oluyor..bencede salonuna renk katabilirsin..hoş olur..

bencede mobilyalarınız çok hoş. bellona benim en sevdiğim marka. mobilyalarınız boyanmasa bile turkuazla gerçekten harika uyum sağlar.

Back
X