Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani nasıl yapabilirim.bilmiyorumkismile
Alacaksın eline bezi, kovayı, deterjanı, sileceksin bir güzel.benneyaptımki
Nasıl yani nasıl yapabilirim.bilmiyorumkismile
Alacaksın eline bezi, kovayı, deterjanı, sileceksin bir güzel.benneyaptımki
Ay uykum kacmisti sabahin kor vakti, nasil guldurdun :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bayanssulusmile
sormak istediğimi yanlış sorarak arkadaşın benimle alay etmesine,sizinde gülmenize sebep oldum. alay edilmek güzel birşey olmasa da birinin gülmesine vesile olmak güzel birşey..
ama ben yinede almak istediğim cevabı alamadım maalesef :umursamaz:
sormak istediğimi yanlış sorarak arkadaşın benimle alay etmesine,sizinde gülmenize sebep oldum. alay edilmek güzel birşey olmasa da birinin gülmesine vesile olmak güzel birşey..
ama ben yinede almak istediğim cevabı alamadım maalesef :umursamaz:
Arkadaşım ben sizinle niye alay edeyim, ne alaka.Kesinlikle aklımdan geçmeyen bir şeyle itham etmişsin.
Sorduğun soruya cevap yazdım, hata etmişim. Sen ayrıntılı sormamışsınki, hangi deterjanı kullanayım, işin püf noktası nedir diye sormamışsın. Sonrada gelip burda esip kükrüyorsun.
Önce sormayı öğren sonra gel burda konuş.![]()
estağfurullah arkadaşım.Sevgili arkadasim, kalbinizi kirdiysam ozur dilerim :1hug: Sordugunuz soruya gelen boylesine bir cevap cok guldurmustu beni. Yazan arkadasin da benim de asla alay amacimiz olmadigini bilmeni isterim. Benden bir fikir olarak da; ben Camsil ile siliyorum burada kapilarimi. Oldukca memnun kaliyorum, Ahsap sampuani (Turkiyedeki markalarin isimlerini hatirlayamiyorum artik kusura bakmayin) bir kucuk legenin icine koyup hafif ilik su ile siliyorum bir bezle. Sonra durulayorum kuru bir bezle silerek.
selamlar
a.s.
pronto ile silebilirsin canım sıvı pronto al suya karıştır ıslak bezle sil kurulamana gerek yok pırıl pırıl parlıycaklar