- Konu Sahibi periprensesi
-
ben 13 yaşımda boyadım ilk boyayı
bi yerde okumuştum sarıyı yapmak için 2-3 kere aynı renk düz sarıyla boyuyolardı
tutuyodu rengi
umarım yazdıklarım aydınlatır seni ,bende saçlarımı 6 yıl önce mavi siyah yani laciverç yaptım 1 sene sonra kızıl ve 5 sene kızıl kullandım sonra çikolata kahve tabiyki tutmadı sonra bir gün sarışın olma isteği geldi bir anda çok araştırdım çok sordum çoğu kuaför imkansız dediler ama kafaya koymuştum, bir dergide silici (oreal değil)diye bişi gördüm hemen kuaförüme sordum çok pahalı olduğunu istersem siparişle getirebileceğini söyledi okey dedim silici geldi 45 dakikada saçlarımı açtı hiç yıpranmadan oreal kullanmadan ve açılmış saça sarı renk ve gölge yaptırdım çok güzel oldu ama ben alışamadım kendime ,2 ay kullandım ve dün karamel yaptım 2 ton koyulttum şimdi çok memnunum ...bu arada sarı saç sürekli makyaj ve bakım istiyor yapmazsan hasta gibi oluyorsun en azından bende böyle oldu...sevgiler
umarım yazdıklarım aydınlatır seni ,bende saçlarımı 6 yıl önce mavi siyah yani laciverç yaptım 1 sene sonra kızıl ve 5 sene kızıl kullandım sonra çikolata kahve tabiyki tutmadı sonra bir gün sarışın olma isteği geldi bir anda çok araştırdım çok sordum çoğu kuaför imkansız dediler ama kafaya koymuştum, bir dergide silici (oreal değil)diye bişi gördüm hemen kuaförüme sordum çok pahalı olduğunu istersem siparişle getirebileceğini söyledi okey dedim silici geldi 45 dakikada saçlarımı açtı hiç yıpranmadan oreal kullanmadan ve açılmış saça sarı renk ve gölge yaptırdım çok güzel oldu ama ben alışamadım kendime ,2 ay kullandım ve dün karamel yaptım 2 ton koyulttum şimdi çok memnunum ...bu arada sarı saç sürekli makyaj ve bakım istiyor yapmazsan hasta gibi oluyorsun en azından bende böyle oldu...sevgiler
Peki gercektende cok pahali miydi ?merak ettim :)yerimseniben
silici 170 milyon du ,boya gölge 100 de ona vermiştim 270 ama 2 ay önce her kuaförde yoktu özel sipariş veriyordun şimdi bütün kuaförlerde var üstelik 80 milyon( arkadaşım yeni açtırdı saçlarını ...
ya arkadaşlar benim saçima boya tutmuyo esmerim saçım suan kestane boyatmak istiyorum hangi renk yakisir?ben hep koyu renk boyattım okul oldugu için kızılada boyatamiyom yasak biri bana yardimci olsun renk konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?