Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Renk Boyali Saclari Sariya Dondurmek

periprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2007
172
1
96
İstanbul
selam hanimlar,

size ilk once sacimin hikayesini anlatayim.
dogustan kahverengi saclarim vardi ve onlari 16 yasinda boyayarak boya maratonuna baslamis oldum. her renkten her renge gectim.
yazin saclarim sik rofleliydi bayagi sari dolasiyordum ama dip boyasi sorun oluyordu boyattigimda guzel durmuyordu ustu kahve, alti sari... klasik sorun iste. solgun gosteriyor diye koyu renge dondum hatta direkt kizila (ekim 3.hafta). tabi akti 2 hafta kalmadi. sonra ustune bir kizil daha( kasim) sonra kahverengine dondum (aralik 1,,hafta) ama kizillar o kadar bariz ki akmadi tabi.

simdi sariya donmek istiyorum. tabi zaman alacak.
ilk once paket boyalarla acik kahve tonlarina mi boyayim? ( bu arada beyaz sabunla akitayim rengi)
direkt kuafore gidip saclarimi duz sariya boya mi diyeyim? (oryelden korkuyorum)
sari paket boyayi alip bizzat kendim mi boyayim? ( istedigim renk cikmaz diye korkuyorum boya boyayi acmaz malum)

onerileriniz icin tesekkurler.
iyi bayramlarnaniknanik

saçlarımızın hikayeleri aynışmış diebilirim =D bnde 15-16 yaşımda gölgeye başladım sora o röfle oldu 2-3 sene öyle kullnadım aslında memnundum ama solgun gösterio die bigün gaza gelip bakır kızıl yaptırdım,4 aydır kızıl en son kahveye boyattım ama kızııllar kapanmadı,kuaförüm 2 kere daha boyarız tamamen kapanır röfle atarız dio.oreal asla sürdüremem çünkü koyu kızıldan açığa geçmez için yaptırdım 2 ay önce bi dhaa kaldıramaz saçım bnce sende bekle kahveye boya bi iki kere daha sonra balyajlar röfleler attır tamamen oreal sürdürme derim.a.s.

off yaa....
bendede aynı dert.bi imaj yapayım dedim sarısınken gittim siyaha boyadım.sonra siyah akınca diptende gelince cikolata kahvesine boyadım.2ay gecti üstünden.cok sıkıldım koyu renklerden.tekrar sarısın olmak istiyorum.kuaförde actırmakta istemiyom zaten saclarım seyrek ve ince telli.

sarı sacta siyah boyanın ömrü ne kadardır?ne zaman gider?
nolur bi akıl verin?

ben 13 yaşımda boyadım ilk boyayı

bi yerde okumuştum sarıyı yapmak için 2-3 kere aynı renk düz sarıyla boyuyolardı

tutuyodu rengi

umarım yazdıklarım aydınlatır seni ,bende saçlarımı 6 yıl önce mavi siyah yani laciverç yaptım 1 sene sonra kızıl ve 5 sene kızıl kullandım sonra çikolata kahve tabiyki tutmadı sonra bir gün sarışın olma isteği geldi bir anda çok araştırdım çok sordum çoğu kuaför imkansız dediler ama kafaya koymuştum, bir dergide silici (oreal değil)diye bişi gördüm hemen kuaförüme sordum çok pahalı olduğunu istersem siparişle getirebileceğini söyledi okey dedim silici geldi 45 dakikada saçlarımı açtı hiç yıpranmadan oreal kullanmadan ve açılmış saça sarı renk ve gölge yaptırdım çok güzel oldu ama ben alışamadım kendime ,2 ay kullandım ve dün karamel yaptım 2 ton koyulttum şimdi çok memnunum ...bu arada sarı saç sürekli makyaj ve bakım istiyor yapmazsan hasta gibi oluyorsun en azından bende böyle oldu...sevgiler

Canim bilgi icin bende tsk edeyorum uzun suredir takip ediyorum topigi ama tatmin edici bir yanit gelmemisti ...Benim saclarda siyah ama ilerinde sari yada daha acik bir renk istersem (belki esim isteryerimseniben)aklimda olsun ...Şeniztskler ...

Peki gercektende cok pahali miydi ?merak ettim :)yerimseniben

Lacüvert deme valla korkanlar oluyo boyatmadan arkadaşım tuturmui lacüvert olcak die
Öle olmuyo en azından tamam güneşte lacüvert parlıyoda öle degil

silici 170 milyon du ,boya gölge 100 de ona vermiştim 270 ama 2 ay önce her kuaförde yoktu özel sipariş veriyordun şimdi bütün kuaförlerde var üstelik 80 milyon( arkadaşım yeni açtırdı saçlarını ...

cok iyi bir sey soylediniz. ama ben saclarim yanar diye cok korkuyorum. aslinda eskiden hic korkmazdim burada yasananlari okudukca paranoyak oldum.
hic yipranmadi diyebilirmisiniz? birde siliciyi usta kuafor uygulamali degil mi? istanbulda bildigim usta kuaforler ne kadar para aliyor kim bilir, 50 liraya sac kesiyorlar. benim gittigim yapamaz herhalde onu. cahil kuaforun eline dusmek insana verilebilecek buyuk ceza.

aslinda bu sekilde sac istiyorum aynen boyle. eskiden buna benzerdi sadece benzerdi boyle super degildi. saclarimin farkli renklerde oldugu fotomu da koyup gosterip yorum isteyecektim ama goze alamadim.

doner degil mi bu sekle?

süper renkler canım bunlar....
bende kızıldım kahve yaptım...tabi benim de kapanmadı tam kızıllar...şimdi bi daha kahve tonlarıyla boyuycam...kızıl tam kapandıktan sonra artık başka bi renk düşünebilirimmm...:içelim::içelim::içelim:

ya arkadaşlar benim saçima boya tutmuyo esmerim saçım suan kestane boyatmak istiyorum hangi renk yakisir?ben hep koyu renk boyattım okul oldugu için kızılada boyatamiyom yasak biri bana yardimci olsun renk konusunda

ya arkadaşlar benim saçima boya tutmuyo esmerim saçım suan kestane boyatmak istiyorum hangi renk yakisir?ben hep koyu renk boyattım okul oldugu için kızılada boyatamiyom yasak biri bana yardimci olsun renk konusunda

hem koyu olucak hemde kızıllık olsun diyosan...çikolata kahve,,,kızıl kahve seçebilirsin canım...
hem göze batmaz hem de istediğin gibi çekici koyu renklere sahip olursunyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…