• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu renge boyanan saçlarım nasıl akar?

secret1984

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
143
2
641
40
İstanbul
Saclarimi 6 aydir karamele boyuyordum. Cok yiprandigi icin( alt zemini platin sari) uclardan 7-8 cm boya almiyordu.Kendi rengine donmeye karar verdim, kuaforume gittim. Kullu kumral ana sac rengim tipik turk kizi rengi. Kuafor dediki ilk boyamada küllu yapamam yeserrur sacini dedi. 4 numarayla boyadi. Suan varya bocek gibiyim ya aynaya bakamiyorum. Kuaforun demesine gore 20 gun sonraya bu renkten eser kalmicakmis. Kafayi yicem cok cirkin oldu. Yikadim bugun betaz sabunla falan bayagi akti ama gecicek gibi degil sanki ya napicam ben

Arkadaşım da aynı işlemleri saçına yaptırmıştı.Kuaför ilk boyadığında simsiyah olmuştu ama 1 ay sonra koyu kahve olmuştu,ilk başlarda koyu oluyor ama yıkadıkça istenilen renge dönüşüyor.Tabi kuaförünüz işinin ehliyse :34:

Arkadasinin saci bir ayda mi akti?Yillardir gittigim yer aslinda. Siyah istemedigimi adi gibi bilior o kadar eminki akicagindan sen istesende bu renk kalamaz dedi. Ama aynaya baktikca hic ole gibi gelmio:(((

bir kuaför," küllü kumral " istiyorum diyen müşterinin saçını hangi akla hizmet 4 numaraya boyar ben de bunu anlamadım.
tavsiyem boya iyice aktıktan sonra kendiniz açık kumrala çevirmeye çalış,sonra küllülük verirsin
nevacolor çok açık küllü kumral ve açık kumral karışımı olabilir.%9 luk oksidan ile.

bir kuaför," küllü kumral " istiyorum diyen müşterinin saçını hangi akla hizmet 4 numaraya boyar ben de bunu anlamadım.
tavsiyem boya iyice aktıktan sonra kendin açık kumrala çevirmeye çalış,sonra küllülük verirsin
nevacolor çok açık küllü kumral ve açık kumral karışımı olabilir.%9 luk oksidan ile.

Son düzenleme:
İlk boyandiginda yeserme olurmys diye bu kadar koyu boyuyorum dedi. Bi aksa boyucam kumrala. Dun boyattim. Agliyorum sinirimden surekli. Akar mi sizce bu boya gercekten?

Tabi ki akar.bir ay sonra acik kumrala donusur platin zeminse.ne kadar sık yikarsan o kadar cabuk sürer.

Bana da aynı işlem uygulanmıştı sarı saçlarım üstüne ve 20 gnde aktı ve üstüne bir kez daha boyanınca kumral oldu .. korkma tatlım yeşil olmaması için o renk boyamış belli ve dert etme sonuç güzel oluyor ben çok memnunum

Ay sagol varya yemin ederim icimi biraz olsun rahatlattiniz. Uykum kacti ya ole mutsuzumki.resmen peruk var gibi sacimda kaslarimda seyrek ve acik renk bide.bildigin mavi siyah gibi ya. Hergun yikicam hirs yaptim.akinca ne renk cikio peki alttan?

Ay sagol varya yemin ederim icimi biraz olsun rahatlattiniz. Uykum kacti ya ole mutsuzumki.resmen peruk var gibi sacimda kaslarimda seyrek ve acik renk bide.bildigin mavi siyah gibi ya. Hergun yikicam hirs yaptim.akinca ne renk cikio peki alttan?

Akınca o koyu renkten eser kalmıyor kahve kumral karışımı gibi bir renk oldu... ve kumrala boyadı zemin oturunca ve çok güzel oldu... kendi rengime çok yakın ve doğal artık saçlarım... aylardır da bir daha işlem yaptırmadım:)

Unutmadan ben hergn yıkıyordum hatta bazen günde 2 kez... çünkü o saçlarla aynaya bakamıyordum kara böcek gibi:)) 1 ay geçince renk oturunca alıştım tatlım dert etme akacak... sevgilerimle......

Arkadasinin saci bir ayda mi akti?Yillardir gittigim yer aslinda. Siyah istemedigimi adi gibi bilior o kadar eminki akicagindan sen istesende bu renk kalamaz dedi. Ama aynaya baktikca hic ole gibi gelmio:(((

Evet 1 ayda tamamen akmıştı,saç rengi oturmuştu artık daha akmıyordu.

canım bir cezvede zeytinyağı badem yağı susam yağı falan karıştır ve ısıt, sıcağa yakın ılık sür saçına komple, yarım saat sonra yıka, haftada 3 kez falan tekrar et, bu yağların içinde en önemlisi zeytinyağı, tek zeytinyağı ısıtıp sürsen de olur.
zeytin yağı benim tecrübe ettiğim en güçlü boya akıtıcı, test edildi onaylandı:1: güven bana :34:

güzelim kepek şampuanıda akıtıyor bide çam terebenti esansı çok akıtıyor saçın zaten oryal görmüş bir saç sen istemesende akacak o merak etme aslında turp kürü çok akıtıyor ama artık turp zamanı değil belki marketlerde vardır

Beyaz sabunla yikayip sonra bide kepek sampuaniyla yikiorum zaten.cumartesi boyattim bugun sali gerci daha 3 gun oldu. Sabirsiz oldugum icin galiba birazda. Bugun aynaya baktim alttan acik renkler cikmaya baslamis

tatlım arap sabunu ile 3 yıkamada simsiyah boyanmış saçımdan eser kalmadı tabii aman aman açılmadı ama oo kapkara görüntü uçtu gitti.. simsiyah sular aktı..

Back