Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKoyu kumral ve küllü kumral karışımı
sizce 2sini karıştırsam nasıl bi renk çıkar ortaya? kullanan var mı? kızılı kapatır mı acaba koyu kumral çok koyu oluyo biraz rengini açar ve kızıllığı alır heralde?
ben de ya küllü kumral ve açık kumralı karıştırıp yapıcam ya da kumral ve açık kumralı. eğer bendeki gibi bakır tonları olmuşsa saçınızda, küllü kumral kullanmanız gerekir (eğer kurtulmak istiyorsanız) ben kurtulma olayından önce nasıl bir renk olur ona bakıcam çünkü her halükarda kötü olsa bile zaten bakır tonlarından kurtulmak için bir şeyler yapıcam. daha var yapmama, biraz uzasın diplerim. ayın 7si 8i gibi yapıcam.
ben 7.1' e yarım tüp koyu kumral karıştırarak boyamıştım ama hiç küllü olmamıştı hatta kızıllıklar bile var anlamadım hiç :/ boya markasından da kaynaklanıyor olabilir saçımı da çok yıprattı kazık gibi oldu taranmıyor bile
ya inanmıyorum saçımın bi kısmında deneme yaptım. önce küllü kumralla koyu kumralı karıştrıp uyguladım hiç bi değişiklik olmadı sanki hiç boyamamışım gibi. başka bi kısmına sadece koyu kumralı uyguladım yine hiç bi değişiklik yok! anlamıyorum ya herkes otosunu koymuş tutmuş benimki neden böyle olduu :'(((((((((( napıcam ben şimdi.bakırlık yok buarada koyu kızıl
temizlikle ilgili olabilir evet, kullandığınız markayla da ilgili olabilir. mesela garnierden çok şikayet var. garnier gibi şikayet alan bir çok boya var. siz hangisini kullandınız acaba?