Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kumral siyah oldu resmen

sagol ama alisamadim ruhum daraliyor baktikca umarim akar resmen depreayona girdim. Hayir evde kendim yapsam neyse bir de kuafor yapti ya kabul de etmiuor sucunu cok kotuyum. Cok cirkin hlssediyorum kendimi.
Bunun kolayı var.Bir kez boyanan sac akitilip yıpranmadan altındaki eski renk geri geliyor.acici degil saca bir şey olmuyor.ben kıpkırmızı boyamıştım beğenmedim silici ile 20 dk sonra sarı saçlara geri döndüm.yipranma olmadi tertemiz tek renk oluyor zaten.neva sac boyasi silici kullandım.cok iyidi.baskada kullandım ama en etkilisi bu.20dk sonra bir önceki sac rengine dönüyorsun emin ol.ates kızılından eser kalmadı sapsarı oldu.tek şart birkez boyadıysan üst üste boyamadıysan altındaki renk geri geliyor.

boya silici turuncu falan yapar mi diye korktum ben. Bir de cok ince telli sacim bir sikinti olmaz demi. Tesekkurler...

Bende 2 senedir 2 3 ayda bir siyaha boyuyorum bu işlemi uygulasam eski rengine dönermi

Bende 2 senedir 2 3 ayda bir siyaha boyuyorum bu işlemi uygulasam eski rengine dönermi
Yok sizin olmaz mesela saçınız sarı üstüne birkez siyah boyadınız silici o boyayı akıtıyor altındaki rengi çıkarıyor.ust üste boyanmışsa altından yine siyah çıkıyor.cok denedim.bende siyah kullanıyorum.bu hafta bütün renkleri denedim.once siyahi actim acıcı ile.ustune sarı onun üstüne 8 65 kahve köpüğü boyadım sonra kızıl sonra silici ile kizili sildim sarı saçlar çıktı.ama ben naptin simsiyah saçlarımı özledim ve tekrar siyah boyadım. Yıpranmadı uçlarını kestirdim sadece çok az.zaten silici hiç yıpratmadı. Öncesinde çok işlem yapmış olmama rağmen.

Peki önce siyahı açtığınızda açıcı ile saçlarınız kendi renginemi döndü yada nasıl bir hal aldı

canim bir sey sorcam. Bu silici hemen mi kullaninca ise yariyor. Benim 10 gun oldu boyatali bir de cok kotu kokuyor demisler 1 hafta afedersin foseptik gibi koktuk flan demisler. Sildikten sonra yenidrn boyanmazsa renk geri geliyor demisler. Cok sordum kusura bakma

Peki önce siyahı açtığınızda açıcı ile saçlarınız kendi renginemi döndü yada nasıl bir hal aldı
Acıcı ile turuncu oldu.ustune kullu 8.1 boyadım.8 65 kahve köpüğü
10 gün olsun isterse bir ay farketmez sadece birkez boyamış olman yeterli evet çok iğrenç kokuyor fena yani.bide pahalı olan watsonlarda colouress gibi bisey var onu alma o güzel değil ve pahalı. Nevanin boya silicisi güzel ben diğerini beğenmedim.neva çok iyiydi

cok sagol canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…