Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kumral siyah oldu resmen

flower_rose

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
2.420
3.351
333
İzmir
Kızlar cok kotuyum. Saclarımda kızıl yansımalar vardı kuaforde ancak kuluyerek koyu rebk ile düzelir dedi. Koyu kumralda anlaştık ce simsiyah cıktım. Psikolojim altust oldu. İşe gdesim bile gelmiyor. Akar dedi ama bugun yıkadım havluya falan çıkar demişti hç oyle birşey olmadı. Akar mı gercekten çok kotutım ben ya. Kursa fln başlıcaktım haftaya özguvenim sıfır hiçbirşey yapasım kalmadı.aynaya bakamıyorum. Sizce akar mı? Keşke hiç dokunmasaydınm. Rengarenk dolaşmayayım dedim ama ben bu da siyah resmen. Saçlarımda çok ince telli yakın zamanda işlemde yaptıramam ama çok kotuyum. Dunyanın da parası gıttı. Sessız bır yapım var bırsey de dıyemedım. Cok koyu oldu dedım sadece. Of hiç boyamasaydım su sacları keşke. Bal kopüğü gıbı bir renkti akar inşallah ya.
.

Son düzenleme:
her gin yika yada iki gunde bir siyah genelikle akiyor ama bilemedim

Beyaz sabun kullan yikarken akitir rengini yada kepek sampuani kullan sabunla ugrasmak istemezsen tabii.. biraz sabir gerek akiyor zamanla takma kafana koyu renk sac candir Hem yuzune renk katar hem de genc gosterir

Beyaz sabun kullan yikarken akitir rengini yada kepek sampuani kullan sabunla ugrasmak istemezsen tabii.. biraz sabir gerek akiyor zamanla takma kafana koyu renk sac candir Hem yuzune renk katar hem de genc gosterir
sagol ama alisamadim ruhum daraliyor baktikca umarim akar resmen depreayona girdim. Hayir evde kendim yapsam neyse bir de kuafor yapti ya kabul de etmiuor sucunu cok kotuyum. Cok cirkin hlssediyorum kendimi.

Benim saçımda bakır kızıldı bende zorlandım kullanmakta kahveye boyadım bildiğin kömür gibi oldu ama baya zaman aldı akması yani 1 sene geçti hala koyu koyu duruyor

Benim saçımda bakır kızıldı bende zorlandım kullanmakta kahveye boyadım bildiğin kömür gibi oldu ama baya zaman aldı akması yani 1 sene geçti hala koyu koyu duruyor
hadi ya ben de 1 kac aya acilir saniyorum. İyice canim sikildi gunlerdir acamiyorum o kadar alisamadim ki. Cok moralim bozuk.

off ki ne of gitmez olaydim kuafore bir de tonla para aldi
Ben kendim boyamıştım ve bende çok pişman oldum keşke öyle bıraksaydım. Boyanın etiketinin değişmesi gerekiyordu resmen sihah oldu saçlarım ama açıldılar şimdi 1 sene geçti dediğim gibi inşallah sizinki daha kısa sürer

Bende dandik bi markanin kullu kumralina boyadim resmen koyu kahve oldu 3 ay sonra hafif acildi sık yikamadigim halde uzerine kolaetan acik kullu kumral boyadim epey bi acildi sık sık yikamaya bakin derim siyah renk zaten asla akmaz uzadikca ancak duzelir ama eger birazda olsa koyu kahve giniyse merak etme acilir

benimde siyahtı kendim açtım orta kumral yaptım şimdi. palettenin 10.0 açısını kullandım evde kendim. yıpranma olmadı

tesekkurler umarim acilir cok kotu hisseditorum. Yikiyorum bakalim.

Simsiyahsa 1 ayda normal siyaha döner açılır bende siyah kullanıyorum ama açık siyah kopkoyu değil ilk yaptırdım simsiyah oldu 1 ayda ancak aktı sonra kendim yaptım boyayı evde eğer başka renk istiyorsan 1 ay bekleyip güvenilir bir kuaförde açtırabilirsin evde açıcı kullanmakta istenmeyen sonuçlar doğurabilir en iyisi güvenilir bir kuaför

artik birsey yaptiraam korkumdan herhalde. Akmasini bekliyecem ama feci depresyona girdim. Cok kotu hissediyorum.

artik birsey yaptiraam korkumdan herhalde. Akmasini bekliyecem ama feci depresyona girdim. Cok kotu hissediyorum.
İlk simsiyah görünce bende çok kızmıştım akar akar dedi kuaför beni bastırmaya çalıştı ama ben söylicemi söyledim yinede ama yapacak birşey yoktu artık 1 ayda normale döner siyah olur yine ama açılır bayağı papatyayı kaynat çay gibi 2 3 litre falan saçlarını durulama suyuna ekle etkili oluyormuş ben denemedim ama yapanlar memnun

tesekkurler deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…