Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kzlar dün açmştm ben konuyu saçlarımı koyu kahveye boyadm ama mavi siyah oldu diye .bugun koleston 0.9 la açmayı düşünüyorum siz ne diosunz ya da açık kumrala mı boyıyım ?? yardımcı olun bana :/
nasıl yani koyu kumral mavi siyahmı oldu bence hemen açmaya çalışma yanmasın önce doğal yolla akıtmayı dene bak sitedede var bu turp suyu kürü ve sinameki kürü acayip boya akıtıyor sonrada beyaz sabunla yıka bir hafta içinde akar renk
nasıl yani koyu kumral mavi siyahmı oldu bence hemen açmaya çalışma yanmasın önce doğal yolla akıtmayı dene bak sitedede var bu turp suyu kürü ve sinameki kürü acayip boya akıtıyor sonrada beyaz sabunla yıka bir hafta içinde akar renk
eveettttttt su an saçlarım simsiyahhh iğrençççç canım yaaaa birazdan dışarı cıkcam ya acık renk bi boya alcam ya da peroksitle açmayı denicem 2 gün snra gidiyorm sehir dışına bu halde gidememm
koyu kumral nasıl siyah oldu ne markaydı boyanız bence açmayın saçınızı hergün yıkayın açılır rengi saçınızda çok beklettiniz sanırım bu evde boyanan kutu boyaları üstünde yazandan 10 dk önce yıkamalı yoksa çok koyulaşıyor boyanızın oksidanıda %6 olursa koyu olur 9 luk kullanıp 10 dk önce yıkadınızmı tam renk tutuyor
kzlar dün açmştm ben konuyu saçlarımı koyu kahveye boyadm ama mavi siyah oldu diye .bugun koleston 0.9 la açmayı düşünüyorum siz ne diosunz ya da açık kumrala mı boyıyım ?? yardımcı olun bana :/