• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama koyu kumral mağduruyum !

linlinnnn

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
99
0
316
İstanbul
kzlar dün açmştm ben konuyu saçlarımı koyu kahveye boyadm ama mavi siyah oldu diye .bugun koleston 0.9 la açmayı düşünüyorum siz ne diosunz ya da açık kumrala mı boyıyım ?? yardımcı olun bana :/

nasıl yani koyu kumral mavi siyahmı oldu bence hemen açmaya çalışma yanmasın önce doğal yolla akıtmayı dene bak sitedede var bu turp suyu kürü ve sinameki kürü acayip boya akıtıyor sonrada beyaz sabunla yıka bir hafta içinde akar renk

nasıl yani koyu kumral mavi siyahmı oldu bence hemen açmaya çalışma yanmasın önce doğal yolla akıtmayı dene bak sitedede var bu turp suyu kürü ve sinameki kürü acayip boya akıtıyor sonrada beyaz sabunla yıka bir hafta içinde akar renk

eveettttttt su an saçlarım simsiyahhh iğrençççç canım yaaaa birazdan dışarı cıkcam ya acık renk bi boya alcam ya da peroksitle açmayı denicem 2 gün snra gidiyorm sehir dışına bu halde gidememm :(

canım benim kendi saçlarım kumral.ama siyaha boyatdım 3 sene önce.çok memnunum.halada siyah.böyle çokmu kötü?belki yakışıyodur.

koyu kumral nasıl siyah oldu ne markaydı boyanız bence açmayın saçınızı hergün yıkayın açılır rengi saçınızda çok beklettiniz sanırım bu evde boyanan kutu boyaları üstünde yazandan 10 dk önce yıkamalı yoksa çok koyulaşıyor boyanızın oksidanıda %6 olursa koyu olur 9 luk kullanıp 10 dk önce yıkadınızmı tam renk tutuyor :34:

kzlar dün açmştm ben konuyu saçlarımı koyu kahveye boyadm ama mavi siyah oldu diye .bugun koleston 0.9 la açmayı düşünüyorum siz ne diosunz ya da açık kumrala mı boyıyım ?? yardımcı olun bana :/

mrb cnm bende 2 sene önce boyamıştım koyu kahveye ve senin gibi siyah olmıştu...

ama boya boyayı asla acmaz senin açıcı alman gerek ve bunu da evde uygulaman riskli daha önce yapmadıysan..

bence biraz bekle zamanla zaten akacaktır hemde gözün alışır kendimden biliyorum....

Back