How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu kızıl üzerine kızıl balyaj.Değiştirmek için hangi renk

UgurBocegim 29 09 05 09

Hayat paylaştıkça güzeldir
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
255
1
318
Bingöl
Merhaba şekerler. Yardımınıza ihityacım var. Saçımı kuaförde koyu kızıl üzerine kızıl balyaja boyattım ancak hiç istediğim gibi olmadı. Kırmızı bir saç çıktı ortaya.Oysa ben alt zeminin koyu üstteki kırmızının da az fakat canlı bir kırmızı olmasını istiyordum ama zemini açık yaptığından balyajda atınca alt üst ayrımı kalmadı ateş kızılına benzer bir renk oldu saçım. Bunu bir müddet kullanacağım mecburen.Ama bu renkten dönerken koyu kızıl mı tavsiye edersiniz yoksa koyu kestane mi olur. Ferhundenin saç rengi hoşuma gidiyor o koyu mesela ama hangi renk ile onun saç rengini elde ederim.Balyajlar saç renginde açık durur eminim Tam kızıl saçı sevmiyorum.Koyu olacak yada bilmiyorum koyu kumral nasıl olur?Turunculuk yada kızılın açık tonu istemiyorum.Fikirlerinizi bekliyorum. fisfisfis:1hug:a.s.

Kızlar yapmayın ya hiç kızıl balyajdan dönen olmadı mı aranızda.eyvahedigeldismile Bulunduğum şehirden taşınacağım ve burda işten anlayan doğru dürüst bir kuaför yok. Gittiğim şehirde de yabancı olacağım. Onun için evde boyasam diyorum. Benim fikrim koyu kestane ya da koyu kahve tam olarak kapatır gibi geliyor bana arada kızıllıklar olur ama oda güzel durur gibi geliyor bana siz ne dersiniz?bilmiyorumkismile Bu konudan anlayan bayanlar fikirlerinizi bekliyorum.Sağlıkla kalın.a.s a.s.

mrb bana msj yollamışınız boyadınızmı diye burdan msj atamıyorum oyuzden burdan cvp vermek istedım benım sacımda kızıl ve henuz boyamadım siz sacınızı yenı boyamışınız bence sakın boyamayın akmasını bekleyin ben 3ay önce boyamıştım ve hala akmasını bekliyorum kızıl cok inatcı birrenk sizde bekleyın kuaför arkadasımdan yardım istemiştim bana akmasını bekle turuncumsu birenk olana kadar sonra 10gun arayla küllü kumrala boya renk 2-3 boyamada yavaş yavaş oturcak dedi ancak bu şekılde kurtulabilirsin dedi egerkı kuafore gidersenız sacınızı orielle açıp yıpratıcaktır oriel cok zarar verio ben hala beklemekteyım akmasını beklicem sizde sabredın bekleyın bence..hoşçakalın bol şanslar:çok üzgünüm:

Cevabını yeni gördüm canım. Ama benim saçımda beyaz var. Onun için her ay boyatmak zorundayım. Yoksa çok kötü duruyor. Aslında ben daha önce koyu bir kahve rengine boyayıp kurtulmuştum. Ama numarasını hatırlamıyorum.Açıcı kullanmak istemiyorum. Biraz kızıllı durur belki ama koyu renk kapatır inşallah. Cevabın için teşekkür ederim.

Merhaba canlarım. Saçıma kızıl balyaj attıktan bir ay sonra nihayetinde forumdaki yardımlardan yararlanarak saçımı koyu küllü kumrala boyadım ama aynı gün iki defa. Önce bir kere boyadım (saçım çok uzun değil)sonra yıkadım ve aynı rengi aynı gün ikinci defa uyguladım.Yine de hafif kızıl kaldı ama güzel oldu yani saçımdaki o kıpkızıl görüntüden kurtuldum Bir kaç kez aynı rengi devam edeceğim ilk uygulamada iyi sonuç alacağıma inanıyorum.Bakalım ne olacak

Back