• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Kahverengi boyalı saçtan sarıya geçiş

$miranda-kerr.jpg saç rengim şuan hemen hemen bu biraz daha açık

Valla açık konuşmak gerekirse ben geçtiğimiz senelerde saçım kızıldı kuaföre gittim sildirdim rengini ama öyle yıpratmıyor fln dersem yalan olur gerçekten çok yıprandı saçlarım ben kızılı akıtıp üzerine safari kahve boyatmıştım küllü bir renk hiç kızıllık kalmamıştı ama nekadarda olsa kimyasal bi işlem akıtma yıpratıyor gerçekten her ay kestire kestire uçlarından bir senede kurtuldum o yıpranmış saçlarımdan.oyüzden akıtmak tamam belki oryal gibi yakıp kopmuyor saçlar ama yıpranmış mat ve zayıf saçlar oluyo.
ikinci olarakta geçenlerde saçlarımı içinde kızıllık olan koyu kahveye boyamıştım zemini siyahtı hiçbir değişiklik olmadı üzerine koyu kumrala boyadım tabi yine bir değişiklik olmadı bende paletteydi sanırım onun ekstra açıcı bir açıcısını aldım bu siyah saçlara uygulanabilenlerden uyguladım 50 dkk bekledim turuncu oldu ama çok açık bir turuncu değil neyse üzerini lorealin küllü sarısına boyadım şuan saçlarım açık karamel o turunculuğunu aldı küllü sarı ve açık bir renk oldu şimdi bir kaç kez daha boyayıp bir kaç ton daha açık bir renk elde etmek istiyorum fındık kabuğuna ulaşmak istiyorum bakalım tam rengin oturması için 5-6 kez boyamam gerekicek tahmini

doğrusundur cnm ama saç yapısı da önemli ben de inanmıyodum aslında ama saçları çok canlı ve yumuşacık :53: sonuçta bakım yapılmalı bi kere boya bile saçı mahvediyor renk değişimi tabiki belli bi yıpranma yapar gliss bakım setini de aldı kız mis gibi saçları şikayeti de yok bakım yaparsan yararına cnm. boyalarla defalarca açmaktan daha az bi yıpranma olcagı kesin bence

doğrusundur cnm ama saç yapısı da önemli ben de inanmıyodum aslında ama saçları çok canlı ve yumuşacık :53: sonuçta bakım yapılmalı bi kere boya bile saçı mahvediyor renk değişimi tabiki belli bi yıpranma yapar gliss bakım setini de aldı kız mis gibi saçları şikayeti de yok bakım yaparsan yararına cnm. boyalarla defalarca açmaktan daha az bi yıpranma olcagı kesin bence

Boyalarla saçın yıprandığına Sadece palette de şahit oldum oda dökülme yaptı,koleston la boyamışsın boyamamışsın yada açmışsın hiçbirşey değişmiyor özel bir bakımada gerek kalmıyor yıka çık sadce rengi değişiyor okadar.

Boyalarla saçın yıprandığına Sadece palette de şahit oldum oda dökülme yaptı,koleston la boyamışsın boyamamışsın yada açmışsın hiçbirşey değişmiyor özel bir bakımada gerek kalmıyor yıka çık sadce rengi değişiyor okadar.

koleston bana iyi gelmedi saçı çok fazla yakıyor bence aynı şekilde palette de palette çok akıyo. Aslında bana en iyi gelen boya voila.

Back