• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Kahverengi boyalı saçtan sarıya geçiş

Thoenix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
25
0
36
İstanbul

Kızlar Benim saçlarım siyaha boyalıydı,Koleston yoğun renk açıcıyla açtım koyu kızıl oldu 1 saat bekletmiştim üzerine Koleston Ay ışığı kahvesi boyadım hiçbir renk değişmedi ayrıca kızıllık da gitmedi onun üzerine Büyüleyici kahve boyadım kızıllık çok azaldı ve şuan saçlarım tam olarak kahverengi diyebilirimTam olarak resimdeki gibi ama benim amacım Açık kumral veya sarı renge geçmek sizce ne yapmalıyım? Doğal saçlarımda şu anki kahverengiye çok yakın. :15: $6a00d8341d90b753ef00e54f7a3e418834-800wi.jpg

Son düzenleme:
Bende aynı şeyle karşı karşıyayım şuanda..acaba turuncunun ustune açık küllü sarı falan sürsem olurmu diye dusunuyorum saclarım turuncu ve yenı yıkanmı ssekılde cewapları beklemekteyım

saç rengini açman gerekıyor cnm palette açıcı gıbı açıcılarla

Kolestonun açıcısı 1 saat bekletmeme rağmen en fazla 2-3 ton açtı palettenin boyasıyla saçımı boyamıştım yıllar önce saçım döküldü şimdi korkuyorum,deneyen varmı bildiğin acaba?:17:

Kızlar Benim saçlarım siyaha boyalıydı,Koleston yoğun renk açıcıyla açtım koyu kızıl oldu 1 saat bekletmiştim üzerine Koleston Ay ışığı kahvesi boyadım hiçbir renk değişmedi ayrıca kızıllık da gitmedi onun üzerine Büyüleyici kahve boyadım kızıllık çok azaldı ve şuan saçlarım tam olarak kahverengi diyebilirimTam olarak resimdeki gibi ama benim amacım Açık kumral veya sarı renge geçmek sizce ne yapmalıyım? Doğal saçlarımda şu anki kahverengiye çok yakın. :15:Eki Görüntüle 164782
cnm defalarca boyayip acilmasini saglicam diye sacini yipratmaktansa iyi bi kuafrde siliciyle sildir boyat oryel gbi deil sacina oryel gbi zarar vermiyo puskul gbi olmuyo sacin yumusakligi falan ayni kaliyo arkadasm sildirdi ben inanmiyodm ama banyoda bile kremsz yumusak oluyo

cnm defalarca boyayip acilmasini saglicam diye sacini yipratmaktansa iyi bi kuafrde siliciyle sildir boyat oryel gbi deil sacina oryel gbi zarar vermiyo puskul gbi olmuyo sacin yumusakligi falan ayni kaliyo arkadasm sildirdi ben inanmiyodm ama banyoda bile kremsz yumusak oluyo

Saçlarımda hiç yıpranma yok dökülmede yok,sildirici diye birşey duydum ama heryerde yapılırmı acaba?
Arkadaşının saçı ne renkti sildirdikten sonra ne renk oldu,kaç ton açıldı canım biraz daha açıklarmısın?:26:

Evde sarıya hemde koyu renklerden dönmek çok zor oluyor Açıcıları bir defa uygulamakla istenilen sonuç elde edilemez zaten turuncu bir renkte kalırsın bir ay sonra felan ikinci açıcıyı vurman lazım ki buda saçı yıpratıyor.Kuaföre gidersen oda oriel kullanacak yine yıpranacak yani sonuç olarak arkadaşım ne yaparsan yap evde yap kuaförde yap o saç yıpranacak göze alıyorsan açıcılarla devam edebilirsin.

Saçlarımda hiç yıpranma yok dökülmede yok,sildirici diye birşey duydum ama heryerde yapılırmı acaba?
Arkadaşının saçı ne renkti sildirdikten sonra ne renk oldu,kaç ton açıldı canım biraz daha açıklarmısın?:26:

cnm bu yeni birşey her kuaför uygulamıyor çoğu oryel kullanıyor arkadaşm kahverengi tonuydu saçları boyaydı açık bi karamele boyattı ve kendi yumuşaklığında kaldı ve çok parlak banyoda kremsz bile yıkanıyorum diyo ben şahsen oryel kurbanıydım 1 2 sene önceye kadar:43: siyahtan oryelle karamel yapmıştım mahvolmustu saçlarım bakımla falan az az kestire kestire anca düzeldi şu an siyh:16: ben şahsen saçımı açtırıp oryel kurbanı olduğumdan pek inanmıyodum oryelin başka versiyonudur diyodum ama silici gerçekten güzel :34:

Kolestonun açıcısı 1 saat bekletmeme rağmen en fazla 2-3 ton açtı palettenin boyasıyla saçımı boyamıştım yıllar önce saçım döküldü şimdi korkuyorum,deneyen varmı bildiğin acaba?:17:

ben çok kere kullandm illakibi yıpranma var yani saçlar naylon saç gbi oluyo ama sora bakımlarla duzelıyo...sen daha hassassan bu konularda kullanma ozmn cnm..

evde sarıya hemde koyu renklerden dönmek çok zor oluyor açıcıları bir defa uygulamakla istenilen sonuç elde edilemez zaten turuncu bir renkte kalırsın bir ay sonra felan ikinci açıcıyı vurman lazım ki buda saçı yıpratıyor.kuaföre gidersen oda oriel kullanacak yine yıpranacak yani sonuç olarak arkadaşım ne yaparsan yap evde yap kuaförde yap o saç yıpranacak göze alıyorsan açıcılarla devam edebilirsin.

benimde saçlarım koyu kahve ama kuaförüm amonyaksız açıcıyla saçlarımın hiç yıpranmayacağını istediğin renge boyayabileceğini söyledii

kızlar benim saçlarım siyaha boyalıydı,koleston yoğun renk açıcıyla açtım koyu kızıl oldu 1 saat bekletmiştim üzerine koleston ay ışığı kahvesi boyadım hiçbir renk değişmedi ayrıca kızıllık da gitmedi onun üzerine büyüleyici kahve boyadım kızıllık çok azaldı ve şuan saçlarım tam olarak kahverengi diyebilirimtam olarak resimdeki gibi ama benim amacım açık kumral veya sarı renge geçmek sizce ne yapmalıyım? Doğal saçlarımda şu anki kahverengiye çok yakın. :15:Eki Görüntüle 164782

çok iyi bir kuaföre gitmelisin=))

Valla açık konuşmak gerekirse ben geçtiğimiz senelerde saçım kızıldı kuaföre gittim sildirdim rengini ama öyle yıpratmıyor fln dersem yalan olur gerçekten çok yıprandı saçlarım ben kızılı akıtıp üzerine safari kahve boyatmıştım küllü bir renk hiç kızıllık kalmamıştı ama nekadarda olsa kimyasal bi işlem akıtma yıpratıyor gerçekten her ay kestire kestire uçlarından bir senede kurtuldum o yıpranmış saçlarımdan.oyüzden akıtmak tamam belki oryal gibi yakıp kopmuyor saçlar ama yıpranmış mat ve zayıf saçlar oluyo.
ikinci olarakta geçenlerde saçlarımı içinde kızıllık olan koyu kahveye boyamıştım zemini siyahtı hiçbir değişiklik olmadı üzerine koyu kumrala boyadım tabi yine bir değişiklik olmadı bende paletteydi sanırım onun ekstra açıcı bir açıcısını aldım bu siyah saçlara uygulanabilenlerden uyguladım 50 dkk bekledim turuncu oldu ama çok açık bir turuncu değil neyse üzerini lorealin küllü sarısına boyadım şuan saçlarım açık karamel o turunculuğunu aldı küllü sarı ve açık bir renk oldu şimdi bir kaç kez daha boyayıp bir kaç ton daha açık bir renk elde etmek istiyorum fındık kabuğuna ulaşmak istiyorum bakalım tam rengin oturması için 5-6 kez boyamam gerekicek tahmini

Valla açık konuşmak gerekirse ben geçtiğimiz senelerde saçım kızıldı kuaföre gittim sildirdim rengini ama öyle yıpratmıyor fln dersem yalan olur gerçekten çok yıprandı saçlarım ben kızılı akıtıp üzerine safari kahve boyatmıştım küllü bir renk hiç kızıllık kalmamıştı ama nekadarda olsa kimyasal bi işlem akıtma yıpratıyor gerçekten her ay kestire kestire uçlarından bir senede kurtuldum o yıpranmış saçlarımdan.oyüzden akıtmak tamam belki oryal gibi yakıp kopmuyor saçlar ama yıpranmış mat ve zayıf saçlar oluyo.
ikinci olarakta geçenlerde saçlarımı içinde kızıllık olan koyu kahveye boyamıştım zemini siyahtı hiçbir değişiklik olmadı üzerine koyu kumrala boyadım tabi yine bir değişiklik olmadı bende paletteydi sanırım onun ekstra açıcı bir açıcısını aldım bu siyah saçlara uygulanabilenlerden uyguladım 50 dkk bekledim turuncu oldu ama çok açık bir turuncu değil neyse üzerini lorealin küllü sarısına boyadım şuan saçlarım açık karamel o turunculuğunu aldı küllü sarı ve açık bir renk oldu şimdi bir kaç kez daha boyayıp bir kaç ton daha açık bir renk elde etmek istiyorum fındık kabuğuna ulaşmak istiyorum bakalım tam rengin oturması için 5-6 kez boyamam gerekicek tahmini

Küllü sarılar gerçekten turunculuğu alıyor diyorlar,tam rengini söylermisin kullandığın küllü sarının birde bu diloksa kozmetiğin proximo krem açıcısı varmış hiç yıpratmıyormuş,onu gördüm internette bende onu bir denemek istiyordum.
Birde şimdiki halinin fotoğrafını koyarmısın rica etsem?

Son düzenleme:
lorealin açık küllü sarısı numarası neydi tam bilmiyorum ama üzerinde yazan renk açık küllü sarıydı loreal preference.yeni yaptım şuan resim yok ama çekip koyarım yinede fikir olsun diye saç rengimin ne renk olduğunu koyuyorm hemen internetten bulup

Back