• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Happyhappyhappy1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2021
67
13
3
24
Selam arkadaşlar benim yumurtlama döneminden sonra kahverengi akıntım oldu daha sonra koyulaşmaya başladı arada kasıklarda , belde ve bacağımda ağrım oluyor. Daha önce yaşayan var mı?

(Yumurtlama dönemimde baya uzun şeffaf akıntı içinde kan gelmişti daha sonra başladı.)

Selam arkadaşlar benim yumurtlama döneminden sonra kahverengi akıntım oldu daha sonra koyulaşmaya başladı arada kasıklarda , belde ve bacağımda ağrım oluyor. Daha önce yaşayan var mı?

(Yumurtlama dönemimde baya uzun şeffaf akıntı içinde kan gelmişti daha sonra başladı.)
Merhaba canım bende şuanda yumurtlama dönemindeyim kasık bel ağrım bacaklarima vuruyor ama kahverengi akıntım yok duphaston kullanıyorum tedavideyim

Enfeksiyon kapmış olabilirsiniz. Bence bir doktora görünün.

Back