Merhaba kızlar. Ben uzun zaman sarı rengi kullandım ama son 4 yıldır koyu kahveyim. Sarışın olduğum yıllarda saçımı bir kez Wella Blondor toz açıcı ile açmıştım koyu renkten ve sonrasında deneye yanıla hep sarı tonlarına boyamıştım. O yıllarda Koleston, Loreal ve Schwarzkoph'un boyalarını kullanırdım. Loreal'in çok çok açık küllü sarısı ile Koleston Platin en beğendiğim renklerdi. Şimdi uzun zaman hiçbir deneme yapmayınca eskisi kadar cesur değilim ve sarı boyaların içerikleri vs. değişti mi bilmiiyorum. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla çok fazla yeni renk gelmiş bu yüzden sizlere sormak istedim aklıma takılanları:13:
Saçlarımın gerçek rengi orta kumral ve ince telli. Mesela Koleston'un Platin rengiyle boyadığımda resimdeki renge çok yakın olurdu. Veya Loreal'in çok çok açık küllü sarısı ile boyadığımda tam kutudaki renk olurdu. Hatırladığım kadarıyla koyu kahve boyayı toz açıcıyla açınca çok açık dore sarı bir renk olurdu. Bunun üstüne hangi renkle boyarsam açık sarıya dönük bir renk elde ederim? Hedefim dore harici sarı tonları çünkü cilt rengime dore veya karamel tonları hiç gitmiyor:26: