• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koyu kahve tonlarında perde arıyorum

merhaba arkadaşlar koyu kahve tonlarında ıkı adet perde arıyorum elınde olupta satmak ısteyen varsa bana buradan ulasıbılırse memnun olurum tesekkurler

bende de bu perde ve ve katlamalı tulu var

$20140521_181815.jpg $20140521_181746.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

tamam canım bekliyorum

canım perde bu evlendiğimde diktirmiştim diktirdiğim evde fazla oturamadık öylece kaldı henüz yıkanmamıştı bile uzatılıp kısaltılabiliyor bunlar biliyorsun
beğenirsen o şekilde yaptırabilirsin buruşmayan kumaşı var yanlarında boncuklar var rengi koyu çıkmış yakından çekilmiş renk normal rengi
$M1490003.JPG $M1490001.JPG $M1490002.JPG

Son düzenleme:
canım perde bu evlendiğimde diktirmiştim diktirdiğim evde fazla oturamadık öylece kaldı henüz yıkanmamıştı bile uzatılıp kısaltılabiliyor bunlar biliyorsun
beğenirsen o şekilde yaptırabilirsin buruşmayan kumaşı var yanlarında boncuklar var rengi koyu çıkmış yakından çekilmiş renk normal rengi
Eki Görüntüle 1173304 Eki Görüntüle 1173305 Eki Görüntüle 1173306

teşekkürler canım aradığım perde böyle bi perde değil tekrar teşekkürrrr

$Image7.jpg

$Image8.jpg

$Image9.jpg

buyrum katlamalı perde ve stor takımıma 2 adet..... hiç bir sorunu yok son derece titizlikte kullandım.

Back