Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar koyu kahve tonlarında ıkı adet perde arıyorum elınde olupta satmak ısteyen varsa bana buradan ulasıbılırse memnun olurum tesekkurler
canım perde bu evlendiğimde diktirmiştim diktirdiğim evde fazla oturamadık öylece kaldı henüz yıkanmamıştı bile uzatılıp kısaltılabiliyor bunlar biliyorsun
beğenirsen o şekilde yaptırabilirsin buruşmayan kumaşı var yanlarında boncuklar var rengi koyu çıkmış yakından çekilmiş renk normal rengi
canım perde bu evlendiğimde diktirmiştim diktirdiğim evde fazla oturamadık öylece kaldı henüz yıkanmamıştı bile uzatılıp kısaltılabiliyor bunlar biliyorsun
beğenirsen o şekilde yaptırabilirsin buruşmayan kumaşı var yanlarında boncuklar var rengi koyu çıkmış yakından çekilmiş renk normal rengi Eki Görüntüle 1173304
Eki Görüntüle 1173305
Eki Görüntüle 1173306